ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ…

Μέσα στην αναμπουμπούλα που δημιουργεί ο οχετός των ψευδοειδήσεων* οι αρχές της χώρας έχουν επαναφέρει, χωρίς στοιχεία που να το δικαιολογούν, το καθεστώς πανικού που είχαν δημιουργήσει την Άνοιξη.
Τα περίφημα κρούσματα εξακολουθούν να είναι σε “τριψήφο αριθμό” αλλά βαίνουν ελαττούμενα. Αυτό το τελευταίο φυσικά δεν μπαίνει κάποιος στον κόπο να το επισημάνει. Η όποια έξαρσή τους οφείλεται στην είσοδο τουριστών από “βεβαρυμένες” χώρες και, κυρίως, στην κατακόρυφη αύξηση των τεστ. Ούτως ή άλλως, οι θάνατοι αφορούν αποκλειστικά “89χρονους” και “92χρονες” [2 με 3 τη μέρα] με πλήθος υποκείμενα νοσήματα.
Όσο για τα παιδιά, όποιος αντιλαμβάνεται ας ενημερώσει κι εμένα, με ποια αιτιολογία έχει δημιουργηθεί ο πανικός: τον Μάιο είχε αποφασιστεί να ξανανοίξουν τα σχολεία για 20 μέρες, με το σκεπτικό ότι “τα παιδιά δεν νοσούν και δεν μεταφέρουν”. Καμία μελέτη που να υποστηρίζει ή να αποδεικνύει το αντίθετο δεν έχει δημοσιευτεί από τότε. Απορεί λοιπόν κανείς, ή θα έπρεπε να απορεί, τι ακριβώς συμβαίνει.

“Αντιλαλεί” το Twitter απ’ τους πανηγυρισμούς των χειροκροτητών της καταστολής και των “νομοταγών” ρουφιάνων, για την κίνηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να προσαγάγει αριθμό περιπτώσεων …αρνητών μάσκας στον Εισαγγελέα. Οι αναρτήσεις, εμετικά κακόβουλες, μιλούν για “γονείς” [εντός εισαγωγικών] που …αν είναι δυνατόν, μεγαλώνουν παιδιά. Και που άκουσον άκουσον, φτιάχνουν οργανώσεις και συνδέσμους για να εμποδίσουν τη μετατροπή του σχολείου σε καρνάβαλο με μάσκες, με πιθανές υγειονομικές, πέρα απ’ τις ψυχολογικές συνέπειες…
Που σημαίνει: δεν έχεις δικαίωμα, ως γονέας, να αποφασίζεις για το παιδί σου. Θα αποφασίζουν γι’ αυτό, από δω και μπρος, οι Χρυσοχοΐδης – Μητσοτάκης…
Επόμενη φάση: η πολιτεία, ίσως με τη συμμετοχή του δόκτορος Γουρουνοχονδράνθρωπου [βλ. Ο WHO ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ] μπορεί να έρθει και να πάρει το παιδί απ’ τα χέρια σου, για να το μεγαλώσει όπως αυτή νομίζει.

* εκ μέρους των επιχορηγούμενων από κράτος και φαρμακευτικές media.

2
(Visited 132 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar August 22, 2020 at 11:58 am

    Παιδάκια φίλων και συγγενών, με τα οποία είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω τελευταία, μου δήλωσαν εν χορώ ότι, έτσι όπως έγινε η δουλειά, δεν έχουν καμία διάθεση να ξαναπάνε σχολείο. Ακόμα κι ο Γκέιτς εξέδωσε χρησμό ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε παγκοσμίως εκατομμύρια νεκρούς, όχι από τον ίδιο τον κορωνοϊό, αλλά από τις έμμεσες οικονομικές, υγειονομικές και επαιδευτικές συνέπειες των μέτρων για την αντιμετώπισή του..

    Reply
    1. Oannes August 22, 2020 at 1:29 pm

      Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά; και μόνο που το σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, να είσαι παιδί και να αντιμετωπίζεις μια τέτοια κατάσταση… Οι της κυβέρνησης και οι ρουφιάνοι χειροκροτητές τους έχουν απωλέσει κάθε σχέση με τον παιδικό τους εαυτό, αν είχαν ποτέ δηλ.
      Γενικά πάντως, φοβερός ιός αυτός… Η απειλή “του” έγκειται σε όσα προηγούνται [as in υποκείμενα νοσήματα] και όσα έπονται αυτού [as in, μέτρα που επιβάλλουν διάφοροι ξεφτιλαίοι σ΄όλο τον πλανήτη].

      Reply
      1. stcigar August 22, 2020 at 5:19 pm

        Το είδος πάντως του πεμπτοφαλαγγίτικου αριστεροφιλελευθερισμού που εκφράζεται από έντυπα τύπου protagon και Athens voice είναι για μένα το κοντινότερο σε αυτό που οι.. παλιοί ονόμαζαν ταξικό εχθρό.

        Reply
        1. Oannes August 22, 2020 at 6:20 pm

          Όντως. Και όχι μόνο ταξικού αλλά και τοξικού.
          Με ανθρώπους σαν αυτούς, η με εκείνους του CNN, πιάνω τον εαυτό μου να επεξεργάζεται σοβαρά [“ρε μήπως και…”] τη θεωρία περί reptilians. Εν πάση περιπτώσει, δυσκολα μπορείς να δεχτεις ότι ανήκεις στο ίδιο είδος με αυτά τα όντα. Και το ότι “το ίδιο πιστεύουν κι αυτοί για μας” δε μου λέει τίποτα. Δεν πρόκειται για κάποια παρεξήγηση εδωπέρα, πίσω απ’ την οποία κρύβονται άνθρωποι που …θα μπορούσαν συνεννοηθούν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την “πόλωση” αυτής της τελευταίας περιόδου, άσχετα από το πώς είχε ξεκινήσει, είναι ότι έχει πλέον λόγο υπάρξεως. Το χάσμα είναι αγεφύρωτο.

          Reply

Leave a Reply