ΕΙΝΑΙ Ο DR. FAUCI Ο “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ”;

“Ο Dr. Fauci είναι το αντίστοιχο του κου Τσιόδρα για τις ΗΠΑ” ανακοινώνει ο ενημερωμένος τηλεπαρουσιαστής, θέλοντας να εκμαιεύσει τη συμπάθειά μας για τον Αμερικανό Σύμβουλο Υγείας…
Έχει συνεργαστεί με όλους τους προέδρους που θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια… και δεν διστάζει να βάλει τον Τραμπ στη θέση του”, συμπληρώνει.
“Ναι, ναι, ο Fauci δεν χαρίζεται εύκολα…” συγκατανεύει η συνεργάτιδά του.
Η ενημέρωση εξακολουθεί:
Ο Τραμπ εμποδίζει τον Fauci να καταθέσει σε επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία εξετάζει το πώς ο πρόεδρος διαχειρίζεται το ζήτημα της πανδημίας. Η δικαιολογία που δίνει είναι ότι …όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση δεν είναι …[παύση με νόημα, ειρωνικά χαμόγελα] …παραγωγικό να καταθέτουν άνθρωποι που εμπλέκονται σ’ αυτήν…”
*
“Το πράγμα δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται”, διακόπτει με περισπούδαστο ύφος ο τηλεπαρουσιαστής. “Υπάρχουν άνθρωποι από τις Μυστικές Υπηρεσίες, κι αυτό έχει γραφτεί στις πιο έγκριτες αμερικανικές εφημερίδες, που λένε ότι ο Πρόεδρος …είχε ενημερωθεί για τον κορωνοϊό και τις επιπλοκές του από αρχές Ιανουαρίου! Αυτά βεβαίως ο Τραμπ δεν θέλει καθόλου να ακούγονται… Είμαστε και σε προεκλογική χρονιά…”.

Αφήνουμε τους τηλεαρουσιαστές να κοσμούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα, και πάμε σε κάποια γεγονότα που ίσως έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον:

Μια δεκαετία πριν, είχε ξεσπάσει στην Αμερική τεράστια διαμάχη γύρω από τη χρήση της τεχνολογίας gain-of-function για τη μεταλλαγή ιών της γρίππης. Το επίπεδο του “ρίσκου” ήταν τέτοιο, που ανησύχησε την επιστημονική κοινότητα. Πολλά και επιφανή μέλη της ζήταγαν να σταματήσει, με το σκεπτικό ότι μεγάλωνε την πιθανότητα μιας πανδημίας από εργαστηριακό ατύχημα.
Ο Dr. Fauci είχε υπερασπιστεί τη συνέχιση της έρευνας: “ο προσδιορισμός της αχίλλειας πτέρνας ενός ιού μπορεί να επιτρέψει στους επιστήμονες να βρουν θεραπείες για όσους κινδυνεύουν απο αυτόν και όσους έχουν ήδη μολυνθεί”, έγραφε τον Δεκέμβριο του 2011 στην Washington Post.
Εν τέλει, το 2014, μετά από αυξανόμενες διαμαρτυρίες, και υπό την πίεση της κυβέρνησης Obama, το National Institute of Health [NIH] διέκοψε τις έρευνες…
…μεταφέροντάς τες στην Wuhan…
Από το 2014, σύμφωνα με έρευνα – ρεπορτάζ του Newsweek, με την υποστήριξη του National Institute for Allergy and Infectious Diseases [NIAID], οργανισμού που διευθύνει ο Dr. Fauci, το NIH χρηματοδότησε επιστήμονες στο εργαστήριο της Wuhan για έρευνες, μεταξύ άλλων, στην γενετική τροποποίηση [gain-of-function] κορωνοϊών προερχόμενων από νυχτερίδες. Η χρηματοδότηση [συνολικά $ 7.4 εκ.] ξεκίνησε από τον Shi Zheng-Li, ιολόγο του εργαστηρίου της Wuhan και άλλους, με αντικείμενο την καταλογογράφηση νυχτεριδοϊών κινούμενων ελεύθερων στη φύση. Η δεύτερη φάση του σχεδίου [από το 2019], περιλάμβανε έρευνα μέσω τεχνολογίας gain-of-function, με σκοπό την ανακάλυψη τρόπων μεταλλαγής αυτών των ιών, ώστε να μπορούν να προσβάλλουν ανθρώπους… Σύμφωνα με πληροφορίες του Politico, το NIH δεν ακύρωσε αυτή την επιχείρηση παρά πολύ πρόσφατα: τέλη Απριλίου.
Στην εισαγωγική έκθεση του project αναφέρονται τα εξής: “θα χρησιμοποιηθούν στοιχεία αλληλουχίας πρωτεΐνης S, τεχνολογία μολυσματικών κλώνων [infectious clone technology], πειράματα μεταδοτικότητας in vitro & in vivo κλπ. κλπ. ώστε να δειχτεί η δυνατότητα μετάδοσης του ιού από ζώο σε άθρωπο [spillover potential]”.

* Εικάζει εύκολα κανείς, τί είδους επιτροπή είναι αυτή, εκ ποίων απαρτίζεται, και ποιος ο λόγος ύπαρξής της…

5
(Visited 112 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar May 5, 2020 at 12:29 pm

    Η αλήθεια είναι ότι εκεί που τον είχα ξεγράψει ανέβηκε πάλι στην εκτίμησή μου ο Τραμπ και όχι μόνο..
    https://youtu.be/1b3kP9IyEe0

    Reply
    1. Oannes May 5, 2020 at 12:53 pm

      Εγώ όπως ξέρεις ουδέποτε έπαψα να τον εκτιμώ. Τελευταία έχω συνηθίσει, και αρχίζω να συμπαθώ, ακόμα και αυτή τη “μουτσούνα” που έχει για φάτσα, και τις αλλοπρόσαλλες εκφράσεις του.
      Alex Jones, …σταθερή αξία, με όλα τα ελαττώματά του. Και διαχρονικά απολαυστική, εθιστική φωνή!

      Reply
  2. Pingback: ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ - OANNES

Leave a Reply