TULSI GABBARD ON …ALEX JONES TERRITORY

Ένας απ’ τους στόχους της υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών επιχείρησης εναντίον του Alex Jones ήταν η εξαφάνισή του απ’ το προσκήνιο. Ένας άλλος, η αποστολή “μηνυμάτων” σε ποικίλους παραλήπτες. Ένα από αυτά αφορά στην αυτόματη γελοιοποίηση όποιου μιλά για κάτι το οποίο έχει θίξει ο AJ, με επιχείρημα …ακριβώς αυτό. Το σλόγκαν που συνόδευε τον Tucker Carlson την περίοδο προ της απολύσεώς του, ήταν ότι “βαδίζει πλέον σε …Alex Jones territory”.
Στο ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα, ο “χοντρός” έχει αναφερθεί από το 2010. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ [περί gay frogs] όπως και το περί κυβερνήσεων που διαθέτουν τεχνολογία επηρεασμού του καιρού, αποτελούν δυο από τις
…εμβληματικά γελοίες “θεωρίες συνωμοσίας” του δημοσιογράφου – σύμφωνα πάντα με την ερπετώδη, mainstream αφήγηση.
Tο βίντεο της συζήτησης του
RFK Jr με τον Jordan Peterson όπου αναφέρεται στην περίπτωση των gay frogs …αποσύρθηκε από το YouTube ως αντιεπιστημονική παραπληροφόρηση.
Αναφορά σ’ αυτό, μαζί με απόσπασμά του, εδώ.


Ακολουθεί κείμενο σε ελεύθερη μετάφραση από το
The People’s Voice

Σύμφωνα με την πρώην βουλευτή των Δημοκρατικών [αποχωρήσασα πέρυσι απ΄το κόμμα] Tulsi Gabbard,
* χημικές ουσίες παραγωγής …Bill Gates, οι οποίες ψεκάζονται στις καλλιέργειες είναι η αιτία για την επιδημία δυσφορίας φύλου που σαρώνει την Αμερική.
Το Κογκρέσο πρέπει να αναλάβει άμεση δράση για την απαγόρευση της εξαιρετικά τοξικής χημικής ουσίας Atrazine. Κύριος κατασκευαστής της είναι η εταιρία Syngenta, και αποτελεί ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα ζιζανιοκτόνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Syngenta συνεργάζεται με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και λαμβάνει σημαντική χρηματοδότηση από αυτό. Η ατραζίνη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη καθώς μεταβάλλει το ορμονικό προφίλ ενός ατόμου. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι βάτραχοι και άλλα ζώα που εκτίθενται σ’ αυτήν συχνά υφίστανται αυτή τη διαδικασία.
«Η ατραζίνη σπέρνει τον όλεθρο στη σεξουαλική ζωή των ενήλικων αρσενικών βατράχων, ευνουχίζοντας τα τρία τέταρτα αυτών και μετατρέποντας 1 στους 10 σε θηλυκούς», σύμφωνα με μελέτες. Ο Robert F. Kennedy Jr. έχει επίσης μιλήσει για την ατραζίνη, προειδοποιώντας ότι δεν έχει θέση στη γεωργία λόγω των τεράστιων κινδύνων που συνδέονται με τη χρήση της.
Η Gabbard, ο Kennedy και πολλοί άλλοι αφυπνίζουν τον κόσμο για τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει μια σειρά από τοξικά τρόφιμα. Τα crporate media έχουν φυσικά μια “ειδική μεταχείριση” για’ αυτούς και άλλες προσωπικότητες που εφιστούν την προσοχή στη χημική ρύπανση. Δεδομένου ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ουσιαστικά αγορασμένα από βιομηχανίες όπως οι επωφελούμενες από τα φαρμακευτικά προϊόντα, τις χημικές καλλιέργειες, και τους …ακρωτηριασμούς τρανσέξουαλ, είναι λογικό να γελοιοποιούν και να επιτίθενται σε αναφορές προερχόμενες από την Tulsi Gabbard, τον RFK Jr. και άλλους. Η μελέτη στην οποία αναφερόταν η Gabbard στο tweet της δημοσιεύθηκε την 1η Μαρτίου 2010. Ερευνητές από το UC Berkeley είχαν εξετάσει τις αρνητικές επιπτώσεις της ατραζίνης, η οποία χρησιμοποιείται στην αμερικανική γεωργία εδώ και πολλά χρόνια. «Η ΕΕ το έχει απαγορεύσει, οι ΗΠΑ πρέπει να κάνουν το ίδιο», γράφει η Tulsi στο tweet της για την ατραζίνη. “Καλέστε τους αντιπροσώπους σας”.
Το tweet της Gabbard ήρθε σε απάντηση “άρθρου” του Axios [5/7] που απαξίωνε όσους μιλούν για τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ατραζίνης ως συνωμοσιολόγους. «Η περιθωριακή θεωρία γίνεται mainstream», χλεύαζε το Axios, αναφερόμενο στην προσοχή που συγκεντρώνει η ατραζίνη αυτές τις μέρες. Το άρθρο ισχυρίζεται ότι εκείνοι που εκθέτουν την αλήθεια για την ατραζίνη το κάνουν «χωρίς επιστημονικά στοιχεία», κατονομάζοντας ανθρώπους όπως η Gabbard και ο Kennedy ως «περιθωριακές πολιτικές προσωπικότητες» που «έχουν πρόβλημα με την ύπαρξη των τρανσέξουαλ ατόμων, αποδίδοντάς την στη ρύπανση του περιβάλλοντος».
Το Axios παραπέμπει σε κείμενο …άλλης πηγής ενημέρωσης την οποία κατονομάζει ως …“America’s LGBTQ News Source” και στο οποίο ο Κένεντι αναφέρεται ως «γνωστός συνωμοσιολόγος κατά των εμβολίων… του οποίου η καριέρα έχει καθοριστεί τόσο από τη συμμετοχή του σε μια από τις πιο διάσημες οικογένειες της Αμερικής όσο και από την πίστη του σε επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας.

Να προσθέσουμε ότι ένας επίσημος φορέας που απορρίπτει την ύπαρξη κινδύνων από την ατραζίνη για τον πληθυσμό είναι το γνωστό από τη “δράση του” την περίοδο της πανδημίας, CDC. Να επισημάνουμε τέλος ξανά, ότι άπαντες οι εμπλεκόμενοι συνεχίζουν [όταν δεν απαξιούν] να αναφέρονται στον AJ σαν σε γελοία προσωπικότητα.

Κάτω, screen shot από την περίφημη μελέτη του Berkeley, 2010. Το link, εδώ.

* Έχουμε αναφερθεί στην αξιοσημείωτη πρώην βουλευτή Χαβάης [Μάρτιος 2023, βλ. εδώ] ως μια ιδανική – μελλοντική έστω – υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ.

7
(Visited 124 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. stcigar July 16, 2023 at 10:48 am

  Τι συνωμοσιολογίες ρε παιδιά? Τώρα που βρήκαμε παπά να τους θάψουμε όλους. Αυτά τα πράγματα είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες. Πρώτη φορά είχα διαβάσει σχετική αναφορά σε pre-millenium φύλλο του Βήματος ή της Καθημερινής. Εξάλλου δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο φάρμακο. Τα περισσότερα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται στις καλλιέργειες, όταν εισέρχονται στον οργανισμό μας μεταβολίζονται σε οιστρογόνα. Για να μην πιάσουμε τις θηλυκές ορμόνες που χορηγούνται κατά κόρον σε φυτά και σε ζώα μαζί με αντιβιοτικά κλπ. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό για τη “δυσφορία φύλου” – κατά τη γνώμη μου φταίει απλώς η μαλακία στον εγκέφαλο – το σίγουρο είναι πάντως ότι δρουν ακυρωτικά στις ανδρικές ορμόνες και αθροιστικά στις γυναικείες, με άλλα λόγια οι άνδρες γίνονται λιγότερο άνδρες και οι γυναίκες περισσότερο γυναίκες. Ό,τι νάναι μιλάμε, αρκεί να δικαιολογήσουμε το τεχνολογικό κατεστημένο.

  Reply
  1. Oannes July 16, 2023 at 11:08 am

   Ακριβέστατα και δυστυχέστατα. Ως προς τα αληθινά αίτια της δυσφορίας φύλου [κάτι πιο πολύ όντως προς “μαλακία στον εγκέφαλο”, αν και τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις] ετοιμάζω “ανάλυση”! 😜

   Reply
  2. Oannes July 16, 2023 at 11:11 am

   Πάγια αντίληψή μου είναι ότι οι Big Food companies, συγκοινωνούντα δοχεία με τις Big Pharma, αποτελούν τους κύριους …τροφοδότες τους [σε αρρώστους].

   Reply
   1. stcigar July 16, 2023 at 11:21 am

    Καλά οι πρώτες παίζει να είναι και η μεγαλύτερη μαφία παγκοσμίως.

    Reply
    1. Oannes July 16, 2023 at 11:35 am

     Πιθανότατα – αρκεί να σκεφτεί κανείς το συστηματικό εμπλουτισμό των προϊόντων τους με …ζάχαρη, για λόγους εθισμού και μόνο.

     Reply
     1. stcigar July 16, 2023 at 12:05 pm

      Δεν είναι μόνον αυτά ή τα μεταλλαγμένα που έχουν γίνει πλέον ο κανόνας. Οι μονοπωλιακές πρακτικές τους είναι η κύρια αιτία της λιμοκτονίας των “αναπτυσσόμενων” χωρών που κατά τάλλα παράγουν τροφή για όλο τον κόσμο.

      Reply
      1. Oannes July 16, 2023 at 12:13 pm

       Fuck it and leave it. Δεν ξέρεις από που ν’ αρχίσεις και που να τελειώσεις. Πάντα όλα αυτά σε πλαίσιο “αστήρικτων θεωριών συνωμοσίας”, ενοείται.

       Reply

Leave a Reply