Η δουλειά ενός …μουσικού παραγωγού, μπορεί να είναι πανεύκολη, όταν συνεργάζεται με παγκόσμιας κλάσης καλλιτέχνες : απλώς τους αφήνει απερίσπαστους, ασχολούμενος με κοπτοραπτική και οργανωτικές δραστηριότητες.
Κάπως έτσι αισθάνομαι ερχόμενος σε επαφή με ειδησεογραφικά sites, όπως το
in.gr απ’ όπου το screen shot.

4
(Visited 26 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Paradiddle diddle April 15, 2024 at 2:48 pm

    To αφήγημα που υπήρξε και επί εποχής ψυχρού πολέμου και σιδηρούν παραπετάσματος. Όλοι παρακαλάγαμε τις τελευταίες ημέρες το Ιράν να μην απαντήσει στην επίθεση του Ισραήλ και τελικά έριξε μερικά drone ως άλλο ένα γεγονός που αξίζει να εορταστεί λες και είναι πυροτεχνήματα! Το πιο σωστό το είπε εχθές στην ΕΡΤ ο Σταθακόπουλος που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι Ιρανοί γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί πόλεμος από την σύρραξη με το Ιρακ την δεκαετία του ’80 και δεν θέλουν να χάσουν τις υποδομές που έχουν φτιάξει με κόπο! Άρα ας βάλουμε τους ηλίθιους Παλαιστινίους να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια!!

    Reply
    1. Oannes April 15, 2024 at 6:18 pm

      Ο εν λόγω Σταθακόπουλος μου είχε γίνει αντιπαθής από το προ ετών “βιβλίο” του ΄Προβλεπτό Και Απρόβλεπτο στης Ελληνοτουρκικές σχέσεις’ στο πλαίσιο του οποίου και κατά απίστευτο τρόπο, τα ίδια κείμενα έρχονται και επανέρχονται …3 έως 4 φορές το καθένα, με ελαχιστότατες, και αν, διαφορές, δημοσιευμένα όντας ήδη σε διάφορα μέσα. Μου είχε έρθει τότε να τον δυσφημίσω στο περιοδικό που έγραφα, αλλά συγκρατήθηκα. Τέλος πάντων.
      Ως προς το θέμα μας, να επισημάνω ότι ελάχιστους μήνες πριν απ’ το τρομοκρατικό χτύπημα των Παλαιστινίων, είχε επέλθει δίκην θριάμβου της κινεζικής διπλωματίας “πλησίασμα” των παραδοσιακών αντιπάλων Σαουδαραβίας – Ιράν. Αυτό, σε συνδυασμό με την ούτως ή άλλως τροχιοδοτημένη σύσφιξη σχέσεων των Σαουδαράβων με το Ισραήλ μου είχε δημιουργήσει υποψίες περί εγκατάλειψης, κοινή συναινέσει, των Παλαιστίνιων στη μοίρα τους. Οι οποίες ενισχύθηκαν από την απαξίωση του Ιράν να τους υποστηρίξει με οποιοδήποτε τρόπο, σε πείσμα των προ εισβολής των IDF στη Γάζα λεονταρισμών του.

      Reply

Leave a Reply