ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ;

Επειδή το πράγμα είναι έως και ανατριχιαστικά ενδιαφέρον, και επειδή παραπέμπει σε κάποια πράγματα που σημειώνουμε σε post της 26ης Δεκεμβρίου [τίτλος “ΟΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙ ΤΕΣΤ”], επαναλαμβάνω το κείμενο αυτούσιο :

Θα πρέπει να έχει γίνει φανερό σε μεγάλο ποσοστό ανθρώπων ότι, ο πανικός της “πανδημίας” αποτελεί προπέτασμα καπνού για την προώθηση των εμβολίων.
Ακόμα περισσότερο ίσως και από αυτά, οι “φίλοι μας” δείχνουν να νοιάζονται για την καθιέρωση της μάσκας, του social distancing, και
…των τεστ. Στα δυο πρώτα και στο τι μπορεί να σημαίνουν, έχουμε αναφερθεί διεξοδικά. Ως προς τα τεστ, έχουμε επισημάνει την αφερεγγυότητα, αλλά και το γελοίον της ανεπάρκειάς τους, δεδομένου του ότι για να είναι κανείς «βέβαιος» πρέπει να τεστάρεται επί καθημερινής, αν όχι ωριαίας βάσεως. Όχι τυχαία, είναι τα …τεστ που εξασφαλίζουν τους «αριθμούς κρουσμάτων» τα οποία σπανίως είναι κρούσματα, συμβάλλουν όμως στη δημιουργία έκτακτων συνθηκών …ανοχής του ενός lockdown κατόπιν του άλλου.
Είναι άραγε αυτός ο μόνος ρόλος τους;
Με μοντέλο ένα παρασιτικό είδος
σκουληκιού το οποίο βυθίζει τα δόντια του στα έντερα του «ξενιστή», οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Johns Hopkins David Gracias, καθηγητής μηχανολόγος και Florin M. Selaru, γαστροεντερολόγος M.D., διευθύντρια του Johns Hopkins Inflammatory Bowel Disease Center, σχεδίασαν πρόσφατα μικροσκοπικές συσκευές από μέταλλο και λεπτό φιλμ, καλυμμένες με θερμομονωτικό υλικό. Με σχήμα αστεριού και μέγεθος κόκκου σκόνης, οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα να γραπώνονται από τον βλεννογόνο των οργάνων, απελευθερώνοντας φάρμακα στο σώμα του ασθενούς. Το όνομα που τους έδωσαν : theragrippers.
Η σταδιακή απελευθέρωση κάποιων φαρμάκων στον οργανισμό αποτελούσε ζήτημα άλυτο, καθώς αποβάλλονται προτού διοχετευθεί όλη η θεραπευτική ενέργειά τους. Χάρη στις νέες συσκευές, το επιδιωκόμενο γίνεται εφικτό. Αφού κάνουν τη δουλειά τους, τα theragrippers χαλαρώνουν τη λαβή και «προωθούνται» διά της φυσιολογικής οδού.
Ο
Dr. Gracias : “μέχρι σήμερα είχαμε δυναμικές, μικροσκοπικού μεγέθους συσκευές που ελέγχονταν με ηλεκτρικά ή χημικά σήματα. Τα theragrippers είναι τόσο μικρά που μπαταρίες, κεραίες κλπ. καθίστανται άχρηστες. Δεν στηρίζονται άλλωστε στον ηλεκτρισμό, η διαδικασία απελευθέρωσης του φαρμάκου ενεργοποιείται με τη θερμοκρασία του σώματος. Στα πειράματα που έγιναν σε ζώα, βρέθηκε ότι με τη νέα μέθοδο το φάρμακο παρέμεινε στον οργανισμό των ζώων για 12 ώρες, έναντι 2 που έμενε με την παραδοσιακή”.
Η τοποθέτηση των “συσκευών” είναι μια διαδικασία τόσο απλή, που γίνεται με μέσα στοιχειώδη, όπως, μια μπατονέτα. Μπορεί επομένως, υποθέτει κάποιος, να γίνει και με το διεισδυτικό
…μάκτρο του rapid test, ας πούμε.
Όσο για το τι, ίσως, “διοχετεύουν” με αυτό ; μπορεί να είναι ο,τιδήποτε.
To link για το site του Johns Hopkins
https://ventures.jhu.edu/news/johns-hopkins-engineer-theragrippers-drugs-gi-tract/

0
(Visited 174 times, 1 visits today)

6 Comments

    1. Oannes April 20, 2021 at 6:14 pm

      Αυτό μάγκα μου, για να κουοτάρω τον Παπαδάκη …είναι είδηση! σιγά μην εμφανιστεί στα κανάλια βέβαια, αλλά …είναι κάτι.
      Ως προς την φερεγγυοτητα του PCR test έχω “καλύψει” το θέμα από αρκετών μηνών.
      Ρίξε αν θες μια ματιά σ’ αυτά τα τρία posts. Σε ένα από αυτά μιλάει ο ίδιος ο νομπελίστας …εφευρέτης του PCR test, λέγοντας ενδιαφέροντα πράγματα περί την φερεγγυότητά του ως προς τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείται σήμερα. Σημειωτέον ότι βρέθηκε …βολικά νεκρός, ένα δύο μήνες προ ενάρξεως “πανδημίας”.

      https://oannes.gr/%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%b8%cf%89%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b7/

      https://oannes.gr/%ce%bf-who-%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%b7%cf%84%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84/

      https://oannes.gr/%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2%ce%bf%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/

      Reply
    2. Oannes April 20, 2021 at 7:11 pm

      Όταν σου πρωτοπάντησα είχα δει μόνο τη εισαγωγή του δημοσιογράφου. Αλλά τώρα που διάβασα την ίδια την επιστολή οι ιατροδικαστές [;] αναφέρονται σε πράγματα τα οποία έχει καταστήσει γνωστά από αρχής πανδημίας ο …David Icke : έχει καταστρατηγηθεί η διαδικασία που ακολουθείται για την επίσημη ένταξη ενός ιού στο …ευρετήριο ιών, η όπως διάολο το λένε:
      Κατ’ αρχήν το γονιδίωμα του “Covid” δεν έχει απομονωθεί και ως εκ τούτου μπορεί να θεωρηθεί ανύπαρκτος. Αυτό από τους “fact checkers” απορρίπτεται ωε fake news. Πιάσ’ τ’ αβγό και κούρευε.
      Από κει και πέρα, δεν έχουν ακολουθηθεί, υποτίθεται, τα τέσσερα κλασικά [από τον 19ο αι.] κριτήρια του Koch, βάσει των οποίων και μόνο μπορεί να θεωρηθεί μια ασθένεια λοιμώδης, ότι οφείλεται δηλ. σε παθογόνο μικροοργανισμό.
      Θα πρέπει δηλ. αυτός :
      1. να είναι παρών σε κάθε περίπτωση και φάση της ασθένειας
      2. να ανιχνεύεται στους ιστούς ή στα υγρά ασθενών ή στον οργανισμό ατόμων που πέθαναν από την ασθένεια αυτή
      3. να μπορεί να απομονωθεί και να καλλιεργηθεί στο εργαστήριο σε αμιγή καλλιέργεια (culture)
      4. να μπορεί να προκαλέσει την ίδια ασθένεια σε υγιή πειραματόζωα, αλλά και να απομονωθεί ξανά από αυτά.
      Εμείς αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να το ξέρουμε. Περιοριζόμαστε σε όσα μπορούμε να διασταυρώσουμε.

      Reply
  1. Εmmanouel April 20, 2021 at 7:09 pm

    Τhanx ! Kι επειδη η συζυγος , ως εκπαιδευτικος, αναγκαζεται να κανει δυο- τρεις φορες την βδομαδα το σελφ-τεστ μηπως εχεις κατι πιο εμπεριστατωμενο (απο κανεναν γιατρο φερ ειπειν η’ χημικο ) για το θεμα με τα “σκουληκακια¨ ? Εχω φρικαρει μιλαμε , και πρωτη φορα το διαβασα εδω , σ εσενα !

    Reply
    1. Oannes April 20, 2021 at 7:20 pm

      Δυστυχώς όχι. Υποθέτω ότι πιο ασφαλές είναι το PCR, υπό την έννοια ότι δεν έχουν ακουστεί “πράγματα” γι’ αυτό. Αλλά βέβαια κοστίζει.
      Πάντως και η μητέρα του παιδιού που δεν έκανε το τεστ στον Εύοσμο προφανώς σε κάτι τέτοιο αναφερόταν.
      Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να φρικάρεις. Στη χειρότερη περίτπωση, που όλα αυτά είναι αληθινά, θα κολλήσει …κορωνοϊό. Σιγά τα ωά δηλ. ειδικά με δεδομένο ότι θα είναι σχετικά νεαρής ηλικίας, και εν μέσω Ανοίξεως που ο ιός παίρνει τον πούλο.
      Η εντύπωσή μου είναι ότι πρέπει, εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα, να συμμορφώνεται κανείς σε θέματα όπου το μόνο που μπορεί να κερδίσει ανιδρώντας είναι η στοχοποίηση.
      Μόνο καλά προετοιμασμένες, συλλογικές δράσεις έχουν νόημα.

      Reply
  2. Εmmanouel April 20, 2021 at 7:52 pm

    Τα σελφ-τεστ ειναι αδυνατον να τ αποφυγει , εχει επιβληθει υποχρεωτικα σ ολους τους εκπαιδευτικους που μπαινουν σε ταξεις , και νομιζω και στους μαθητες που πανε κανονικα σχολειο. Επισης πρεπει να το δηλωσουν σε μια πλατφορμα καθε φορα που κανουν το σελφ-τεστ και φυσικα το .. ”αποτελεσμα” ..
    Το κακο ειναι οτι δεν εχει κανεις τα μεσα για να διαπιστωσει μονος του αν ευσταθει η θεωρια των morgellons , αλλα αφου το εχει προαναγγειλει το .. Χολλυγουντ δεν θα μου εκανε εντυπωση !!
    Τελος παντων ευχαριστω για τον κοπο που εκανες ν απαντησεις, ετσι κι αλλιως , κι αν πεσει στην αντιληψη σου κατι σχετικα μ αυτο ειδικα το θεμα ειμαι βεβαιος οτι θα επανελθεις ..

    Reply

Leave a Reply