Ο ΜΠΕΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Σε κείμενο προ δεκαπενθημέρου [βλ. εδώ] αναφερθήκαμε στο σχέδιο πίσω απ΄ το “φύτεμα” του κυρίου Κασσελάκη ως μελλοντικού μας ηγέτη : τη δημιουργία, εκτός των άλλων, εργαστηρίου παραγωγής “ομοφοβίας” με ό,τι αυτή συνεπάγεται για την …εθνική ενότητα.
Αυτό, με δεδομένη την πάγια τακτική των όπου Γης δικαιωματιστών : φερόμαστε με xψ τρόπο, αποκλειστικά προς άγραν αντιδράσεων, στις οποίες αντιδρούμε …πέφτοντας απ’ τα σύννεφα. Η τακτική θα μπορούσε να περιγραφεί με 5 λέξεις : “ισχύς μέσα απ’ τη
θυματοποίηση”.
Αυτοί που εξαπέλυσαν τον κύριο Κασσελάκη ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν : ποντάρουν, ακριβώς, σε ανθρώπους τύπου Μπέου.
Ο οποίος παρεμπιπτόντως, κι αφήνοντας το savoir vivre στην άκρη,
έχει δίκιο. Το έχουμε πει και από δω : Ένας, όχι ο σημαντικότερος, από τους λόγους που καθιστούν την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους τεράστιο πρόβλημα, είναι η μέσω αυτής πληθυσμιακή αναβάθμιση της LGBTQ “κοινότητας”.
Είναι άλλωστε ενδιαφέρουσα η
ευελιξία με την οποία η “κοινότητα” κινείται ανάμεσα σε παραδοσιακού-και-μη-τύπου πρακτικές, απαιτώντας a priori σεβασμό κάθε επιλογής της. Αυτό, όταν πχ. οι επιστημονικές μελέτες που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν συνέπειες στην ψυχολογική υγεία των παιδιών ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριών, είναι …λίγες, σύμφωνα [ακόμα και] με το επίσημο αφήγημα – βλ. εδώ.
Για να μη μιλήσουμε για την εγκυρότητα τέτοιου είδους μελετών, ακόμα και πολλές να υπήρχαν.


6
(Visited 102 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. EMMANOUEL October 9, 2023 at 2:30 pm

    O Mπεος , αν δεν ικανω λεθος , εκλεχθηκε με συντριπτικο ποσοστο για τριτη συνεχομενη φορα δημαρχος Βολου και μαλιστα μετα απο μια θεομηνια στην περιοχη .. Ε δεν μπορει κατι καλο θα εχει προσφερει εκει για να τον προτιμουν …
    Οσο για την χθεσινη συζητηση που ειχες με τον sticgar οντως απ οτι φαινεται το Ισραηλ το ξανασκεφτεται για ολοκληρωτικο πολεμο ωστε να αποφευχθει γενικη αναφλεξη στην περιοχη. Μαλλον πεσανε τηλεφωνα και απο διαφορες μεριες για να συγκρατηθουν… Απ οτι φαινεται πανε για εκκαθαριση απ τους κατσαπλιαδες επι Ισραηλινου εδαφους αρχικα, και μετα λαου λαου .. Η νιλα που παθανε οι Εβραιοι βεβαια εξακολουθει να ειναι ανεξηγητη . Μιλαμε 1000 ατομα περιπου τους τα κανανε μπαχαλο ..
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/to-israil-anakoinose-tin-enarksi-tis-poliorkias-tis-gazas-den-tha-exoun-trofima-kaysima-kai-ilektrismo/

    Εν τω μεταξυ ακουγεται οτι τοποθετουν οι Παλαιστηνιοι Ισραηλινους αιχμαλωτους σε σημεια-στοχους των Ισρ. ενοπλων δυναμεων επι Παλαιστηνιακου εδαφους ωστε να τους αποθαρρυνουν να τα βομβαρδισουν .. Και φυσικα αναμενεται εξτρα “περιποιηση” στις δολιες αυτες δεσποινιδες που επεσαν στα χερια των ..ισλαμοτζεντλεμεν !
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/dekades-nees-pou-ypiretousan-ston-israilino-strato-exoun-syllifthei-aixmalotes-kai-kratountai-stin-gaza-apo-tin-xamas/

    ΕΜΜANOUEL

    Reply
    1. Oannes October 9, 2023 at 5:17 pm

      Μακάρι να ισχύσει αυτό με τα second thoughts, γιατί το πράγμα έχει προεκτάσεις τερατώδεις, μια λέξη σου λέω μόνο : “πετρέλαιο”.

      Reply
    2. Oannes October 9, 2023 at 7:42 pm

      Όσο για τους “πούστηδες” που είπε, σιγά τα ωά. Οι ίδιοι όχι μόνο χρησιμοποιούν τον όρο, αλλά τον έχουν κάνει και ύμνο και σύνθημα : “ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΥΣΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ”, “ΠΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ” κοκ. Με το που θα το πει κάποιος άλλος γίνονται ξαφνικά μη μου άπτου. Οι τύποι εννοούν να μετατρέψουν την κοινωνία σε κατηχητικό, ας πούμε.
      Το χειρότερο είναι ότι αναγκάζεσαι να ψάχνεις τα δίκια ενός τύπου σαν τον Μπέο, που είναι ο ορισμός του αντιαισθητικού. Αλλά το τι χάος επικρατεί στα sm αυτή τη στιγμή, δεν περιγράφεται. Αγώνας …σώμα με σώμα, ποιος θα παραστήσει τον πιο θιγμένο και τον πιο σοκαρισμένο.

      Reply
  2. stcigar October 10, 2023 at 10:05 am

    Χωρίς πλάκα το παιδί δεν είναι και πολύ νορμάλ από διανοητικής απόψεως. Μυθομανής, κομπορρήμων, ανερμάτιστος, ξεδιάντροπος.. you name it. Δεν έχει καν το IQ που χρειάζεται για να περάσει τα παραπάνω ελαττώματα ως ιδιορρυθμίες. Απορώ πραγματικά δηλαδή με αυτούς που τον έφεραν και με αυτούς που τον ψήφισαν.

    Reply
    1. Oannes October 10, 2023 at 10:33 am

      Υποθέτω εννοείς τον Κασσελάκη.
      Δέχτηκα πολιτισμικό σοκ χτες λίγο πριν κλείσω τον κομπ. διαβάζοντας περί …παρέμβασης του Αρείου Πάγου για τους “πούστηδες” του [χρήσιμου ηλίθιου] Μπέου.
      Δεν έχω βρει από τότε το κουράγιο για την “τακτική μου ενημέρωση”. Απ’ ότι έχω δει πάντως ο τύπος σχεδιάζει να “αλλάξει τα πάντα”. Που σημαίνει ότι ακόμα και η καρικατούρα που λέγεται “κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ” [κάτι ξέρω για τον τρόπο λειτουργία τους] τινάζεται στον αέρα τη στιγμή που μιλάμε.
      Προφανώς, με δεδομένο αυτό που έχουμε εμπεδώσει, ότι ζούμε δηλ. στο βασίλειο της απόλυτης, ψυχοπαθολογικής βλακείας, το χορό τον σέρνουν οι ίδιοι οι ευρισκόμενοι in charge [εννοώ αυτούς που …εντόπισαν τον Κ. και μας τον φορμάρησαν]. ΄Ασε που όταν πρόκειται για μια χώρα – μπουρδέλο όπως αυτή εδώ, οι τύποι δεν αισθάνονται καν υποχρέωση να εξαντλήσουν τις “δυνατότητές τους”, τσεκάροντας πχ. το προφίλ του “εκλεκτού”.
      Ο τύπος όσες φορές τον έχω δει / ακούσει να μιλάει, δεν θα μπορούσε να είναι καν ο χαζός της παρέας.

      Reply
      1. stcigar October 10, 2023 at 10:59 am

        Τι να πω. Και μόνο το να δέχονται διαταγές από τον Κασσελάκη.. κανονικοί άνθρωποι σαν την Αχτσιόγλου και τον Τσακαλώτο, θα πρέπει να είναι σουρεαλιστική εμπειρία. Για πρωθυπουργός εννοείται ούτε κουβέντα. Δεν έχουμε και τα σχετικά “επιτελεία” στη χώρα μας που μαζεύουν κάθε τόσο τις κοτσάνες του αμερικάνου γεροξεκούτη..

        Reply

Leave a Reply