ARE WE FINISHED YET?

Το παρακάτω βίντεο εντάσσεται θα έλεγα, στην κατηγορία “must-see”. Για δυο λόγους :
Πρώτα, το περιεχόμενό του : οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αρχίζουν διστακτικά να αναφέρονται σε στοιχεία που υποδηλώνουν
“κινεζικό δάκτυλο” : όχι απλώς ως προς την εργαστηριακή παραγωγή του ιού, αλλά και ως προς τη σκόπιμη διασπορά του. Επακολουθεί η ευσύνοπτη παρουσίαση απ’ τον Tucker της περιπέτειας του ιού, ή μάλλον της ονοματοθεσίας του, στα αμερικανικά μίντια. Τα αποσπάσματα ιδίως από ειδησεογραφικές εκπομπές των CNN, MSNBC, δίνουν μια ιδέα του …γιατί η απέχθειά μου γι’ αυτούς, όλα τα χρόνια που παρακολουθώ αμερικανική επικαιρότητα.
Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο το βίντεο είναι “must-see”, αφορά στο
timing της μεταστροφής των μυστικών υπηρεσιών, και στο τι πιθανώς σημαίνει : η κίνηση είναι η τελευταία μιας σειράς προειδοποιήσεων / προκλήσεων προς τη “Λαϊκή Δημοκρατία” : μετά τα μπαλόνια, ήρθε η “πληροφορία” που αναπαρήγαγαν ανώτατοι Αμερικανοί αξιωματούχοι [Blinken, Harris] : η Κίνα σχεδιάζει να προσφέρει στρατιωτική βοήθεια στην “άνευ όρων” σύμμαχο Ρωσία. *
Η ανταπάντηση των Κινέζων, σταθερά προσανατολισμένη σε ειρηνική διευθέτηση, ήταν η δημοσίευση [24/2] σχεδίου
12 σημείων γι’ αυτήν.
Η …αντανταπάντηση των Αμερικανών; τα της προέλευσης του coronavirus που είπαμε.
Πρόχειρο συμπέρασμα : τα ανθρωποειδή που ελέγχουν τον Λευκό Οίκο δεν ικανοποιούνται με
τίποτα λιγότερο από μια κανονική, Παγκόσμια Σύρραξη.

* Τα περί “πληροφορίας” ήταν η “ανταπόκριση” των Αμερικανών σε προηγούμενη [18/2] ανακοίνωση περί ανάγκης σχεδίου ειρήνευσης στην Ουκρανία εκ μέρους της Κινεζικής κυβέρνησης.

6
(Visited 104 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. stcigar February 28, 2023 at 11:36 am

  Φυσικά και δεν ικανοποιούνται με τίποτα λιγότερο. Better to reign in hell than serve in heaven!

  Reply
  1. Oannes February 28, 2023 at 12:12 pm

   Έτσι ακριβώς.
   Έχω αρχίσει να μετανιώνω για το ότι αποσύρθηκα από τις “μεταφυσικές” μελέτες μου των ’90s, και αναρωτιέμαι αν έχει νόημα, αλλά και αν μπορώ, να ξαναπιάσω το νήμα.
   Γιατί εδώ το μόνο που μπορώ να δω πλέον σαν λύση είναι κάτι αντίστοιχο εκείνου που ΣΙΓΟΥΡΑ κάνουν “αυτοί” : επηρεασμός εξ αποστάσεως σε massive κλίμακα.
   Το κάνουν φυσικά χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αναπτυσσόμενες τα τελευταία 45 χρόνια – ξεκινώντας από βιβλία όπως MICROWAVE AUDITORY EFFECTS AND APPLICATIONS / JAMES C. LIN [1978].
   Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το mental power ολόκληρου πληθυσμού, τοπικού, ευρύτερου, ή οικουμενικού, εστιασμένο πάνω τους.
   Αν κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί, το πράγμα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο ότι είμαστε τελειωμένοι.

   Reply
   1. stcigar February 28, 2023 at 12:25 pm

    Σκέφτομαι στα σοβαρά κατά καιρούς πώς γίνεται να μην τους πιάνουν οι κατάρες τόσων ανθρώπων και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι 1. Έτσι κι αλλιώς δεν τους πιάνει τίποτα λόγω αναισθησίας (όλοι τους χαίρουν άκρας υγείας παρά την άκρως ανθυγιεινή τους εμφάνιση και τρόπο ζωής) και 2. Οι άνθρωποι που τους καταριούνται πραγματικά είναι απειροελάχιστοι. Ευκαιρία ψάχνουν απλώς οι περισσότεροι να κρεμαστούν επάνω τους.

    Reply
    1. Oannes February 28, 2023 at 12:57 pm

     Δεν χρειάζονται κατάρες, άσε που είναι και επικίνδυνες για τον καταρώμενο… Μπορεί κανείς να παρέμβη στα πράγματα με δημιουργικό [μη βλαπτικό] τρόπο, έτσι τουλάχιστον νομίζω.
     Τώρα, αν κάποιον, το να μη καταφέρει να εξοντώσει εμάς, τον οδηγεί στην τρέλα και την αυτοκτονία …so be it, be my fucking guest, να πούμε.

     Reply
     1. stcigar February 28, 2023 at 1:28 pm

      Δίκιο έχεις για τις κατάρες, όπως και για όλα τα σχετικά ζητήματα. Θα μπορούσε όμως να λυθεί το πρόβλημα με “πολιτισμένο” τρόπο? Αν υπήρχε λίγη έστω καλή θέληση, σε χρόνο dt. Αλλά δεν υπάρχει. Κι αυτό είναι το πρόβλημα.

      Reply
      1. Oannes February 28, 2023 at 2:11 pm

       Εννοείται. Αυτό που σε κάνει να τρως τα λυσσιακά σου κατά καιρούς είναι ακριβώς αυτό : ότι ουδέποτε έχεις την ευκαιρία μιας ευθείας αντιπαράθεσης “στο γήπεδο”. Αντ’ αυτού διάφορα πουστάκια κάνουν παιχνίδι αόρατα και εκτός πεδίου βολής σου.

       Reply

Leave a Reply