ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ : “ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ VS ΠΡΟΟΔΟΣ”…

Φαντάζομαι τα κοπρόσκυλα των καναλιών, σε πανικόβλητα briefing και brainstorming, να σχεδιάζουν πώς θα υποβαθμίσουν τις [τεράστιες] συγκεντρώσεις των “αρνητών” της υποχρεωτικότητας.
“Λοιπόν, κύριοι το κόνσεπτ είναι απλό: μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Μεσαιωνικός σκοταδισμός vs πρόοδος. Θα πρέπει να δείξουμε πόσο επικίνδυνοι είναι, όχι απλώς σαν αρνητές του εμβολίου, αλλά σαν αρνητές της επιστήμης γενικότερα: Όπου γερόντια με σταυρούς, όπου Αγιά Σοφιά και Κόκκινη Μηλιά, όπου θεούσες και παλαιοημερολογίτες, εκεί εστιάζουμε με γκροπλάν, ήχο και σχόλια”.
Το σκεπτικό που τα τηλε-σαπρόφυτα μοιράζονται με [=έχουν επιβάλλει σε] αξιοπρεπείς ανθρώπους, είναι αυτό : δεν μπορεί ο κάθε κυρ – Μήτσος, ή ο …παπάς της ενορίας
* να έχει άποψη για το εμβόλιο και γενικώς για θέματα υγείας. Το ότι δεν πρόκειται για έκφραση “μεταξύ τυρού και αχλαδίου” άποψης, αλλά …για τη ζωή του, δεν γίνεται ακριβώς αντιληπτό. Ούτε το ότι …οι ίδιοι είναι που εκφέρουν άποψη για κάτι που αγνοούν, αρνούμενοι να ψάξουν και εγκαταλείποντας τον εαυτό τους στα ασφαλή χέρια της Επιστήμης.
Το αναβαθμισμένο,
μεσαιωνικότατο “πίστευε και μη ερεύνα” ποδοπατεί βάσει σχεδίου την έννοια του ενημερωμένου πολίτη που μέχρι χτες μας παρουσιαζόταν ως κλείς της λειτουργίας του δημοκρατικού συστήματος.
Η συνέχεια επί της πλατφόρμας…

* Η Επίσημη Εκκλησία ακολουθεί την εν ζωή διάδοχό της, Επιστήμη. Τον δρόμο έχει δείξει ο Πάπας των Φτωχών, του Climate Change και των “μεταναστών” – μπουκαδόρων.

4
(Visited 74 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. dnk July 16, 2021 at 10:38 am

    Μιλάμε για φαραωνικού μεγέθους “πρόοδο”. Όσοι,τουλάχιστον,υποστηρίζουν τον “επιστημονικό σοσιαλισμό” και την “συντροφική” σχέση “επιστημόνων” και “λαού” ως “συνειδητών” συμπαραγωγών της επιστήμης και της “αξίας” που αυτή φέρει,δεν διακρίνουν,στην παρούσα συγκυρία,μια “αντεπαναστατική” συσκότιση της “λαϊκής συνείδησης” ως προς το “προιόν” της επιστήμης,του οποίου ο “λαός” τυγχάνει “σύντροφος-συμπαραγωγός”; Μήπως η,απο τα “δεξιά”,κατάλυση-αμφισβήτηση αυτής της σχέσης οδηγεί τον “λαό” σε καθεστώς φαραωνικού powerslave που θα λέγανε και οι “λαϊκοί” Maiden🙊;

    Reply
    1. Oannes July 16, 2021 at 11:00 am

      Έλα ντε. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ μιλάμε για “αναβαθμισμένη” βερσιόν οπαδών του επιστημονικού σοσιαλισμού: τους καλοπληρωμένους, βολεμένους εσαεί στο 10 % ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ του Περισσού. Το “Σπίτι του Λαού” του οποίου καλύπτει και το περί Powerslave section του σχολίου!

      Reply

Leave a Reply