DR. McCULLOUGH : ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠ’ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ

Ο Dr. Peter McCullough απολαμβάνει ένα status αυθεντίας σε ζητήματα Covid 19, επί αμερικανικού εδάφους και όχι μόνο. Πέραν αυτού, έχει κερδίσει πλήθος διακρίσεων στο πλαίσιο μιας ασυνήθιστα επιτυχημένης καριέρας.
Ξεκινάω έτσι, γιατί ο εν λόγω προέβη πρόσφατα σε δηλώσεις που, προερχόμενες από άλλους, θα προκαλούσαν τον καθιερωμένο σάλο περί ψεκασμένων, που δεν ακολουθούν «την επιστήμη» κτλ. κτλ. κτλ.
«Η στρατηγική της κυβέρνησης των ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Bill & Melinda Gates Foundation και τον WHO έχει γίνει αιτία για
δεκάδες χιλιάδες αναίτιων θανάτων. Ακολουθούν και πρόκειται να επακολουθήσουν, πολλές χιλιάδες ακόμα εξ αιτίας του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού.
Από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι τις 23 Απριλίου, έχουν αναφερθεί
3.544 θάνατοι στο CDC Vaccine Adverse Event Reporting System [VAERS] μαζί με 12.619 «απλώς» σοβαρές επιπλοκές. Θα περίμενε κανείς ότι τέτοιοι αριθμοί θα είχαν ενεργοποιήσει ενδελεχή έρευνα εκ μέρους του FDA [US Food and Drug Administration]. Τίποτα τέτοιο δεν συνέβη».
«Η πείρα λέει», συνεχίζει ο επιστήμων, «ότι όταν έχεις πέντε [5] ανεξήγητους θανάτους με ένα καινούργιο φάρμακο, ξεκινάει εκστρατεία προειδοποίησης του κόσμου, κάτι αντίστοιχο με τα τσιγάρα, ενημερώνοντας ότι ‘το προϊόν μπορεί να σκοτώσει’. Στη συνέχεια, με το που φτάνει τους πενήντα [50] θανάτους το φάρμακο
απλώς αποσύρεται» [!] «Υπάρχει προηγούμενο : στη διάρκεια της πανδημίας της γρίπης των χοίρων του ’76, η αμερικανική κυβέρνηση προσπάθησε να εμβολιάσει 55 εκατομμύρια πολίτες, αλλά κάποια στιγμή το εμβόλιο προκάλεσε 500 περιπτώσεις παράλυσης και 25 θανάτους. Το πρόγραμμα τερματίσθηκε επιτόπου».
«Αν αντιπαραβάλλουμε την ανταπόκριση εκείνης της κυβέρνησης με αυτήν της δικής μας δεν μπορούμε παρά να ανησυχήσουμε» συνεχίζει ο Dr. McCullough «πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εμβόλια που
δεν έχουν λάβει πλήρη έγκριση από τον FDA και έχουν απλώς επιτραπεί ένεκα συνθηκών εκτάκτου ανάγκης».
Σημειωτέον, ότι αναφέρεται σ’ εκείνα της Moderna και της Pfizer, περί των οποίων έχει αφεθεί να αιωρείται η εντύπωση της ασφάλειας, με τις ειδήσεις περί παρενεργειών και επιπλοκών να αφορούν τα πιο «παραδοσιακά» σκευάσματα [τόπο στη νέα τεχνολογία…]
Αλλά έχει και συνέχεια : «από τους 2.602 θανάτους που είχαν ανακοινωθεί μέχρι τέλος Μαρτίου, αριθμός ανεπανάληπτος και ανησυχητικός, το CDC ανακοίνωσε ότι …ερεύνησε 1.600, χωρίς να δώσει τα ονόματα των γιατρών που έλαβαν μέρος στην έρευνα. Το πόρισμα ήταν ότι …ούτε ένας από τους θανάτους δεν οφειλόταν στο εμβόλιο. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε
εντός ολίγων ημερών, τη στιγμή που ένας άνθρωπος με στοιχειώδη πείρα [έχω υπάρξει πρόεδρος πολλών τέτοιων επιτροπών] ξέρει ότι χρειάζονται γι’ αυτό αρκετοί μήνες».
Tο κερασάκι:
«Προηγούμενες μελέτες, συμπεριλαμβανομένης μιας από το Πανεπιστήμιο Harvard, έχουν δείξει ότι μόνο μια στις 10 από τις περιπτώσεις θανάτων σχετισμένων με εμβόλια αναφέρονται στο VAERS. Πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει. Παρόλα αυτά ο FDA δεν αναφέρεται ούτε σε έναν θάνατο που να σχετίζεται με τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer.
Το ποσοστό είναι σκανδαλώδες, το μεγαλύτερο στην ιστορία, κι όμως κανείς δεν ζητά μια έρευνα γι’ αυτό – όσοι έντιμοι δημοσιογράφοι το έχουν κάνει, απλώς εξαφανίσθηκαν».
Γιατί;
«Στις 10 Δεκεμβρίου», λέει ο Dr. McCullough, «υπογράφηκε το
Trusted News Initiative, ανάμεσα στα mainstream media και τους κυβερνητικούς παράγοντες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό. Η συμφωνία ήταν να μην επιτρέπεται καμία αρνητική πληροφορία για τα εμβόλια, με επιχείρημα τους δισταγμούς και τα προβλήματα που θα μπορούσε να δημιουργήσει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα».
Συμπληρώνει ότι το ασφαλέστερο απ’ τα εμβόλια, παρά τις παρενέργειες, είναι το Johnson & Johnson. Εκείνες απ’ τα άλλα είναι πολύ περισσότερες, απλώς …αποσιωπούνται, λόγω της «ιδιαίτερης» σχέσης της κυβέρνησης με κάποιες πλευρές της Big Pharma. «Tο NIH [National Institutes Of Health] είναι συνιδιοκτήτης της πατέντας της Moderna, αν μας λέει κάτι αυτό».
Ο McCullough ισχυρίζεται, και αυτό ισχύει όχι μόνο για τις ΗΠΑ, ότι οι κυβερνήσεις αντί να ενδιαφερθούν για μια στρατηγική
θεραπείας που θα έσωζε τεράστιο αριθμό ζωών, έδωσαν όλη την έμφαση στον «έλεγχο» της διασποράς μέσω μασκών και social distancing, …εν αναμονή του εμβολίου, ως μόνης λύσης.

Αν μπορώ να προσθέσω κάτι στο πλαίσιο της ενημερωμένης μου άγνοιας, αυτή είναι η λέξη κλειδί από καταβολής Big Pharma, για την προσέγγιση σε όλες τις μείζονες ασθένειες : όχι θεραπεία αλλά
…«έλεγχος». Και ο νοών νοείτω.

6
(Visited 449 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. stcigar May 7, 2021 at 10:37 pm

  Στο σημείο πάντως που έχουμε φτάσει να χαρακτηρίζονται ως ψεκασμένοι άνθρωποι που λένε απλώς το αυτονόητο, με τρόμο σκέφτομαι την τύχη που θα είχαν επιστήμονες τύπου Αϊνστάιν, Μπορ ή Χάιζενμπεργκ στην εποχή που διανύουμε. Ακόμα και η περίπτωση του Γαλιλαίου με την Καθολική Εκκλησία φαντάζει αθώα σε σχέση με τον οικουμενικών διαστάσεων πνευματικό κομφορμισμό που έχει επιβάλει το πολιτικό-οικονομικό-επιστημονικό κατεστημένο.

  Reply
  1. Oannes May 8, 2021 at 10:06 am

   Μιλώντας για κομφορμισμό και για Αϊνστάιν, μου θύμισες την απάντηση του εν λόγω στη φοβερή επιστολή εναντίον του που ειχαν δημοσιεύσει / υπογράψει …100 επιφανείς επιστήμονες εποχής.
   Το άτομο είχε απαντήσει ξερά : “και γιατί 100; αν είχα άδικο, ένας θα έφτανε για να το αποδείξει”.

   Reply
 2. stcigar May 8, 2021 at 10:41 am

  Αξιοσημείωτη επίσης ήταν η προ δεκαετίας αντίδραση του εκκεντρικού μαθηματικού Γκριγκόρι Πέρελμαν όταν έμαθε ότι του απονεμήθηκε το βραβείο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την επίλυση ενός απόρθητου έως τότε μαθηματικού προβλήματος που είχε θέσει πριν από ένα αιώνα ο Πουανκαρέ. Αφού πρώτα κατηγόρησε τη σύγχρονη μαθηματική κοινότητα ως ένα μάτσο ανέντιμων κομφορμιστών, αρνήθηκε το βραβείο με τη λογική ότι άτομα σαν κι αυτά δεν είναι σε θέση να τον αξιολογήσουν και ακόμα λιγότερο να τον περιφέρουν δημόσια σαν εξωτικό αξιοπερίεργο. Σήμερα φημολογείται ότι ζει άπορος με τη μητέρα του στη Ρωσία και περνάει τον άφθονο ελεύθερο χρόνο του μαζεύοντας μανιτάρια..

  Reply
  1. Oannes May 8, 2021 at 11:13 am

   Με είχε εντυπωσιάσει κι εμένα πολύ αυτή η περίπτωση, άσε που η απομόνωση / συλλογή μανιταριών or something [τα μανιτάρια δεν μου πολυαρέσουν] αποτελούσε πάντα το ιδανικό μου. Ελπίζω Θεού θέλοντος να το πραγματοποιήσω. Απ’ότι θυμάμαι ο τύπος ήταν και νοσταλγός του “υπαρκτού”. Με δεδομένο ότι η καταστολή προς την οποία βαδίζουμε θα κάνει τα Γκούλαγκ να χλωμιάζουν …συνοδευόμενη και από το κλασικό καπιταλιστικό “ξεπούλημα των πάντων στο όνομα του κέρδους” ο τύπος προφανώς είχε κάποιο δίκιο.

   Reply
 3. stcigar May 8, 2021 at 2:17 pm

  Από τις περιπτώσεις Διδύμων που ξελασπώνουν το πολυδυσφημισμένο μας ζώδιο😇 Κατά τάλλα είναι κοινό μυστικό για τις πρώην κομμουνιστικές χώρες ότι πάει σύννεφο η νοσταλγία για τις εποχές του Στάλιν και του Τσαουσέσκου.. καληώρα που αναφέρθηκες στα Καρπάθια👹

  Reply
  1. Oannes May 8, 2021 at 2:33 pm

   Δυσφημισμένο από ηλίθιους. Εμένα ήταν πάντα απ’ τους καλύτερούς μου φίλους.
   Ο Νάμπερ ουάν, μακράν, αγαπημένος συγγραφέας μου, ο Μπαλζάκ, δίδυμος ηταν. Απο ζωγράφους, μια λέξη μόνο: Γκωγκέν. Για να μη μιλήσουμε για μουσικούς, από Βάγκνερ και Σούμαν, μέχρι Μάιλς Ντέηβις και Μακάρτνεϊ.
   Άσε τον “καημένο” τον Τραμπ που κι αυτός δίδυμος είναι… 😊

   Reply
 4. stcigar May 8, 2021 at 3:38 pm

  Καλά ο Τραμπ είναι η κλασική περίπτωση του ύψους και του βάθους. Η πλάκα είναι ότι, ενώ από ένα σημείο και μετά είχα τις αντιρρήσεις μου για τις πολιτικές του, σε προσωπικό επίπεδο ποτέ δεν τον θεώρησα ιδιόρρυθμο ή αλλοπρόσαλλο που τον παρουσίαζαν τα μέσα παραπληροφόρησης. Η μόνιμη απορία μου ήταν “μα τι το παράξενο βρίσκουν στη συμπεριφορά του!?”

  Reply
  1. Oannes May 8, 2021 at 5:58 pm

   Ακριβώς. Πιο φυσιολογικός δεν γίνεται. Και το πιο φυσιολογικό απ’ όλα ήταν οι στροφές 180 μοιρών στη συμπεριφορά προς διάφορους ηγέτες, του τύπου confusing the enemy.
   Μα αυτό είναι το παιχνίδι των ερπετών των media: world upside down.

   Reply

Leave a Reply