Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

Όπως το λέει ο χρήστης.
Για κάποιους, πολλούς, οι μάσκες δεν έφυγαν ποτέ. Συμπεριλαμβανομένων των μοναχικών πεζών & οδηγών στους ελληνικούς δρόμους. Προσοχή στην υπογραφή του original tweet.
Μιλώντας για Ελλάδα : κάτω, από την Καθημερινή. Προσοχή στο βλέμμα της κυρίας.

6
(Visited 76 times, 1 visits today)

8 Comments

  1. Anonymous December 30, 2023 at 5:58 pm

    Όχι μόνο εκεί. Παρατηρώ συνεχώς στο δρόμο είτε καβαλόντας μηχανή χωρίς κράνος ή οδηγούν αμάξι μόνοι τους με μηδενικό σεβασμό στον ΚΟΚ φυσικά αλλά πάνω απ’ όλα ευλαβική τήρηση της καθημερινής χρήσης μάσκας άνευ λόγου και αιτίας. Εχθές σε γνωστό πολυκατάστημα με τις πασίγνωστες διαφημίσεις εκθειασης λαϊκών ασμάτων, οι μισοί πελάτες φόραγαν μάσκα η οποία όμως ακυρώνεται όταν βγαίνουν σε ανοιχτό περιβάλλον με τα αναρίθμητα καυσαέρια, σκόνη , βρωμιά…

    Reply
    1. Oannes December 31, 2023 at 7:57 am

      Όπως τα λες ακριβώς. Γενικά, η πρακτική των κρατούντων: “πολιτικών”, “επιστημόνων” και πάσης φύσεως “ειδικών”, με την αμέριστη βοήθεια διαφημιστών & media, μπορεί να συνοψιστεί σε δυο λέξεις : “διαχείριση ηλιθιότητας”.

      Reply
  2. stcigar December 30, 2023 at 6:09 pm

    Τελικά η επιστήμη δεν κατάφερε να νικήσει το κρυολόγημα..

    Reply
    1. Oannes December 31, 2023 at 7:52 am

      Κάτι μου λέει ότι η “μάχη” θα συνεχιστεί πολύ ακόμα. Σύμφωνα με διακεκριμένους επιστήμονες [χωρίς εισαγωγικά, όπως ο Geert Vanden Bossche που άκουγα ξανά τις προάλλες [https://www.youtube.com/live/EoMH2R0vVxM?si=TV2GULZ1l2ODsuaE] και όπως έχεις πει εσύ ο ίδιος εξ αρχής, χωρίς “τίτλους” [πέρα απ΄αυτόν του ευφυούς ανθρώπου που έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το θέμα] η απίστευτη πρακτική του εμβολιασμού εν μέσω πανδημίας έχει οδηγήσει σε φαύλο κύκλο μεταλλάξεων και παραλλαγών, που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε κάτι αληθινά δυσάρεστο.

      Reply
      1. stcigar December 31, 2023 at 9:31 am

        Μετά το 2020 ο δυτικός κόσμος ταλαντεύεται μεταξύ απάτης και αυταπάτης, μεταξύ ψέματος και λάθους. Όχι ότι κι αυτά δεν χρειάζονται.. αλλά με μέτρο.

        Reply
  3. Timothy Price December 30, 2023 at 6:51 pm

    Idiots reign supreme these days.

    Reply
    1. Oannes December 31, 2023 at 7:59 am

      A world dominated by clowns!

      Reply
  4. dnk December 31, 2023 at 10:35 am

    Θα μπορούσαμε,ίσως,να δούμε τη μάσκα ως ένα αξεσουάρ αντίστοιχο του πορτοφολιού;🙃…https://m.youtube.com/watch?v=HVW0ZfxFF08

    Reply

Leave a Reply