Ο ΔΟΚΤΩΡ FAUCI ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Με την έκρηξη των επιδημιών του SARS1 [2002] και του MERS [2012] οι ιολόγοι εστίασαν τη μελέτη τους στους νυχτεριδοϊούς, ερευνώντας την διαδικασία αλλαγών στην “πρωτεΐνη ακίδα” που οδηγούν στη δυνατότητα μόλυνσης του ανθρώπου. Με σειρά “επιστημονικών αποστολών”, οι ερευνητές του εργαστηρίου της Wuhan, με επικεφαλής την Shi Zheng-li [γνωστή ως Bat Lady] συγκέντρωσαν πλήθος δειγμάτων ιών από τα γεμάτα νυχτερίδες σπήλαια του Yunnan [νότια Κίνα].
Μεταβαίνοντας στις ΗΠΑ, η Shi συνεργάστηκε με τον
Ralph S. Baric, επιφανή ιολόγο του Πανεπιστημίου της North Carolina. Η εργασία τους συνίστατο στην αύξηση της επιθετικότητας των κορωνοϊών [gain of function] και την εξέταση του κινδύνου από την μόλυνση του ανθρώπινου οργανισμού. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, δημιούργησαν ένα νέο ιό, χρησιμοποιώντας ως βάση τον SARS1 και αντικαθιστώντας την πρωτείνη ακίδα του με εκείνη ενός νυχτεριδοϊού [SHC014-CoV].
Ο εργαστηριακά παρασκευασμένος ιός ήταν σε θέση να μολύνει τα κύτταρα του ανθρώπινου αναπνευστικού συστήματος. Αν ο γνωστός μας Covid 19 έχει όντως προκύψει από το εργαστήριο της Wuhan, “πρωτότυπό του” είναι, ακριβώς, ο παραπάνω
[SHC014-CoV/SARS1].
Ένα στοιχείο ακόμα μεγαλύτερου ενδιαφέροντος, το οποίο αφορά τον Dr. Fauci, αλλά και τον Bill Gates είναι ότι : ο κίνδυνος που διαγραφόταν από το συγκεκριμένο παρασκεύασμα του Πανεπιστημίου της North Carolina έγινε αντικείμενο έντονων συζητήσεων εκ μέρους “έγκυρων παρατηρητών”.
“Αν ο ιός αυτός δραπέτευε”, τόνιζε ο Simon Wain – Hobson, επιφανής ιολόγος του Ινστιτούτου Παστέρ [Παρίσι] “κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη”.
Η πιθανότης ο
Dr. Fauci να αγνοούσε τα παραπάνω είναι …τουλάχιστον ενδιαφέρουσα. Εξ ίσου με εκείνην να τα αγνοούσε ο φιλάνθρωπος – δισεκατομμυριούχος – προφήτης, Bill Gates, όταν την ίδια ακριβώς χρονιά, 2015, στην περίφημη ανακοίνωσή του στο TED Talk, έκανε λόγο για τον επόμενο μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα : μια πανδημία από φονικό κορωνοϊό η οποία, για λόγους που …μόνο εκείνος ήξερε, ήταν προ των πυλών.
Στη δημοσίευσή τους οι
Shi, Baric παραδέχονται τους κινδύνους, επισημαίνοντας όμως ότι …αξίζουν τον κόπο εν ονόματι της πρόληψης μελλοντικών κινδύνων [η “επιστήμη” στις μέρες μας δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στην ανάληψη …τεράστιων ρίσκων].
Επιστρέφοντας στο εργαστήριο της Wuhan, η Bat Lady συνέχισε την εργασία της. Είναι ήδη γνωστό το όνομα ενός από τους χρηματοδότες αυτής της εργασίας :
Anthony Fauci. Ο εν λόγω ανέφερε πρόσφατα [βλ. post KENNEDY Vs FAUCI] ότι δίνοντας τα λεφτά, είχε την υπόσχεση των επιστημόνων ότι δεν θα προβούν σε τύπου gain of function δραστηριότητες.
Όμως, στη δημοσίευση των πρακτικών της χρηματοδότησης που η κυρία Shi έλαβε από το NIH του κυρίου Fauci, περιλαμβάνεται, αντίθετα με ό,τι ο τελευταίος ισχυρίζεται, πλήρης αναφορά στον στόχο της εργασίας της που δεν ήταν άλλος από την “δημιουργία νέων κορωνοϊών με αυξημένη δυνατότητα προσβολής των ανθρώπινων κυττάρων”, τουτέστιν …gain of function. Η χρηματοδότηση δόθηκε με μεσάζοντα τον κύριο
Peter Daszak, πρόεδρο του EcoHealth Alliance της Νέας Υόρκης. *
Ο γερουσιαστής Kennedy – “ανακριτής” του κυρίου Fauci πιάνεται ελαφρώς αδιάβαστος. Γιατί, ανεξαρτήτως ποσού που διατέθηκε [για ένα project ούτως ή άλλως υπό την αιγίδα του ΚΚΚ] εκείνο που έχει σημασία είναι η απόδειξη του ότι ο κύριος Fauci
γνώριζε τα πάντα.

Φωτό : Bill Gates, Dr. Francis Collins [διευθυντής του NIH], Dr. Anthony Fauci [πάνω]. Shi Zheng-li [κάτω]

* Ο εν λόγω ήταν εκείνος που, τον Φεβρουάριο του 2020 συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό βαρυσήμαντων υπογραφών επιστημόνων που καταδίκαζαν απερίφραστα τις “συνωμοσιολογικές” θεωρίες περί προέλευσης του ιού από το εργαστήριο της Wuhan. Αυτό, στο “έγκριτο” περιοδικό Lancet. Η περίπτωση …πιθανής σύγκρουσης συμφερόντων εκ του ρόλου του στην χρηματοδότηση, είχε παραληφθεί ως στοιχείο από την ανοιχτή επιστολή του ιδίου και των φίλων του.

7
(Visited 181 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar May 31, 2021 at 9:14 am

    Προσωπικά πάντως δεν βλέπω ποια η σημασία του να έχει ξεφύγει ο ιός από εργαστήριο από τη στιγμή που δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Ένα τέτοιο σενάριο συνάδει απόλυτα με την κατευθυνόμενη παγκόσμια υστερία του κορωνοϊού, ενώ συγχρόνως αποδυναμώνει τα υπόλοιπα επιχειρήματα των “αρνητών”, μέρος των οποίων αρχίζει να καλοβλέπει τους αντιπάλους κολακευόμενο από την όψιμη “επιβεβαίωση” των άχρι τούδε διακωμωδούμενων θεωριών του. Τουτέστιν μένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ο λόγος που το αρνήθηκαν αρχικά οι Δημοκρατικοί και η καμαρίλα τους είναι ότι το είχε υιοθετήσει ο φυσικά Τραμπ, ενώ τώρα που βγήκε από τη μέση μπορούν επιτέλους να το χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς – που κάθε άλλο παρά δικοί τους είναι στην πραγματικότητα. Είναι μεγάλο λάθος κατά τη γνώμη μου να θεωρήσει κανείς ότι “αντιρατσιστικά” κλπ αισθήματα βαρύνουν περισσότερο στην εξωτερική πολιτική των αμερικάνικων πολυεθνικών (γιατί περί αυτού πρόκειται) σε σχέση με κολοσιαία οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα που ιστορικά ποτέ δεν περιορίστηκαν από προεκλογικούς θεατρινισμούς.

    Reply
    1. Oannes May 31, 2021 at 9:33 am

      Αυτη είναι μια πολύ σωστή κατά την άποψή μου ανάλυση.
      Το αληθινό ζητούμενο για μένα είναι η προβολή της αθλιότητας των επιφανών της “επιστημονικής κοινότητας”, μήπως και ψυλλιαστούν κάτι οι …followers of science. Και σ’ αυτό κάποιο ρόλο μπορούν να παίξουν τέτοιες αποκαλύψεις.

      Reply
    1. Oannes May 31, 2021 at 5:32 pm

      Δεν το ήξερα. Είναι αναφορά στη συγκεκριμένη φάση για την οποία γραφω και στο κείμενο ότι είχε γίνει σάλος τότε. Το ενδιαφέρον είναι ότι σήμερα οι του ίδιου site και όλοι οι όμοιοί τους, σφυρίζουν αδιάφορα. Επίσης δεν έχω δει πουθενά να συνδάζεται η περίπτωση του SHC014-CoV/SARS1 [το “πρωτότυπο” του Covid 19] με την “προφητεία” του Bill Gates την ίδια χρονιά στο TED Talk. Κι όμως η σύμπτωση είναι εντυπωσιακή κατά την άποψή μου.

      Reply

Leave a Reply