ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ

Ο ηλιθιότερος των αντιπροσώπων του έθνους από την εποχή της Α’ Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου, ξαναχτυπά. Θυμίζοντας σε όσους το ξεχνούν ότι, όχι μόνο η “πανδημία” αλλά και το μεταναστευτικό είναι μπροστά μας, όχι πίσω μας. Με τη μορφή των “κλιματικών προσφύγων”, εκτός αν προτιμηθεί ο όρος “περιβαλλοντικοί μετανάστες”, 143 εκατομμύρια απ’ τους οποίους αναμένονται [βλ.: προσκαλούνται] να διαχυθούν στον “πολιτισμένο κόσμο” μέχρι το 2050, ένεκα “επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής”.
Και επειδή η αμερικανική πολιτική σκηνή είναι εικόνα από το μέλλον της δικής μας, και επειδή τα ίδια γέλια κάναμε κάποτε με την
Alexandria Ocasio Cortez, σούπερσταρ του Green New Deal [βλ. post ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ, Ιούνιος ’19], η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον σκληρό πυρήνα των ατόμων που διαμορφώνουν την ενεργειακή πολιτική των ΗΠΑ, ας μη πολυγελάμε. Ίσως το μέλλον να φέρνει εκπλήξεις. Ίσως είναι γραφτό να ζήσουμε, κάποια στιγμή τον θρίαμβο του Κρίτωνα Αρσένη.

4
(Visited 100 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar May 17, 2021 at 9:26 pm

    Περίμενε, μας λένε δηλαδή ότι και καλά οι πρόσφυγες προσφεύγουν εις τας Ευρώπας δια να ..δροσιστούν??

    Reply
    1. Oannes May 17, 2021 at 9:46 pm

      Αμ πώς!!!
      Σου λέω έρχονται τσιμπ@@κια αεροπλανικά από παντού, δεν θα προλαβαίνουμε να μαζεύουμε.
      Και για τους …κλιματικούς πρόσφυγες εννοείται, θα ισχύει το αντίθετο απ’ ότι ισχύει για τους αρνητές του εμβολίου : free access με το έτσι θέλω κι άμα πεις και τίποτα, το ξέρεις το ποίημα : ρατσιστής και φασίστας.

      Reply

Leave a Reply