ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, MON-21092020-2107 τόπο στους “μετανάστες”…

Για να παίρνουμε μια ιδέα του τι εννοούν τα media, μιλώντας για “καταστάσεις στο κόκκινο” και τοπικά lock down για τα οποία πρέπει να ετοιμαζόμαστε.

4
(Visited 89 times, 1 visits today)

4 Comments

    1. Oannes September 23, 2020 at 10:39 am

      Μιλάμε για αβυσσαλέους καριώληδες. Αργά ή γρήγορα μας βλέπω να συντασσόμασε με διάφορους Βελόπουλους και βάλε. Όλες οι υπολοιπες “πολιτικές δυνάμεις” …ακολουθούν την επιστήμη.
      Ως προς τις ίδιες τις διασωληνώσεις, υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το αν χρειάζονται όντως όλες τις φορές που γίνονται, και για το τι μπορεί να προκαλέσει η λάθος χρήση – ιδίως σε γέροντες και βεβαρυμένους.

      Reply
      1. stcigar September 23, 2020 at 11:02 am

        Συμφωνώ απολύτως. Οι άσκοπες εισαγωγές και διασωληνώσεις εξάλλου είναι και ο βασικός λόγος που η συγκεκριμένη μαλακία έχει μετατραπεί σε ενδονοσοκομειακό νόσημα. Μπαίνεις με καρκίνο, κολλάς κορωνοϊό και καταγράφεσαι στις απώλειες του covid whatever. Αυτό με τη σειρά του αποτελεί αφορμή για νέα μέτρα, περισσότερες άσκοπες εισαγωγές και διασωληνώσεις κοκ. Το ίδιο θα συμβεί αργά ή γρήγορα με τις μολύνσεις και τις υπερευαισθησίες που θα προκύψουν από τις μάσκες. Πρόκειται για μια ως επί το πλείστον ιατρογενή ασθένεια που θα κλιμακωθεί στο άμεσο μέλλον αν οι καριόληδες δεν επιστρέψουν σύντομα στις πανεπιστημιακές μηχανορραφίες και στα φακελάκια τους.

        Reply
        1. Oannes September 23, 2020 at 3:05 pm

          Σιγά μην επιστρέψουν. Εδώ από κει που ήτανε του μπάτσου και του κλώτσου, έχουν γίνει οι ήρωες της ημέρας …ή μάλλον, της δεκαετίας τουλάχιστον.

          Reply

Leave a Reply