ΤΟ ΗMΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, FRI-18122020-1351 HeWhoCannotBeNamed *

Zuckerberg [Facebook], Bezos [Amazon], Wojcicki [Youtube], και, last but not least, ο …Aκατονόμαστος. Κάποιες στιγμές, ακόμα και τα social media δικαιολογούν [??? τέλος πάντων…] την ύπαρξή τους. Αλιευμένο απ’ το Twitter.

*καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του κιθαρίστα του ιστορικού punk σχήματος των Dwarves [φωτό, ο κύριος με τη μάσκα].

5
(Visited 55 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. dnk December 18, 2020 at 4:16 pm

    Αν και δεν γνωρίζω την νομική διατύπωση του,μήπως,πέρα απο “ενέργειες” και “παρενέργειες”, έγινε deleted(κατά λάθος) και το ιατρικό απόρρητο ή ισχύει μόνο για την ” φύση” του ιού(προστασίας του στα πλαίσια του “αντισπισισμού”); Ακόμα και ο Lord dr. Vader,παρόλο που εγκρίνει τους χειρισμούς των επίγειων συναδέλφων του και χαίρεται(τον ” προδίδει” ο ρυθμός της αναπνοής του),έχει ψιλοαγανακτήσει,καθότι γνωστός τυπολάτρης,με όλους αυτούς τους δημόσιους εμβολιασμούς και τις δημόσιες ερωταποκρίσεις περί του αν,πότε,γιατί και πώς θα κάνει ο καθένας το εμβόλιο,υπο το (ενοχλητικότατο)φώς των τηλεοπτικών προβολέων.Ίσως,πάλι,να μην καταλαβαίνει απο “έκτακτες καταστάσεις”,καθότι ”ζεί στον κόσμο του”,όπως τον κατηγόρησε κι ο αξιωματικός στο ” βίντεο ντοκουμέντο”.

    Reply
    1. Oannes December 18, 2020 at 6:01 pm

      Ορθότατη παρατήρηση… Ας μην ξεχνάμε βέβαια την επιθανάτια κραυγή του Γκαίτε [τρίτωσε η αναφορά σ’ αυτόν από εχτές] που στοιχειώνει ως σύνθημα [και] την εποχή μας: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ!

      Reply

Leave a Reply