TEST COVID : Η DARPA ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ…

Είναι πάντα ενδιαφέρουσα η χρονική συγκυρία στην οποία λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα: τον Ιανουάριο του 2010, στον απόηχο του τελευταίου false alarm, βλ. αποκάλυψης της fake πανδημίας του H1N1, ο Bill Gates προτρέπει, και φυσικά επιτυγχάνει, να ονομαστεί η δεκαετία που ξεκινούσε τότε “δεκαετία των εμβολιασμών”.

Κατά εκπληκτικό τρόπο, μήνες αργότερα, ένας Καναδός επιστήμονας, ο Derrick Rossi, [φωτό] κάνει …τυχαία μια ανακάλυψη η οποία, όχι “να’χουμε να λέμε” αλλά, κυριολεκτικά, αλλάζει τον ρου της ιστορίας: ο επιστήμονας του Harvard έχει βρει τρόπο να επαναπρογραμματίζει τα μόρια που μεταφέρουν τις γενετικές οδηγίες για την ανάπτυξη των κυττάρων κάθε ζωντανού οργανισμού. Τα μόρια συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε “αγγελιοφόρο ριβονουκλεϊνικό οξύ” [mRNA]. Μπορεί ο καθένας να συλλάβει τι σημαίνει η ικανότητα επαναπρογραμματισμού των …ανθρωπίνων κυττάρων [φερ’ειπείν], για την εξουσία που αποκτά η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία.
Είπα “ιατρική”; συγγνώμη, λάθος μου: το project mRNA πέρασε εν μια νυκτί υπό την εποπτεία και χρηματοδότηση της DARPA [Defence Advanced Research Projects Agency, ο στρατιωτικός οργανισμός τον οποίο ευγνωμονούμε για πλείστες όσες ευεργεσίες στην ανθρωπότητα, του …διαδικτύου μη εξαιρουμένου]. Ο Derrick Rossi απ’ την πλευρά του, δημιούργησε την γνωστή μας Moderna Therapeutics, γενναιόδωρα σπονσοραρισμένη από το Bill & Melinda Gates Foundation.
Η Moderna βρίσκεται ως γνωστόν στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για τη δημιουργία του εμβολίου.
Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2014, η DARPA ανακοίνωσε το πρόγραμμα
“In Vivo Nanoplatforms” [δημιουργία μοσχευμάτων νανοτεχνολογιας], το οποίο οδηγησε στην δημιουργία του Hydrogel.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα μέτρησης των επιπέδων γλυκόζης, οξυγόνου, γαλακτικού οξέως και όχι μόνο, μέσω αισθητήρων …εμφυτευμένων στον οργανισμό του χρήστη. Οι αισθητήρες στέλνουν τα σήματα μέσω ενός πολύ εξελιγμένου ασύρματου δικτύου όπως …το 5G, ας πούμε [βλ. προηγούμενα posts εδώ για τη συγκεκριμένη τεχνολογία και τη σχέση της με τον coronavirus].
Η πιθανότητα “αμφίδρομης επικοινωνίας”, τουτέστιν, ελέγχου εξ αποστάσεως βασικών λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος, …ελέγχεται.
Η DARPA έχει ανακοινώσει ότι χρηματοδοτεί ένα …βιοτσίπ – μόσχευμα, το οποίο θα εντοπίζει πολλές και διάφορες ανωμαλίες του αναπνευστικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης μόλυνσης από Covid.
Σκοπός είναι το “προϊόν” να εμφανιστεί στις αγορές εντός του 2021.

5
(Visited 309 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Pingback: ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ: ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ - ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

  2. WTF August 8, 2021 at 11:17 pm

    AN ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ PCR ΕΧΟΥΝ ΥΔΡΟΓΕΛΗ DARPA ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΦΑΡΥΓΓΙΚΟ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΙΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΘΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΡΙΝΙΚΟΥ ΟΣΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Reply
  3. Pingback: PROJECT VERITAS : ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ DR. FAUCI - OANNES

Leave a Reply