TULSI GABBARD

Από πλευράς προθέσεων, όπως προβάλλουν από την πολιτεία της, η Tulsi Gabbard αποτελεί ιδανική υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ. Η Χαβαϊανή αξιωματικός του στρατού και πρώην Congresswoman, εγκατέλειψε πέρσι για λόγους αρχής το Δημοκρατικό κόμμα, για το χρίσμα του οποίου ήταν υποψήφια στις εκλογές του ’20. Και του οποίου την woke ατζέντα κονιορτοποιεί στo 1’46” του παρακάτω βίντεο.
Επί τη ευκαιρία, το πόσο διαφέρει το state of mind του Donald απ’ του Dementia Joe, θα προκύψει και απ’ την εκλογή αντιπροέδρου. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του
Tucker Carlson – πράγμα που επιβεβαιώνεται από προχτεσινές “αποκαλύψεις” για τον δημοσιογράφο, που παρουσιάζεται να εκφράζει σε ιδιωτικές συζητήσεις …παθολογικό μίσος για τον Trump.
Μια άλλη σκέψη αφορά στην προαναφερθείσα, με το αξιοσημείωτο πλεονέκτημα του φύλου. Tο πρόβλημά της, όπως και του TC, αφορά στα
ιδιαίτερα “αισθήματα αγάπης” των Democrats γι’ αυτούς [μιλάμε για “αγάπη” που …δεν κρύβεται]. Και στο ότι χρειάζεται μια στοιχειωδώς εξισορροπητική παρουσία δίπλα στον ανεξέλεγκτο “orange man bad”. Αλλιώς αυτό που προκύπτει ως αποτέλεσμα είναι : 2 sitting ducks in the [White] House.
Μια λογική επιλογή ήρεμης δύναμης ως αντιπροέδρου φαίνεται να είναι η του
Desantis – μοναδικού επικίνδυνου αντίπαλου του Trump, “παρεμπιπτόντως”.

6
(Visited 65 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. stcigar March 10, 2023 at 8:43 am

  Αν πάντως αληθεύουν οι “αποκαλύψεις” για τα ιδιωτικά μηνύματα του CT, ο τύπος ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μου, αφού αυτά εκφράζουν μια πραγματιστική και προσγειωμένη αντίληψη που λείπει εντελώς από τον Τραμπ.

  Reply
  1. Oannes March 10, 2023 at 9:19 am

   Συμφωνώ απολύτως. Νομίζω ότι ο καταληλότερος για το αξίωμα είναι αντικειμενικά είναι ο Desantis, του οποίου την πολιτεία έχω παρακολουθήσει. Αλλά θα πρέπει να περιμένει τις μεθεπόμενες εκλογές : το “momentum” απαιτεί επανεκλογή σ’ αυτές εδώ του Trump. Πέρα απ’ το vindication [οι “μεταφυσικές” παράμετροι έχουν πιο σοβαρό πρακτικό αντίκρυσμα απ’ ότι νομίζεται] δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό που απαιτείται σήμερα είναι το υπό άλλες συνθήκες αυτονόητο : ένας πραγματιστής.
   Μιλάμε για το αντίπαλο δέος τεράτων. Και δεν ξέρω αν άλλος θα είχε μπορέσει να κινητοποιήσει τέτοιο ρεύμα εναντίον τους.

   Reply
  1. Oannes March 10, 2023 at 9:31 am

   Η εξέλιξη των εχθροπραξιών αφήνει να διαφαίνεται η συντριβή της Ουκρανίας μέσα στους επόμενους μήνες. Ούτως ή άλλως, μου φαίνεται αδύνατο να μην έχει συμβεί κάποια μεταστροφή των Δυτικών πριν το χειμώνα. Αλλιώς, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Που ήδη τρώει δηλαδή αλλά …το πράγμα θα φτάσει στο μη περαιτέρω.
   Πάντως το κείμενο [που μόλις διάβασα διαγωνίως] χρήζει προσεκτικής ανάγνωσης, thanks.

   Reply
 2. Timothy Price March 10, 2023 at 3:36 pm

  The voice of reason. Not much of that around here these days.

  Reply
  1. Oannes March 10, 2023 at 5:01 pm

   Yes, Marina and I are total Tulsi’s fans when it comes to American politics!

   Reply
   1. Timothy Price March 10, 2023 at 8:49 pm

    It’s nice we have someone worth liking.

    Reply

Leave a Reply