ΤΟ FRANCIS CRICK INSTITUTE ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER

Με μια μικρή έρευνα, διαπίστωσα ότι το κύρος του βρετανικού Francis Crick Institute είναι “υπεράνω υποψίας”.
Εννοείται ότι δεν είμαι σε θέση να αποτιμήσω την αξία του Ινστιτούτου. Θέλω απλώς να επισημάνω ότι, ο κύριος που μιλάει στο βίντεο, στέλεχος του FCI, αποτελεί μέρος του συστήματος, και ότι δύσκολα κάποιος θα τον ξεπετάξει ως “ψεκασμένο”.
Τούτων δοθέντων, περνάμε στο βίντεο, όπου ο
Dr. Bauer αναφέρεται στα αποτελέσματα τελευταίας έρευνας ως προς την επάρκεια αντισωμάτων που εξασφαλίζει στον εμβολιασμένο το προϊόν της Pfizer : όσοι έχουν πραγματοποιήσει και τις δύο δόσεις έχουν 5 με 6 φορές λιγότερα “εξουδετερωτικά αντισώματα” [neutralizing antibodies, αυτά που μπλοκάρουν τον ιό εμποδίζοντάς τον να εισχωρήσει στα κύτταρα] από όσα χρειάζονται. Ακόμα λιγότερα “εξουδετερωτικά αντισώματα” διαθέτουν εκείνοι που έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση.
Το βασικότερο, που είχε ήδη γίνει φανερό, σε κάποιους από μας τουλάχιστον : όσο μεγαλύτερος είσαι σε ηλικία, τόσο
χαμηλότερο είναι το επίπεδο των αντισωμάτων που εξασφαλίζει το εμβόλιο, βαίνοντας μειούμενο συν τω χρόνω. “Συμπερασματικά” κατά τον Dr. Bauer [είπαμε, πρόκειται περί ανθρώπου του συστήματος] “άμεση προτεραιότητα έχουν οι ενισχυτικές δόσεις για τους μεγαλύτερους και πιο ευάλωτους γενικά ανθρώπους”.
Το πόσο λογικό ακούγεται το συμπέρασμα του “ειδικού”, είναι στην κρίση του καθενός. Κατά την ταπεινή μου άποψη, προτεραιότητα έχει, όχι η …ενισχυτική δόση, αλλά η εγκατάλειψη των ταλιμπανισμών και το ξεκίνημα μιας
δημόσιας συζήτησης για τα εμβόλια.

4
(Visited 104 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Timothy Price August 19, 2021 at 8:01 am

    We’ll see how this plays out. I’ve been working with a new staff member who was exposed to covid a day before she started work. I’ve had both pokes of the Pfizer vax.

    Reply
    1. Oannes August 19, 2021 at 9:29 am

      Chances are definitely on your side. Be careful for good and bad, though… 😊

      Reply
    2. Oannes August 19, 2021 at 9:45 am

      Thanks for the encouraging article! Unfortunately, no such thing as Abbot or DeSantis here…

      Reply

Leave a Reply