WE HAVE OUR [DOCTOR’S] ORDERS

Την ίδια στιγμή που ο δόκτωρ βοθρολυματολόγος [Σαρηγιάννης του ΑΠΘ – screenshot από pro news] τοποθετείται υπέρ της εφαρμογής “κόφτη” στα SMS, δηλώνοντας ταυτόχρονα ανοιχτός στην προοπτική …απαγόρευσης μετακινήσεων των μη εμβολιασμένων από νομό σε νομό [απ’ την αρχή έκανε μπαμ αυτή η μούρη…], στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού , ο δόκτωρ Fauci πιθανολογεί ότι οι μάσκες θα εξακολουθήσουν να μας “προστατεύουν” και κατά τη διάρκεια του 2022…Eξηγεί επίσης ότι τα πράγματα που κάποιος μπορεί να κάνει στους κόλπους της οικογένειας και έξω απ’ αυτήν, διαφέρουν. Ο κορυφαίος ιατρικός σύμβουλος των ΗΠΑ, δήλωσε ότι …εγκρίνει το αγκάλιασμα μεταξύ εμβολιασμένων μελών της ίδιας οικογένειας, θεωρώντας ότι είναι …κατά πάσαν πιθανότητα ασφαλές.
Η άποψη του
δόκτορος βοθρολυματολόγου επί του θέματος αγνοείται.

5
(Visited 96 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. stcigar February 23, 2021 at 12:38 pm

  Εντωμεταξύ μόλις έκανα μια ξεγυρισμένη σκηνή σε κεντρικό λεωφορείο με αφορμή τις προσβλητικές προσταγές μιας νεαράς και των υποστηρικτών της προς ένα γέρο που είχε τη μύτη ακάλυπτη. Ίσως φταίει και που δεν είμαι καλά σήμερα, δεν ξέρω. Κατάλαβα πάντως ότι απέχουμε πολύ ακόμη από την “κρίσιμη μάζα”..

  Reply
  1. Oannes February 23, 2021 at 2:20 pm

   Καλά έκανες! Κατά σύμπτωση, μια μικρογραφία αυτού έζησα σήμερα έξω από μια τράπεζα. Το προηγούμενο από εμένα ον στην ουρά, μια νευρωτική, υπερκινητική κωλοκυράτσα με …δυο μάσκες, που δεν στεκόταν ένα δευτερόλεπτο στο ίδιο σημείο, γύρναγε κάθε τόσο και μου έριχνε “κατακεραυνωτικές ματιές” λόγω της μάσκας που φορούσα κάτω απ’ τη μύτη. Έως ότου απήγγειλα όλη την προηγούμενη πρόταση στο τηλέφωνο όπου μιλούσα, επίτηδες δυνατά για να με ακούσει. Προσθέτοντας ότι την επόμενη φορά που θα γυρίσει …θα γελάσουμε.
   Νομίζω οτι χρειάζεται να αρχίσουμε να περνάμε σε κάποιο είδος αντεπίθεσης, αν όχι τίποτα άλλο μιλώντας με αγνώστους που δείχνουν κάτι να μπορούν να καταλάβουν [το έχω κάνει επανειλημμένα, με ενθαρρυντικά αποτελεσματα]. Για το ότι απέχουμε πολύ από την κρισιμη μάζα, φοβάμαι ότι έχεις δίκιο.
   Σκέφτομαι για μια στιγμή: αν η μουσική είναι “ο καθρέπτης μιας κοινωνίας”, όπως πίστευα πάντα, τί άλλου είδους οντότητα θα ήταν ο σημερινός “πολίτης”, μ΄αυτή την κατσιασμένη γλοιωδία που αναπαράγεται 24/7 σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα; Πας να ψωνίσεις δυο μαλακίες στο σούπερ μάρκετ και μπαίνεις σε panic mode απ’ τα μυξονιαουρίσματα και τα σκατομπιτάκια.

   Reply
 2. stcigar February 23, 2021 at 2:59 pm

  Αυτό με τη μουσική το έχω σκεφτεί κι εγώ ουκ ολίγες φορές. Εκεί που πραγματικά τα χρειάστηκα όμως, ήταν όταν πριν από κάμποσο καιρό έπεσα κατά τύχη στα “βίντεο του yt με τα περισσότερα views” ή κάτι παρόμοιο. Εκεί κολλούσε φίλε η επιγραφή του Δάντη: “Όσοι εδώ εισέρχεσθε, να εγκαταλείψετε κάθε ελπίδα”..

  Reply
  1. Oannes February 23, 2021 at 5:57 pm

   Yeah, fuckit. Εν τω μεταξύ εγώ ετοιμάζομαι να ανεβάσω κείμενο για τα γενέθλια του all time ινδάλματός μου …Χέντελ. C’est tragique…

   Reply

Leave a Reply