ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ

Η “αντιστροφή του κλίματος” ως προς την προέλευση του κορωνοϊού δεν αφορά θεαματικές ανακοινώσεις. Απλώς ένα είδος ομολογίας υποχρέωσης για διερεύνηση της πιθανότητας να έχει προέλθει με μη φυσικό τρόπο.
Αυτό εννοούσε η ελαφρώς [αν όχι επιεικώς] ανεκδιήγητη spokeswoman του Λευκού Οίκου
Jen Psaki, μεταφέροντας το όψιμο, πλην όμως …ιδιαίτερα θερμό ενδιαφέρον του “Προέδρου Μπάιντεν” για την εξέταση όλων των θεωριών περί την προέλευση του ιού. Σπεύδοντας να προσθέσει ότι, άπαξ και το θέμα αφορά την διεθνή κοινότητα, πρέπει να διερευνηθεί, όχι από τις ΗΠΑ, αλλά από αυτήν. Ήγουν, από τον WHO. Ο οποίος δεν έχει κάνει τίποτα άλλο, από καταβολής πανδημίας, απ’ το να ψεύδεται και να συγκαλύπτει για λογαριασμό του κινεζικού «Κομμουνιστικού Κόμματος».
Σ’ αυτό το blog το θέμα έχει «καλυφθεί» όσο ήταν εφικτό τότε, με μια σειρά κειμένων, το τρίτο απ’ τα οποία, Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ, Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ δημοσιεύθηκε στις
23 Φεβρουαρίου του 2020. Μια πρόσθετη αναφορά στο ρόλο του κυρίου Fauci στην υπόθεση, δημοσιεύθηκε στις 5 Μαϊου του ’20 [ΕΙΝΑΙ Ο FAUCI Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ;].
Ο καιρός για μια συγνώμη σε επιφανείς επιστήμονες και δημοσιογράφους που πλήγηκαν επαγγελματικά / ηθικά ως αμφισβητίες της επίσημης γραμμής δεν έχει έρθει. Εκ στοιχειώδους πείρας θεωρώ ότι δεν θα έρθει ποτέ, για τους περισσότερους τουλάχιστον. Η συνωμοσία [περί αυτού πρόκειται] περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν των mainstream media [με το CNN ναυαρχίδα της παραπληροφόρησης], του πολιτικού κόσμου και των κεφαλών της ιατρικής κοινότητας : η θεωρία περί εργαστηριακής προέλευσης του ιού τέθηκε «εκτός κυκλοφορίας» εξ αρχής, με την δημοσίευση στο περιοδικό
Lancet ανοικτής επιστολής …επιφανών επιστημόνων, οι οποίοι ακύρωναν με συνοπτικές διαδικασίες κάθε συζήτηση σαν αστήρικτη και απαράδεκτη. Οι εν λόγω επιφανείς δεν έπαψαν να παρέχουν όλο αυτό το διάστημα «επιστημονικό» άλλοθι για την κανιβαλική δραστηριότητα πολιτικών και media. Η παραμικρή αναφορά, όχι στην πρωτοφανώς κακόβουλη πρακτική της Κίνας, αλλά ακόμα και στο …όνομα της χώρας ως τόπου προέλευσης του ιού επέσυρε το “αντιρατσιστικό” ανάθεμα.
Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι : γιατί από δω και πέρα να εμπιστευόμαστε την εντιμότητα αυτών των ανθρώπων; Γιατί να δώσουμε βάση στην κρίση τους για το οτιδήποτε;
Μόνο ένας αφελής θα περίμενε να βγουν σήμερα και να …απολογηθούν. Το «αλάθητο» αποτελεί συστατικό της υπερεξουσίας τους. Είναι ως εκ τούτου
αδιαπραγμάτευτο …ακόμα και αν όλα δείχνουν προς την αντίθεση κατεύθυνση. Στην χειρότερη γι’ αυτούς περίπτωση, κάποιος θα θυσιαστεί, ξεπλένοντας [;] τη ντροπή που αφορά μια ολόκληρη κοινότητα.
Η μεταστροφή του κλίματος δεν παύει να αποτελεί
χαστούκι για όσους, ενάμιση χρόνο τώρα …τερμάτιζαν θριαμβευτικά τον διάλογο με το φοβερό επιχείρημα : «μα είναι δυνατόν …οι πάντες, πολιτικοί, γιατροί, δημοσιογράφοι να είναι συνεννοημένοι;»
Να λοιπόν που μια χαρά είναι δυνατόν. Για την ακρίβεια, είναι ο κανόνας. Είναι το «mutual interdependence» περί του οποίου ομιλεί ο καρδινάλιος
Schwab, στο οποίο στο οποίο εντάσσονται με την ίδια ευχέρεια «δομές» απλές [βλ. επαγγελματικές κ.ά. κάστες] και …πιο περίπλοκες [βλ. προσωπικότητες].
Στοιχείο ενδιαφέροντος αποτελεί η σιωπή, προς το παρόν, των mainstream media ως προς τις περιπτώσεις των κ.κ.
Fauci και Gates, τους οποίους οι «τρελές θεωρίες συνωμοσίας» θέλουν να εμπλέκονται ως συγχρηματοδότες, στις έρευνες του περίφημου Bio Safety Level 4 Lab.
Ως προς τον πρώτο, πιστεύω ότι προαλείφεται για
φαρμακός της υποθέσεως.
Όχι ότι δεν το αξίζει: ο Anthony Fauci δεν μπορεί να μη γνώριζε ότι ο ιός προέκυψε από το εργαστήριο της Wuhan, γιατί …ο ίδιος χρηματοδότησε την διεξαγωγή πειραμάτων gain of function
* σ’ αυτό, τα οποία, εν γνώσει του, αποσκοπούσαν στον σχεδιασμό θανάσιμων ιών. Για την χρηματοδότηση, με ταυτόχρονη αναφορά στις δραστηριότητές της, τον ευχαριστεί [on record] η επικεφαλής επιστήμων του Wuhan Lab, Shi Zhengli …ευρύτερα γνωστή ως Bat Lady.

* περί gain of function βλ. προαναφερθέντα περσινά posts


4
(Visited 93 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar May 26, 2021 at 4:29 pm

    Για τον Φάουτσι το ήξερα, έκανε όμως και ο Γκέιτς δηλώσεις περί εργαστηριακής προέλευσης του ιού?

    Reply
    1. Oannes May 26, 2021 at 6:25 pm

      Δεν έχει υποπέσει ούτε εμένα στην αντίληψή μου να έχει πει κάτι τέτοιο.

      Πάντως, παρά το ότι έντονες φήμες περί οικονομικής [έως και ιδιοκτητικής] σχέσης της Pfizer με το Wuhan lab έχουν “διασκεδαστεί” απ΄τους fact checkers, κάποια γεγονότα παραμένουν:
      Το Bill & Melinda Gates Foundation χρηματοδοτεί αφειδώς τις Big Pharma, μεταξύ των οποίων πρώτη και καλύτερη την Pfizer.
      Η τελευταία έχει σχέση διαρκείας με την Κίνα.
      Από το 2010 έχει εγκαταστήσει, εκτός άλλων, ένα “R&D [research and development] Facility”, guess where? Στη Wuhan.
      Σε ανακοίνωση της εταιρίας δημοσιευμένη το 2009
      http://www.pharmatimes.com/news/pfizer_to_build_r_and_d_facility_in_wuhan,_china_984211,
      αναφέρεται ότι το ερευνητικό κέντρο της Wuhan θα παίξει σημαντικό ρόλο στις R&D δραστηριότητες της Pfizer, ενώ ταυτόχρονα θα είναι …”closely aligned” [διαλέγουμε όποια μετάφραση θέλουμε] με την στρατηγική της Κίνας για την ανάπτυξη της βιοφαρμακευτικής βιομηχανίας στην περιοχή.

      Reply
  2. stcigar May 26, 2021 at 6:49 pm

    Θα με παραξένευε πολύ αν ο Γκέιτς έκανε ανάλογες δηλώσεις, γιατί ο άνθρωπος έχει ΧΟΝΤΡΕΣ μπίζνες με τους κινέζους, και δεν εννοώ τις “ανεπίσημες”. Κατά τάλλα η Wuhan αποτελεί κορυφαίο τεχνολογικό κέντρο της Κίνας και τα 600 χιλιάρικα που ισχυρίζεται ο ..Φάουστι ότι δώρισαν οι αμερικανοί για ιολογικές έρευνες είναι αντικειμενικά γελοίο ποσό, αν υποθέσουμε φυσικά ότι λέει την αλήθεια. Παρεμπιπτόντως πρόσφατα παρήγγειλα κανά δυο ενδιαφέροντα γκατζετάκια σε κάποια εταιρία ηλεκτρονικών της Wuhan, γιατί μου φάνηκαν καλά τε και φτηνά. Ελπίζω να μην θεωρηθώ αργότερα σκοτεινός χρηματοδότης!

    Reply
    1. Oannes May 26, 2021 at 7:53 pm

      Δες τη θετική πλευρά : αποκτάς την εύνοια των Chicoms, μπορεί εν ευθέτω να εφεύρουν και κανένα point system για αλλοδαπούς …όλα παίζουνε. 😉

      Reply

Leave a Reply