ΓΙΑ ΤΟ MASS SHOOTING ΣΤΟ NASHVILLE

Ο εσμός των mainstream media επιλέγει αντί των συνήθων ελεγειακών τόνων, μια …ρεαλιστική προσέγγιση του θέματος του νέου mass shooting. Αναμενόμενο, μια και ο shooter ανήκει στην κατηγορία των διεμφυλικών. Η έμφαση εδώ δίδεται, όχι [όπως σε άλλες περιπτώσεις] στην ιδιότητα με την οποία αυτοπροσδιορίζεται ο δράστης, ούτε καν στην υπόθεση της οπλοφορίας, αλλά στους κινδύνους που η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων διατρέχει ζώντας στην αμερικανική κοινωνία. Κινδύνους οι οποίοι υπάρχει …κίνδυνος να γίνουν ακόμα μεγαλύτεροι, λόγω του …anti-transgender συναισθήματος που πυροδοτείται απ’ το mass shooting. Παρεμπιπτόντως, η …Antifa διοργανώνει για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αυτό που η ίδια ονομάζει Trans Day Of Vengeance επί αμερικανικού εδάφους.

Ο Tucker Carlson παραδίδει ένα ακόμα μάθημα δεοντολογίας, ξεκινώντας από κάτι που οι ακροατές του θυμόμαστε να αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα : ταγούς του διεμφυλικού κινήματος να καλούν στα όπλα [!] γιατί “η Αμερική είναι ένα επικίνδυνο μέρος για τους transgenders”. Και προχωρώντας σε ανάλυση τoυ γιατί οι εν λόγω εχθρεύονται ιδεολογικά τους Χριστιανούς : γιατί είναι κατ’ εξοχήν εκείνοι που αμφισβητούν το δικαίωμά τους να επεμβαίνουν σε μια δοσμένη απ’ τον Θεο φύση.

Ένα δικό μας σχόλιο, προοίμιο κειμένου σε επόμενο post :
Σε περιόδους “μετάβασης” όπως η παρούσα [με τη διάρκεια της “μετάβασης” καθορισμένη κατά το δοκούν], ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως transgender έχει λαμβάνειν
πολλαπλώς : βιώνοντας κατ’ αρχήν την αυτοεπιβεβαιωτική εμπειρία του επαναστάτη. Εισπράττοντας στη συνέχεια, όχι κάποια κατακραυγή ή περιθωριοποίηση, αλλά αποθέωση και προβολή από τα mainstream μίντια. Τέλος, απολαμβάνοντας συγκεκριμένα, απτά προνόμια – εξασφαλίζοντας πχ. μια θέση σε ανώτατο εκπαιδευτικό ιδρυμα ή την κυβέρνηση των ΗΠΑ – χάρη όχι σε κάποιες ικανότητες, αλλά στη συγκεκριμένη ιδιότητά του, στ’ όνομα της “ίσης εκπροσώπησης”.
Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Χριστιανοί θεωρούν εξ ενστίκτου [ορθά σύμφωνα με το δικό μου] ότι το μυστήριο της ύπαρξης είναι εξαιρετικά
περίπλοκο για να επιτρέπει θεμελιώδεις παρεμβάσεις από δεδομένα αδαείς ανθρώπους. Μια προσέγγιση του τύπου God given nature, μπορεί κάλλιστα να υιοθετηθεί από έναν άθεο : μεταφρασμένη ελεύθερα, εκφράζει μια υποχρέωση προσοχής σχετικά με τα παραπάνω, και αποχής από παρεμβατικές πρωτοβουλίες το ρίσκο των οποίων παραμένει άγνωστο. Πράγμα το οποίο …παρεμπιπτόντως, αποκρύπτεται στο πλαίσιο ενός “επιστημονικού” αφηγήματος που διαθέτει έτοιμη “λύση” για κάθε [μη] πρόβλημα.
Γιατί, για να μην ξεχνιόμαστε, το διακύβευμα της τελευταίας περιόδου αφορά στη δυναμική κινητοποίηση γονέων και, φυσικά, κυρίως
μανάδων, ενάντια σε αδιανόητες πρακτικές όπως οι ακρωτηριασμοί ατόμων [προ-] εφηβικής ηλικίας σε …ειδικά επιστημονικά κέντρα για άτομα με δυσφορία φύλου, ή η παρείσφρηση drag shows σε δημοτικά σχολεία. Και φυσικά στη νομοθετική διευθέτηση τέτοιου είδους θεμάτων από “συντηρητικές” πολιτείες.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι, καλώς ή κακώς, είναι οι “οπισθοδρομικοί” απολογητές της Χριστιανικής πίστης που εξακολουθούν να κρατούν κάτι απ’ αυτό που, υπό την ετικέτα της
“κοινής λογικής” μας έχει βγάλει ανά τους αιώνες ασπροπρόσωπους.

5
(Visited 72 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar March 29, 2023 at 10:40 am

    Βλέπεις η CIA και το FBI δεν έχουν τις ικανότητες των δικών μας κυπατζήδων που ανακάλυψαν τους ιρανο (ιδέα της αμερικάνικης πρεσβείας) – πακιστανούς (κυβερνητικός αυτοσχεδιασμός) τρομοκράτες προτού αιματοκυλίσουν την εβραϊκή συναγωγή – trendy εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Ποτέ δε θα συνέβαινε τέτοιο πράγμα στην Αμερική σε περίπτωση που κυβερνούσε ο Μητσοτάκης. Άσε που θα είχε κλείσει και όλα τα συνοικιακά μαγαζιά των κατασκόπων της Ρωσίας.

    Reply
    1. Oannes March 29, 2023 at 11:02 am

      Έχουμε κράτος λέμε. Τι είδους εκδούλευση είναι αυτή, σε ποιους και με τι αντάλλαγμα, ένας Θεός το ξέρει. Το timing πάντως [εκλογές approaching, Τέμπη – φυλλορροή ψήφων] είναι ενδιαφέρον το ελάχιστον.

      Reply
      1. stcigar March 29, 2023 at 11:11 am

        Όσον αφορά το συγκεκριμένο έγκλημα πάντως, προφανώς το μυαλό της κοπέλας είχε σαλέψει από την τεστοστερόνη που έπαιρνε για να γίνει ο άντρας που ονειρευόταν. Το ίδιο και της πιτσιρίκας που είχε σκοτώσει τη φιλεναδίτσα της πριν λίγους μήνες εδώ στο Ελλάντα.

        Reply
        1. Oannes March 29, 2023 at 11:34 am

          Αυτό ακριβώς είναι ένα από τα ζητήματα που ουδείς θέτει στο δημόσιο διάλογο – οι ουσίες που διοχετεύονται στα εν λόγω όντα απ΄τα εν λόγω ιδρύματα, το mental status στο οποίο περιέρχονται, άσε τις αυτοκτονίες που έχουν φτάσει στο Θεό, εκτός άλλων από άτομα που ξαφνικά στα 17 τους …μετανιώνουν γι’ αυτό που έκαναν, μη ξέροντας πώς να επανορθώσουν. Το ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί με τις λέξεις είναι αυτονόητο, αλλά δεν μπορώ να βρω άλλο όρο για τα παραπάνω από την “ήπια γενοκτονία”.

          Reply

Leave a Reply