ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ “ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ” ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Ακολουθούν αποσπάσματα από ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής [το πλήρες κείμενο, εδώ]

…Ο πρόεδρος της Βουλής, αφού ανέγνωσε επί λέξει τον όρκο που δίνουν τα ζευγάρια στον πολιτικό γάμο διερωτήθηκε «που είναι το διαστροφικό, το επαναστατικό, το ανατρεπτικό, το επικίνδυνο;»… …«Ευθύνη αναλαμβάνουν, ευθύνη θεσμοθετούμε. Κι εμένα προσωπικά ως συντηρητικό και παραδοσιακό άνθρωπο μου αρέσει να προσχωρούν σε θεσμούς ευθύνης όλα τα μέλη της κοινωνίας. Αυτό κάνουμε σήμερα» τόνισε ο κ. Τασούλας και σχολιάζοντας όσους «νομίζουν πως με το να κινδυνολογούν, για τις αξίες, τα έθιμα και τις παραδόσεις ότι υπονομεύονται και κλονίζονται τα ιερά και τα όσια, ότι θα καταργηθεί η παραδοσιακή οικογένεια» υπογράμμισε πως η οικογένεια αυτή κράτησε όρθιο αυτό το έθνος σε δύσκολες εποχές, είναι τόσο στέρεη, τόσο δοκιμασμένη, ώστε δεν χρειάζεται να φοβούνται.
Μάλιστα διερωτήθηκε: «Τώρα αυτή την παραδοσιακή οικογένεια, που τόσο πολλοί την υποστηρίζουν, τόσο λίγο αισθάνονται ότι πρέπει να της έχουν εμπιστοσύνη; Τόσο λίγη εμπιστοσύνη έχετε στους παραδοσιακούς θεσμούς ώστε, επειδή μία μειοψηφία συμπολιτών μας εθελοντικά και με τη δική μας πρωτοβουλία μπαίνει στην ίδια οικογενειακή ευθύνη, απειλεί τα ιερά και τα όσια του έθνους;». Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα τον συλλογισμό του, ο κ. Τασούλας έθεσε το ερώτημα: «Ή μήπως κάποιοι ελάχιστοι από εσάς, είστε εμπορευόμενοι ή παριστάνετε τους θιασώτες αυτών των ιερών και των όσιων του έθνους;»…
…Όπως παρατήρησε ο πρόεδρος της Βουλής – η ίδια η μορφή της οικογένειας εξελίσσεται κι έχει γίνει δεκτό σε πάρα πολλές χώρες του πολιτισμένου κόσμου ότι υπάρχει κι άλλη μορφή οικογένειας, όχι πλειοψηφική, η οποία υπαγορεύεται από την ανάγκη που νιώθουν άνθρωποι να είναι μαζί χωρίς να είναι διαφορετικού φύλου…
…«Έχουν γνώση οι φύλακες και κυρίως έχουν εμπιστοσύνη στην παραδοσιακή μορφή της οικογένειας και γι’ αυτό και ψηφίζουν και καλωσορίζουν στην θεσμική οικογένεια εκείνους τους συμπολίτες μας οι οποίοι σήμερα με αυτό το νομοσχέδιο, θα νιώσουν ότι έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Υπό αυτή την έννοια στηρίζω αυτό το νομοσχέδιο όχι παρά το ότι είμαι συντηρητικός, αλλά επειδή ακριβώς είμαι συντηρητικός» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Στο πλαίσιο συνεδρίασης των Tories, το 2011, για το φλέγον τότε στην Αγγλία ζήτημα του gay marriage, ο David Cameron, πρωθυπουργός, είχε δηλώσει : “δεν υποστηρίζω τον γάμο των ομοφυλοφίλων παρόλο που είμαι συντηρητικός. Τον υποστηρίζω επειδή είμαι συντηρητικός”. Μπορεί ο κύριος Τασούλας να επέλεξε να οικειοποιηθεί τη φράση χωρίς να αναφέρει την πηγή της. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, έχει ένα point :
Καλό είναι κατ’ αρχήν κάποιος να θυμάται την επιχειρηματική φόρμουλα των Schwab, Gates & Co : “μεγιστοποίηση ελέγχου μέσω παραγωγής κρίσεων”, εφαρμοζόμενη απ’ τους κατά τόπους γκαουλάιτερ [“εθνικές κυβερνήσεις”].

Η δυνατότητα που αποκτούν οι ομοφυλόφιλοι για γάμο και τεκνοθεσία αποσκοπεί στην άνευ υποσημειώσεων ενσωμάτωσή τους στον κοινωνικό ιστό. Τον οποίο ιστό ωστόσο [τους …νοικοκυραίους], η αγωνιστική πτέρυγα της “κοινότητας” μονίμως προκαλεί και τραμπουκίζει : έχουμε δει επανειλημμένα επιδείξεις χυδαιότητας “ΛΟΑΤΚΙ Χρυσαυγιτών” στους δρόμους, χωρίς η επίσημη “κοινότητα” να παίρνει θέση εναντίον τους.
Ταυτόχρονα, το βάρος του αστυνομικού δελτίου στο οποίο έχει μετατραπεί το 50% του δελτίου ειδήσεων
* πέφτει στα εγκλήματα “ενδοοικογενειακής βίας”. Εναντίον γυναικών κυρίως, και βέβαια παιδών, με δράστες κατά κανόνα white males στο πλαίσιο πάντα της “πατριαρχικής οικογένειας”. Η τελευταία τελεί υπό καθεστώς διωγμού από μια ιδιότυπη συμμαχία παραδοσιακών εχθρών και υπερασπιστών της : ΛΟΑΤΚΙ, και κράτος / μίντια αντίστοιχα. Σύσσωμη άλλωστε η κοινωνία βάλλεται ως “ομοφοβική” από γελοίες προσωπικότητες της mass culture όπως ο κύριος Καπουτζίδης, σε συνδυασμό με τον αέναο πόλεμο των εταιριών ενάντια στα “στερεότυπα” [βλ. κάτω, φωτογραφίες από προ ετών διαφήμιση της L(O)ACTA].
Δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάτι όλο αυτό. Προσωπικά μου φέρνει στο νου τους …ενσωματωμένους στις δυτικές κοινωνίες
“μετανάστες” : ανθρώπους που αντιμετωπίζονται με [τον κατακτημένο αποκλειστικά απ’ αυτές] σεβασμό στη διαφορετικότητα, χωρίς να αισθάνονται την παραμικρή υποχρέωση ανταπόδοσης. Κι αυτό, ενώ κράτος / μίντια τους δείχνουν σκανδαλωδώς την εύνοιά τους, στοχοποιώντας την δυσφορία των γηγενών …Τοξικών αρσενικών κατά πλειονότητα.
Το πόσο χρήσιμη είναι για την επιτυχία της business formula που λέγαμε πιο πριν, η νομοθετημένη πλέον διαδικασία
αντικατάστασης πληθυσμών σε θεσμικό επίπεδο, προκύπτει αβίαστα : από τη μια η ελαχιστοποίηση των ανέλεγκτων gay συνανθρώπων μας, δια της ενσωμάτωσης στον κοινωνικό ιστό και κανονικοποίησης των πολιτικο-οικονομικο-ερωτικών δραστηριοτήτων τους. Από την άλλη, η προώθηση της …μη στερεοτυπικής οικογένειας ως αντιπάλου δέους της πατριαρχικής. Όραμα εδώ, η εκκαθάριση της εστίας κινδύνου που αποτελούν οι δεσμοί αίματος για τις ελίτ της Παγκοσμιοποίησης.

* …το υπόλοιπο 50% αποτελεί, απλά, δελτίο [επικείμενων] καταστροφών.

7
(Visited 78 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar February 18, 2024 at 1:09 pm

    Δεν πειράζει. Ας παίξουν λίγο ακόμα. Μέχρι να επικρατήσει σε όλη την Ευρώπη πραγματική ακροδεξιά που αυτοί θα έχουν προκαλέσει με τις μαλακίες τους.

    Reply
    1. Oannes February 18, 2024 at 1:13 pm

      Το θέμα είναι ότι εμείς …πάλι στην απέξω θα είμαστε. Μέχρι οριστικής εξαλείψεως του “είδους μας”, που δεν τη βλέπω να πολυαργεί δηλ.

      Reply
      1. stcigar February 18, 2024 at 1:34 pm

        Το ξέρω. Ούτε καν μειονότητα δεν σχηματίζουμε, ώστε να κατοχυρώσουμε τα σχετικά δικαιώματα.

        Reply
    2. Oannes February 18, 2024 at 1:20 pm

      Αυτό που συμβαίνει εντωμεταξύ με τις νέες κατηγορίες vs Trump είναι πρωτοφανώς απίστευτο, και για πρώτη φορά διαγράφεται υποψία αληθινού κινδύνου. Από τη μια βαριέμαι / αισθάνομαι το μάταιον του πράγματος, από την άλλη “είμαι υποχρεωμένος” να μπω στις λεπτομέρειες μ’ ένα κείμενο – υπολογίζω σήμερα αργά ή αύριο.

      Reply
  2. stcigar February 18, 2024 at 1:40 pm

    Από σένα θα ενημερωθώ, γιατί δεν μπήκα στον κόπο της ανάγνωσης κανενός άρθρου σχετικού με το θέμα. Με το που διάβασα τους τίτλους, το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι το πράγμα έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της γελοιότητας.

    Reply

Leave a Reply