ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ : REIGN OF TERROR

Στο πλαίσιο της υποκατάστασης αληθινών από virtual καταστάσεις, η περίοδος αυτή θα μπορούσε να ονομαστεί Reign Of Terror, με συμβολική παραπομπή στην αντίστοιχη της Γαλλικής Επανάστασης. Εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, αρκεί να πεις ή να γράψεις. Ούτε δημόσια καρατόμηση απαιτείται, αρκεί η ακύρωσή σου απ’ τα (social) media με το πλήθος, και εδώ, να ζητωκραυγάζει.
Κάπως έτσι την πάτησε ο
Δημήτρης Παπανώτας, παρουσία περίπου συμπαθής (βλ. ευφυής) για τα lifestyle δεδομένα : για κάτι που “είπε”, για μια τελείως αθώα κουβέντα, διαγράφτηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
(Αντιγράφω από
Καθημερινή) Υπενθυμίζεται ότι σε μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις που μεταδόθηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Παπανώτας ακούγεται να λέει πως οι γυναίκες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εκτός «αν θέλει να έχει (σ.σ. πρόβλημα). Αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια, δεν μιλάει, κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημά της». 
Η δήλωση προκάλεσε την μήνη της
…Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία ζήτησε με αχρείο τρόπο την διαγραφή του. «Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει». Για την κυρία Μπεκατώρου ο “μαζοχισμός” πρέπει, έτσι απλά, να αφαιρεθεί από το λεξικό της ψυχανάλυσης.
Να σημειώσουμε ότι ο …αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κοντά στα υπόλοιπα “πολιτικά” χαρακτηριστικά που έγιναν αντιληπτά άμα τη εμφανίσει του, αποκαλύπτει και μια αποκρουστικά
αυταρχική προσωπικότητα – διαθέτω πληροφόρηση απ’ το εσωτερικό του κόμματος. “Σατράπης” είναι ελαφριά λέξη για τον ρόλο που παίζει εντός του ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Κασσελάκης.

5
(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Reply