ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΚΑΙ Ο ΑΝΤΟΝΙΟΝΙ…

Ένα όχι ρητορικό, ούτε αστείο ερώτημα : τί είναι πιο εύκολο, να αγοράσει κάποιος ένα ανύπαρκτο γλυπτό [βλ. post ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ] ή να τρομοκρατηθούν εκατομμύρια “πολίτες” από μια …ασυμπτωματική ασθένεια; Γιατί σ’ αυτό εξελίσσεται ο κορωνοϊός με την κυριαρχία της Μετάλλαξης Δέλτα. Και το ότι η τελευταία χρησιμοποιείται όπως χρησιμοποιείται, σαν εφιαλτική αναζωπύρωση “πύρινης λαίλαπας” που καταστρέφει στο διάβα της τα πάντα, είναι πολύ χοντρό για να μην αποκαλυφθεί κάποια στιγμή. Το ίδιο και ο ρόλος των “ειδικών” στην όλη υπόθεση.
Το συγκεκριμένο project, άλλωστε [“διαλύουμε τα πάντα για το τίποτα, μήπως και τρομοκρατηθούν κάποιοι και κάνουν το εμβόλιο”] ήταν ο λόγος που,
τώρα ακριβώς κι όχι πιο πριν, έσπευσαν να κρυφτούν πίσω απ’ το ακαταδίωκτο.
Στο βίντεο, η μνημειώδης τελευταία σκηνή από το
Blow Up του Αντονιόνι.

4
(Visited 84 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar July 18, 2021 at 12:46 pm

    – Μα πώς ανέχεσαι να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα;
    – Δεν μπορεί να με κοροϊδεύουν κατάμουτρα!

    Reply
    1. Oannes July 18, 2021 at 1:02 pm

      Ναι, είμαι έξυπνος εγώ…έχω αποδείξεις.
      Φαντάσου ότι ο Λυγερός να πούμε, το φοβερό ποίημα του οποίου μου είχες στείλει την άλλη φορά, ισχυρίζεται ότι έχει IQ 189. Τουτέστιν 29 μονάδες παραπάνω από το [υποτιθέμενο] IQ του Άινσταϊν.

      Reply
  2. stcigar July 18, 2021 at 1:23 pm

    Αν όντως έχει ταλέντο στο να λύνει αυτά τα τεστάκια, θα πρέπει να είναι το μοναδικό του ταλέντο. Και αν φάνηκε κάτι ξεκάθαρα την τελευταία περίοδο, αυτό είναι ότι μπορεί κανείς να έχει εξυπνάδα, μόρφωση, ακόμα και ταλέντο, και πάλι να είναι τενεκές ξεγάνωτος.

    Reply
    1. Oannes July 18, 2021 at 1:40 pm

      Η καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει ως προς τα iq tests είναι : “το μόνο που αποδεικνύει ένα IQ test είναι πόσο καλός είσαι σ’ αυτό το IQ test”.
      Ως προς το δεύτερο σκέλος συμφωνώ επίσης 100 %. Σε σπανιότερο και πολυτιμότερο προσόν αναδεικνύεται η “κοινή λογική”, σε πείσμα του ονόματός του.

      Reply

Leave a Reply