ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Μια και είμαστε στον αστερισμό της γραφικότητας, ας συνεχίσουμε για λίγο έτσι. Ακολουθεί ανακοίνωση που είδα στο in.gr :

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι προγραμματισμένες για τις 19 & 20 Δεκεμβρίου συναυλίες του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Μικρό Παλλάς με τίτλο «Γκρεμιστής & Αιρετικός», αναβάλλονται λόγω ασθένειας του Κώστα Μακεδόνα.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα παρουσίαζε στο Μικρό Παλλάς -μεταξύ άλλων- τα οκτώ τραγούδια του δίσκου «Ο Γκρεμιστής», με βασικό ερμηνευτή τον Κώστα Μακεδόνα.
Τις επόμενες μέρες  θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων που επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ticketservices.gr για τη διαδικασία επιστροφής.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Στις συναυλίες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τα  ξεχωριστά αυτά τραγούδια που, επί τρία συναπτά έτη επεξεργάσθηκαν μαζί ώστε να είναι μια μουσική ανθολογία μόνο εξαιρετικών αισθημάτων και σημαντικών νοημάτων.

Δεν χρειάζονται υποθέτω ειδικές γνώσεις, για να αντιληφθεί κανείς το ενδιαφέρον της διατύπωσης αλλά και της ουσίας [“επί τρία συναπτά έτη”…] της τελευταίας παραγράφου. Δεν μπορώ επίσης να αντισταθώ στον πειρασμό να παραπέμψω [κάτω] στη μουσική και τα τραγούδια από το προηγούμενο magnum opus του ΔΠ, ένα, σύμφωνα με τον 9.84, “περιπετειώδες μουσικό και φιλοσοφικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια.” Ελπίζω να το απολαύσετε όσο εγώ.

5
(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Reply