ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠ’ ΤΟΝ …ELON MUSK

Απ’ το αρκετά κακόγουστο αλλά …must see βίντεο * που μόλις κυκλοφόρησε [βλ. κάτω], προκύπτουν πολλά και διάφορα. Με ασφάλεια, κατ’ αρχήν, τα εξής :
Στην προσπάθεια ίσως να
μειώσει την απόσταση που προέκυψε ανάμεσα σ’ αυτόν και την Δημοκρατική κυβέρνηση [for Twitter reasons], ο EM ενσωματώνεται στον αντι-Πούτιν προπαγανδιστικό μηχανισμό, παρακάμπτοντας ενστάσεις περί επανάληψης δημοψηφισμάτων κλπ. που διατύπωνε πριν από λίγους μήνες.
Ο EM πραγματοποιεί σύγχυση ανάμεσα σε επίθεση εναντίον
“του”, εννοώντας τους δορυφόρους του Starlink – αρωγούς της Ουκρανίας, και επίθεση “εναντίον των ΗΠΑ”.
Λανσάρει εαυτόν ως καταλυτικό παράγοντα – εξάρτημα της αμερικανικής πολεμικής μηχανής και, μέσω αυτού, ως
σωτήρα της ανθρωπότητας.
Προειδοποιεί τον Ρώσο πρόεδρο ότι επίθεση εκ μέρους του εναντίον του Starlink σημαίνει άμεσο κίνδυνο για τη δική του χώρα. Αυτό, συνοδευόμενο από υπενθύμιση του τι υπέστη η
Ιαπωνία στον Β’ΠΠ [σημειωτέον ότι η επίθεση στο Pearl Harbor υπήρξε μονόδρομος για τους Ιάπωνες, όσο και η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Χρησιμοποιήθηκε άλλωστε από την αμερικανική κυβέρνηση ως “απόλυτο” επιχείρημα για τη μεταστροφή της κοινής γνώμης για την είσοδο στον πόλεμο].
Μπορεί το ένστικτό μου να είναι ανεπαρκές για την αποτίμηση του EM. Μπορεί απλώς να κάνω λάθος : Τα κυβικά πάντως του ανδρός, όπως τα βλέπω, μου υποβάλλουν την ιδέα ενός στολίσκου από
shadow actors, που ο καθένας χειρίζεται επιμέρους δραστηριότητές του. Ο ίδιος παρέχει απλώς την [απαραίτητη] εικόνα της εστιασμένης σε ένα πρόσωπο ιδιοφυΐας, πλούτου και δύναμης.

* Στο πλαίσιο πανσπερμίας τέτοιων [με κάποια κοινά, ανακυκλούμενα sections], official παραγωγών του EM.

5
(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply