ΠΕΡΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ KAI ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με το αρχικό σχόλιο του stcigar [βλ. προηγούμενο post με τίτλο “ΒΟΜΒΑ” Ή …ΤΙ;] να με καλύπτει απόλυτα, εστιάζω σε μια φράση του κυρίου Βασιλακόπουλου :
“Το ότι ξεκινάει ο εμβολιασμός των 60 και πάνω στο Ισραήλ, δεν σημαίνει ότι υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένα που απαιτούν κάτι τέτοιο… Σημαίνει ότι γίνεται το πείραμα εκεί για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα”.
Αν δεν με απατούν τα ελληνικά μου, αυτό σημαίνει ότι, κατ’ αρχήν, δεν υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι
…απαιτείται τρίτη δόση. Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στα ελληνικά του Δόκτορος [ως γνωστόν βιώνουμε τη δικτατορία αγράμματων ειδικών σε όλα τα επίπεδα], αφήνω την πιθανότητα να εννοεί “δεν υπάρχουν τα στοιχεία που να εγγυώνται την ασφάλεια του εγχειρήματος”.
Στη δεύτερη αυτή περίπτωση, της
λάθος διατύπωσης, έχουμε “απλώς” μια αναφορά, για πρώτη φορά στα χρονικά, στον πειραματικό χαρακτήρα του εμβολιασμού. Και φυσικά κανείς δεν θα μας πείσει ότι το πείραμα που εκτελείται στη συγκεκριμένη χώρα και με το συγκεκριμένο εμβόλιο αποτελεί μεμονωμένη εκδήλωση – εξαίρεση.
Στην πρώτη περίπτωση, που ο Δόκτωρ ενννοεί εκείνο που λέει, έχουμε ένα είδος επίσημης παραδοχής του ότι, χωρίς να συντρέχει
καν λόγος υγείας, κάποιοι …προχωρούν σε διερευνητικό εμβολιασμό των 60ρηδων – κι όποιος αντέξει.
Κι αυτό γιατί δουλειά τους δεν είναι η κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών, αλλά, έτσι απλά, να …σμπρώχνουν εμβόλια.

ΥΓ Αυτό για το οποίο μας ενημέρωσε ο κύριος Βασιλακόπουλος, οι 60ρηδες και άνω του Ισραήλ το ξέρουν; Και, υπάρχει η περίπτωση η τρίτη δόση να ξεκινήσει, ας πούμε, εδώ …μετά τη λήξη του πειράματος; Το λέω γιατί ο αρμόδιος Μάριος Θεμιστοκλέους [νευροχειρούργος, cyborg] έχει ανακοινώσει ότι οι πλατφόρμες είναι έτοιμες.

5
(Visited 84 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave a Reply