18 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΟΧΟ

Αναπαράγω χωρίς παρεμβάσεις ρεπορτάζ από το site “Κατοχικά Νέα” :

Εκτέλεσαν ενα ολόκληρο Γηροκομείο…Η Κυβέρνηση εδωσε οδηγίες για μπόλιασμα & πέθαναν 18 απο τους 22 ηλικιωμένους…
Οι οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Υγείας ήταν να εμβολιαστούν οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι.
Το Γηροκομείο αυτό στην Κηφισιά ακολούθησε τις Εντολές των Γενοκτόνων Πολιτικών Μητσοτάκη -Πλεύρη και ολόκληρης της Πολιτικο-Ιατρικής Συμμορίας..
Οι Ιδιοκτήτες του Γηροκομείου Πανσιόν στην Γορτυνίας 8 ενημέρωσαν τους συγγενείς των ηλικιωμένων, γνωρίζοντας τους τις εντολές της Κυβέρνησης …και πήραν θετική απάντηση για τον εμβολιασμό τους…
Μετά τον εμβολιασμό τους ΠΕΘΑΝΑΝ οι 18 ηλικιωμένοι από τους 22 και το Γηροκομείο-Πανσιόν έμεινε με τρία τέσσερα άτομα… Ακόμη και εργαζόμενοι που εκβιάστηκαν από την Κυβέρνηση να εμβολιαστούν ώστε να μπορούν να εργάζονται στο Γηροκομείο έχουν σοβαρά προβλήματα παρενεργειών…
Έφυγαν όλοι από καρδιά εγκεφαλικά ανακοπές… Οι άνθρωποι αυτοί δεν ειχαν προβλήματα… Οι Ιδιοκτήτες του Γηροκομείου καταγγέλλουν αυτό που συνέβη …και ότι τους απαγόρευσαν να εκδώσουν Κίτρινες Κάρτες από το Υπουργείο Υγείας!!!Τους απαγόρευσαν και τις ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ!!!
Ολα αυτά τα κατήγγειλαν οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ στον Δημοσιογράφο Νικο Κυριακάκη…ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ
ΕΣΦΑΞΑΝ ένα ολόκληρο Γηροκομείο!!! Γενοκτόνοι ΣΦΑΓΕΙΣ Πολιτικοί και μέλη των Ψευδοεπιστημονικών επιτροπών ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι !!


Για τους ενδιαφερόμενους, το link για το
ηχητικό από τη συνομιλία του ιδιοκτήτη της πανσιόν με τον δημοσιογράφο είναι εδώ.

5
(Visited 125 times, 1 visits today)

Leave a Reply