ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;

Η τελική αναμέτρηση Ισλάμ – Δύσης είναι εδώ, η ώρα είναι τώρα, ο Πλανήτης στοιχίζεται σε “θέσεις”.
Η διαλεκτική του Low IQ μένεται στα antisocial media – ρόλος των τελευταίων, η επιτάχυνση της διαδικασίας μετατροπής σε
ποδοσφαιρική της πολιτικής σκέψης. Διαλέγω το tweet, επάνω, όχι ως βλακωδέστερο (όχι ότι απέχει ιδιαίτερα), αλλά ως προερχόμενο από κάποιον που έχει διεκδικήσει την ψήφο του “λαού” και έχει, κατά καιρούς, εκφράσει απόψεις με ενδιαφέρον.

Η βαρυσήμαντη κήρυξη πολέμου του κυρίου Τζήμερου στο Ισλάμ (έτσι απλά), έρχεται από το 2020, και ανασύρθηκε στο πλαίσιο διαδικτυακής συζήτησης με αφορμή την απαγόρευση εισόδου του …Γιάννη μ’ ένα νι στη Γερμανία (!) Αν κάτι προκύπτει απ’ την τελευταία, είναι ότι η ηλιθιότητα ανθρώπων σαν τον ΓΒ επιβιώνει μέσα απ’ την απαγόρευσή της από ανθρώπους ασύγκριτα πιο ηλίθιους και επικίνδυνους (βλ. βίντεο)
Σε ό,τι με αφορά, Νο 1 κριτήριο για το ήθος ενός πολιτικού, αν έχει νόημα να αναζητείται, αποτελεί η στάση του την περίοδο της “πανδημίας” και του
αίσχους του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Και ο Γιάννης μ’ ένα νι απέδειξε ότι δεν αξίζει το σεβασμό ούτε το ενδιαφέρον μας. Το ίδιο, σε χυδαιότερο βαθμό, και ο Τζήμερος.

6
(Visited 69 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar April 15, 2024 at 11:57 am

    Κάτσε, ο Τζήμερος πρότεινε.. σταυροφορίες?

    Reply
    1. Oannes April 15, 2024 at 12:10 pm

      Μιλάμε για σαρωτικό ηλίθιο. Δεν ντρέπομαι να πω ότι …ντρέπομαι, που με δηλώσεις του περί “μεταναστών” και πουστοπαντρολογημάτων, μου είχε γίνει κάπως συμπαθής. Εσύ εξ αρχής το έλεγες.

      Reply
      1. stcigar April 15, 2024 at 1:47 pm

        Δεν ξέρω αν το να λέει κανείς μια σωστή κουβέντα περιστασιακά – ή περιοδικά σαν τα σταματημένα ρολόγια – μπορεί να είναι αξιόπιστο κριτήριο για το ποιόν του. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, ακολουθώντας βασικά τη δική σου τακτική να εξετάζω περισσότερο γιατί το λέει παρά το ίδιο το περιεχόμενο. Θυμάμαι μάλιστα ότι αρχικά – προ αμνημονεύτων δηλαδή – έβρισκα την τάση σου αυτή μάλλον υπερβολική. Τελικά όμως μου έγινε χούι.

        Reply
  2. Paradiddle diddle April 15, 2024 at 3:06 pm

    Το ΚΚΕ πάντως είναι στο πλευρό του Γιάννιη (με παχιά προφορά το νι) καθώς είναι υπέρ του αγώνα των Παλαιστινίων. Όσον αφορά τον Τζήμερο πέρα από τις εμμονές περί κομμουνισμού, σταυροφοριών και φιλελέ οικονομίας , δεν είχε τίποτα άλλο να πει. Σε ερώτηση που του είχα κάνει για την ανασυγκρότηση της βιομηχανίας και παραγωγής στην Ελλάδα μου απάντησε ότι θα έρθει όταν ορθοποδήσει η οικονομία….δηλαδή ποτέ!

    Reply
    1. Oannes April 15, 2024 at 6:31 pm

      Η υποστήριξη του αγώνα των Παλαιστινίων είναι κλασική πατέντα της Αριστεράς (ο ηττημένος, ο αδύναμος, έχει πάντα δίκιο a priori).
      Ως προς τον Τζήμερο, τον είχα περιστασιακά συμπαθήσει για την παρρησία με την οποία αναφερόταν στους “μετανάστες”, τους ΛΟΑΤΚΙ και τις άνευ περιστροφών ανατρεπτικές …με το νόμο διακηρύξεις του ΚΚΕ – για μια δική μου αναφορά σ’ αυτές, εδώ
      https://oannes.gr/%ce%ba%ce%ba%ce%b5-%ce%b8%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%b9/
      Αλλά …άνθρακες ο θησαυρός.

      Reply

Leave a Reply