ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, WED-28102020-1305 το “όχι” …και το “ναι” στη μάσκα

Ξυπνήσαν κι οι μαύροι …στα εξήντα *. Τι πιθανότητες υπάρχουν το ηλίθιο τσιτάτο να μη το έχει σύρει χρόνια ο ίδιος ο χρήστης; και τι είναι τούτο εδώ …αυτοκριτική, κοροϊδία ή virtue signaling; – το λένε και γλείψιμο…

Αναρωτιέσαι αν θα ανασκευάσει ποτέ τα εμέσματα που εξαπολύει από καταβολής “πανδημίας”. Και για το πού θα μπει τότε η μάσκα του.

* Εξηνταέξη, more precisely

3
(Visited 72 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stcigar October 28, 2020 at 4:17 pm

    Θα έχεις ακούσει φυσικά για το υποτιθέμενο μυστικό της επιτυχίας των κερδοσκόπων του real estate: location, location, location! Για τους καιροσκόπους της πολιτικής θα μπορούσε ίσως να ειπωθεί το ανάλογο: timing, timing, timing! Όπως καλή ώρα με τον προαναφερθέντα οσφυοκάμπτη που μετά τη “γενναία” του δήλωση “Το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς! Και το έκανε πράξη και έπος ο Λαός”, η οποία και παραβιάζει ορθάνοιχτες θύρες δεκαετιών, εννοεί απλώς “..όπως θα κάνει τώρα πράξη και έπος το αντίστοιχο δικό μας ΝΑΙ!”. Οι σημερινές δηλώσεις Μητσοτάκη το επιβεβαιώνουν εξάλλου με τον πλέον κραυγαλέα στρεψόδικο τρόπο.

    Reply
    1. Oannes October 28, 2020 at 5:27 pm

      Πραγματικά το επίπεδο της στρεψοδικίας του Μητσοτάκη απαιτεί πέραν των άλλων γενναία δόση ηλιθιότητας. Και εκ μέρους του και εκ μέρους εκείνων που τον ακούνε χωρίς να τον μουντάρουν. Να μην ξεχνάμε και τις δηλώσεις του στην άλλη εθνική επέτειο, ότι ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι “ειδκοί” είναι σήμερα οι …οπλαρχηγοί μας. Οι οπλαρχηγοί που μας διατάζουν να καθόμαστε σπίτι, να κρύβουμε το πρόσωπό μας και να πλένουμε τα χέρια μας σαν καλά παιδάκια.
      Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει αυτός ο κόσμος.

      Reply

Leave a Reply