ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

Αν σκεφτούμε τη σχέση του συνολικού αριθμού θανάσιμων παρενεργειών με τον μικρότερο εκείνων που διαρρέουν [μόνο εγώ γνωρίζω δυο περιπτώσεις θανάτων ηλικιωμένων γυναικών, που δεν ακούστηκαν παραέξω – χώρια τις παραλύσεις], και προσθέσουμε τις αναρίθμητες που αδίστακτοι «ειδικοί» αποδίδουν σε …συμπτώσεις, καταλαβαίνουμε μιλάμε για εκατόμβη θυμάτων, με τους εγκληματικούς κομπογιαννίτες να συνεχίζουν ακάθεκτοι τον εμβολιασμό, σαν να μην τρέχει τίποτα.

«Μετά τα εμβόλια θα δούμε θρομβώσεις, δεν σημαίνει ότι θα φταίει το εμβόλιο για όλες τις περιπτώσεις. Για κάποιες με συχνότητα 1 στις 150.000 με 200.000 θα φταίει το εμβόλιο», σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος, προσθέτοντας πως «ο κόσμος πρέπει να ακούει τους ειδικούς την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμός Φαρμάκων, που
έχουν κρίνει τον κίνδυνο και το όφελος που είναι πολύ μεγαλύτερο από τον κίνδυνο.»

Ας αφήσουμε το θράσος με το οποίο το ανθρωπάριο αναφέρεται στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων που …κρίνουν
για πάρτη μας, καθότι εμείς, ως ανήλικοι, είμαστε ανίκανοι να αξιολογήσουμε κίνδυνους και οφέλη. Ας προσεγγίσουμε το ζήτημα “θεωρητικά”.
Αν πάρουμε στα σοβαρά τη λογική των ελάχιστων πιθανοτήτων, τότε τα
Λαϊκά Λαχεία πρέπει αμέσως να καταργηθούν. Εκτός αν η ελπίδα να κερδίσεις εκατομμύρια “κρίνεται” ως πιο σημαντική από τον φόβο για τη ζωή σου.
Γιατί οι αριθμοί είναι πιο αμείλικτοι, ακόμα και απ’ τον κύριο Βασιλακόπουλο και το φασιστικό του θράσος :
Η
μια στα 4.000.000 πιθανότητα που έχω να κερδίσω στο λαχείο, …αρκεί για να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα που με κάνει να παίξω.
Η
μία στις 200.000 πιθανότητα που έχω να πάθω κάτι απ’ το εμβόλιο …δεν πρέπει να με τρομάζει καθόλου.

6
(Visited 99 times, 1 visits today)

9 Comments

  1. stcigar May 30, 2021 at 10:33 am

    Άντε να δούμε τι θα μας πουν όταν φανεί ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει από τίποτα και οι άνθρωποι αυτοί πήγαν σαν το σκυλί σταμπέλι. Κάτσε, το ξέρω: κι άλλα εμβόλια!!!!

    Reply
    1. Oannes May 30, 2021 at 1:04 pm

      Ακριβώς. …εντωμεταξύ όπως θα έχεις δει, βιώνουμε μια πανσπερμία τύπων με άσπρες μπλούζες οι οποίοι “προειδοποιούν” και διαφημίζουν “λύσεις” δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Και δώστου οι κίνδυνοι που διαγράφονται απ’ “αυτό”, και δώστου δεν πρέπει να παραμελήσουμε “εκείνο”. Μιλάμε ότι οι τύποι έχουν βρει τον τέλειο χαλκά για να σέρνουν τον κόσμο απ’ τη μύτη. Και με τον πολλαπλασιασμό των …έξυπνων σπιτιών τώρα με το 5G ποιος τους πιάνει.
      Σου ‘ρχεται να ευχηθείς να έρθει η στιγμή που οι καριόληδες δεν θα τολμούν να κυκλοφορήσουν στην κοινωνία. Αλλά αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουν ήδη προκαλέσει ανήκεστο βλάβη.

      Reply
  2. stcigar May 30, 2021 at 1:37 pm

    Είχα σταματήσει να δίνω βάση στις “έρευνές” τους πολύ πριν την έκρηξη της κορωνομαλακίας. Λίγο κάτι γερμανοί επιστήμονες που ανακάλυψαν στη μπύρα το μυστικό της μακροζωίας, λίγο κάτι μεταπτυχιακοί του CERN που κατέρριψαν επιτέλους τις θεωρίες του Αϊνστάιν, λίγο κάτι ξελιγωμένα νερντ που επιβεβαίωσαν τις ωφέλειες της κατάποσης του σπέρματος στις γυναίκες.. you get the idea. Για να μην πιάσουμε τις πρωτοποριακές θεραπείες του καρκίνου από έλληνες επιστήμονες κλπ. Τα έχουμε ξαναπεί, μία είναι η επιστήμη που εξελίσσεται πραγματικά, η επιστήμη του μάρκετινγκ.

    Reply
    1. Oannes May 30, 2021 at 2:10 pm

      …δηλαδή η επιστήμη της χύδην ψυχολογίας, η οποία σε επίπεδο μαζικής χειραγώγησης όντως εκτελεί άλματα.
      Θυμάμαι ένα κείμενο που είχα γράψει στον ΗΧΟ προ δεπαπενταετίας [δεν θυμάμαι το τεύχος αλλά ο τίτλος ήταν A BIGGER BANG, εκ του πρόσφατου τότε άλμπουμ των Stones] για κάποιους “επιστήμονες” οι οποίοι είχαν κατασκευάσει λέει ένα …εναλλακτικό σύμπαν συμπυκνωμένο σε ένα είδος δοκιμαστικού σωλήνα, το οποίο σύμπαν εκ της φύσεως του πειράματος εξαφανιζόταν τόσο γρήγορα που δεν προλάβαινες καν να το ανιχνεύσεις – η επιστημονική ανακοίνωση άφηνε μια …ρεμβαστικού τύπου αμφιβολία για το “αν υπήρξε αληθινά ποτέ”…😐😄

      Reply
    1. Oannes May 30, 2021 at 2:37 pm

      Cool! “Κατά σύμπτωση” ήμουν σε παρεμφερές κλίμα, διαλέγοντας το κομμάτι του Reverend Horton Heat που θα ανεβάσω το απόγευμα!!!

      Reply
      1. Oannes May 30, 2021 at 5:51 pm

        …και ο οποίος Reverend, στο πλαίσιο της μουσικής διπολικής διαταραχής από την οποία πάσχω, έχει μεταμορφωθεί ήδη σε Σοπέν και βλέπουμε. “Ες αύριον τα σπουδαία”.

        Reply
  3. dnk May 30, 2021 at 2:40 pm

    Θα έχετε,ασφαλώς,προσέξει τον καταιγισμό διαφημίσεων φαρμάκων(τα οποία καθόλου νέα δεν είναι) με “σουπερμαρκετίστικες”, πλέον,συσκευασίες,πράγμα που σημαίνει ελεύθερη διάθεση τους,χωρίς την απαίτηση-απλής έστω-ιατρικής συνταγής.Ακολουθούμε το αμερικάνικο παράδειγμα των generics “ξεχνώντας” τα διάφορα περί “ασφαλούς” και “υπεύθυνης” διάθεσης των φαρμάκων(οι “λιτές” συσκευασίες έχουν ως σκοπό και την μη πρόκληση-κατά το δυνατόν-της περιέργειας των παιδιών).Οδηγούμαστε,όπως φαίνεται,σε μία “diy θεραπευτική ελευθερία”, της οποίας,όμως,την “φιλοσοφία” και τα μέσα(τα “σέα”) θα πρέπει υποχρεωτικά(ότι κι αν σημαίνει αυτό😈) να τα αγοράσεις.Δεν θέλει κόπο,θέλει mRNA τρόπο…

    Reply
    1. Oannes May 30, 2021 at 5:48 pm

      Τον καταιγισμό διαφημίσεων τον είχα προσέξει. Αυτό που δεν είχα “δει” ήταν η προοπτική που περιγράφετε …δυστυχώς πειστικότατα.

      Reply

Leave a Reply