#ΚΚΕ: ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ

Το ιταμό θράσος της επίθεσης του ΚΚΕ στον Κ. Μπογδάνο δεν εκπλήσσει. Είναι αντάξιο της ιστορίας του, καθορισμένης από ένα δίπολο: πρόκειται για το κόμμα που διακηρύσσει ως στόχο, από καταβολής του, την επαναστατική ανατροπή του αστικού πολιτεύματος και την επιβολή της δικτατορίας του προλεταριάτου. Ταυτόχρονα, αξιώνει αντιμετώπιση ισότιμη με εκείνην των αστικών κομμάτων, χρησιμοποιώντας τη λέξη “δημοκρατία” πολλαπλάσιες φορές από εκείνα.
Μπαίνοντας κανείς εδώ:
http://www.kke.gr/19o_synedrio/to_katastatiko_toy_kke_poy_pshfisthke_sto_19o_synedrio_
έρχεται αντιμετωπος με το καταστατικό του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, όπως ψηφίστηκε στο 19ο Συνέδριό του, τον Απρίλιο του 2013.
Σύμφωνα με αυτό:
Το ΚΚΕ είναι επαναστατική οργάνωση που αγωνίζεται για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής – κομμουνιστικής κοινωνίας, στην οποία θα καταργηθεί …κάθε εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Στρατηγικός στόχος του Κόμματος είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου.
Πέρα από την αναγνώριση της …νικηφόρας σοσιαλιστικής επανάστασης του 1917, των ηρωϊκών αγώνων του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και, ιδίως, του κορυφαίου αγώνα του ΔΣΕ [1946-1949] ως κύριες πηγές της έμπνευσής του, το Κόμμα δηλώνει πίστη, σήμερα ακόμα, στις αρχές του προλεταριακού διεθνισμού και του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού. Υποθέτει κανείς, ως προς τον τελευταίο, ότι εννοείται η εκδοχή του …Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι [Στάλιν], του οποίου την μνήμη τιμά το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Μπογδάνο, και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;».

Εννοείται ότι τη σκυτάλη έσπευσαν να πάρουν οι αναλφάβητοι των “αριστερών media” και ο όχλος των διαδικτυακών μαλακίων [“άξιος συνεχιστής των δωσίλογων της κατοχής”, “Μπογδάνε βάλε την κουκούλα”, “φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους” κτλ. κτλ.]
Εννοείται επίσης ότι το τιμημένο ΚΚΕ δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα, τον κνιταρά που έχει φωτογραφηθεί να επιτίθεται πισώπλατα, με κλωτσιά martial arts style, στον άνδρα των ΜΑΤ, προκαλώντας του κάταγμα στην κλείδα και κάκωση στον αυχένα. Ο οποίος διαδηλωτής, όπως λέει ο Μπογδάνος «είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ως μέλος ΚΣ ΚΝΕ και υποψήφιος ΚΚΕ στη Θήβα. Τα στοιχεία του γνωστά, η φυσιογνωμία του επίσης και το πρόσωπό του σε κοινή θέα” . Που σημαίνει ότι η περίπτωση υπάγεται, grosso modo, στο ίδιο πλαίσιο που θα υπαγόταν το να φωτογραφηθεί με επιδόσεις καρατέκα ο …Αμπατιέλος, ας πούμε.

3
(Visited 120 times, 1 visits today)

Leave a Reply