Ο DR. FAUCI, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ Η ΥΔΡΟΧΛΩΡΟΚΙΝΗ

Ο Dr. Anthony Fauci έλαβε μόλις, από το Dan David Foundation [οργανισμός που υποστηρίζει την έρευνα, την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και τις ανακαλύψεις στις θετικές και τις ανθρωπιστικές επιστήμες] ένα βραβείο 1.000.000 δολαρίων. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ιδρύματος, o top medical advisor βραβεύτηκε για μια σειρά ιατρικών επιτευγμάτων του [medical achievements]. Ανάμεσά τους ένα που προκαλεί ενδιαφέρον : “το θάρρος με το οποίο έχει υπερασπιστεί την επιστήμη, απέναντι στην αντίδραση των απληροφόρητων, στη διάρκεια της πανδημίας του Covid 19”.
Ο Dr. Fauci, από την αρχή της διακυβέρνησης Biden δεν έχει πάψει να αναφέρεται στις κόντρες που είχε με τον προκάτοχό του, Donald Trump, με έμφαση στο ζήτημα της υδροχλωροκίνης. Έτσι, αυτοφωτογραφίζεται και βραβεύεται γι’ αυτό, όχι μόνο ως gladiator – νικητής ενός …εχθρού της Δημοκρατίας. Αλλά και ως
υπεύθυνος για τον θάνατο ανεξιχνίαστου αριθμού ανθρώπων, οι οποίοι στερήθηκαν μια εξακριβωμένα ευεργετική αγωγή, καθώς με την βοήθεια του κυρίου Fauci …αφαιρέθηκε από το οπλοστάσιο των αμερικανικών νοσοκομείων *.
Για να γίνει το πράγμα όσο πιο σουρεαλιστικό μπορεί να γίνει, ένας άλλος που βραβεύτηκε από τον ίδιο οργανισμό για τους χειρισμούς του στο ζήτημα της πανδημίας, είναι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης
Andrew Cuomo. Έχουμε αναφερθεί σ’ αυτόν σε παλαιότερα posts: είναι υπεύθυνος για χιλιάδες θανάτους υπερηλίκων, έχοντας διατάξει τη μεταφορά ασθενών με covid σε γηροκομεία της πολιτείας, προς …αποσυμφόριση των νοσοκομείων. Έστω και καθυστερημένα έχει κινηθεί νομική διαδικασία εναντίον του καθότι, όπως αποκαλύφθηκε προ ημερών, είχε φροντίσει για την αλλοίωση [ = “περιοριορισμό” στο μισό] των αριθμών θανάτων στα γηροκομεία.

* “παρεμπιπτόντως”, όχι όπως φαίνεται και των ελληνικών. Άκουσα τις προάλλες τον [κατά τα άλλα ανεκδιήγητο] Π. Παναγιωτόπουλο να αναφέρεται στα πρωτόκολλα για τον Covid του ελληνικού συστήματος υγείας, εντάσσοντας σ’ αυτά το …Πλακενίλ. Εάν δεν επρόκειτο περί λάθους [για το οποίο δεν τον διόρθωσε ο ιατρός – συνομιλητής του], σε πείσμα όσων λέγονται, η υδροχλωροκίνη στα ελληνικά νοσοκομεία ζει και βασιλεύει.


3
(Visited 88 times, 1 visits today)

Leave a Reply