ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SUN-18072021-1935 οι γκιλοτίνες έρχονται…

Δεν φτάνει που είναι ανθρωπόμορφα τέρατα… είναι και αισχροί ηθοποιοί. Εκτός πια κι αν γελούν μέσα στα μούτρα μας.

4
(Visited 69 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. nikos July 18, 2021 at 9:51 pm

    ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν είναι άδικο να υπάρχουν όλα αυτά τα υποκείμενα στη ζωή μας

    Reply
    1. Oannes July 18, 2021 at 10:47 pm

      Ειλικρινά βλέποντάς τους είδα για μια στιγμή με άλλο μάτι το φαινόμενο του πλήθους που μαζευόταν για να παρακολουθήσει τις καρατομήσεις στη Γαλλική Επανάσταση.
      Αλλά ακριβώς επειδή το πράγμα παραείναι άδικο και ανώμαλο, θεωρώ ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί πολύ ακόμα. Το ίδιο το Σύμπαν θα τους “ξεράσει”.

      Reply
  2. dnk July 18, 2021 at 10:59 pm

    Γκιλοτίνα γι’ αυτά τα “αγγούρια” είναι,ίσως,υπερβολή.Βέβαια πρόκειται για “αγγούρια” που σηκώθηκαν να χτυπήσουν τον “μανάβη”😈 και να “κατασχέσουν” το “μανάβικο”,ανοίγοντάς του την “όρεξη” για ακατάσχετο gore και splatter.Τώρα splatter με χυμό αγγουριού θα είναι low budget διασκευή του “Alien”,μάλλον…

    Reply
    1. Oannes July 18, 2021 at 11:26 pm

      Εντάξει υπερβολή είναι η γκιλοτίνα από μόνη της – και μόνο που έρχεσαι στη θέση του “δοκιμαζόμενου” σε πιάνει ρίγος και ανατριχίλα. Απλώς είναι τόσο “καταραμένα ανώμαλοι” [Λάβκραφτ] οι τύποι όπως προβάλλουν απ’ το βίντεο, που τους έβλεπα και είχε σκοτεινιάσει το μάτι μου. Συν όλοις τοις άλλοις, τη φάση με το δύστυχο λιοντάρι που, εκεί που κοιμάται, πάει ο κτηνόπουστας και …του φοράει το εμβόλιο, την είχα δει προχτές και είχα φρικάρει.

      Reply

Leave a Reply