ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, TUE-30112021-0942 dr. sucharit bhakdi

Στη Wikipedia o Dr. Sucharit Bhakdi περιγράφεται, όχι ως η εξέχουσα, παγκόσμιου κύρους ιατρική προσωπικότητα που είναι, αλλά ως …εξέχουσα πηγή παραπληροφόρησης περί την πανδημία.
Κατά τ’ άλλα δε, ως
συνταξιούχος μικροβιολόγος.
Για μια ακόμα φορά φιλοξενούμε δηλώσεις του.

3
(Visited 127 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. stcigar November 30, 2021 at 10:11 am

    Η μόνη πειστική εξήγηση γιαυτό το πράγμα είναι ότι πρόκειται για όνειρο. Ή όπως το έθετε ο videogame noir hero Max Payne “In a nightmare every choice you make is a wrong one”😬

    Reply
    1. Oannes November 30, 2021 at 10:34 am

      Κι εγώ σ’ αυτή την εξήγηση καταφεύγω. Αυτό που μου το χαλάει βέβαια είναι ότι …δεν φαίνεται να περιλαμβάνει παράμετρο “ξυπνήματος”.
      Πράγμα που φέρνει σ’ εκείνο που πίστευα μια φορά κι έναν καιρό, περί συγγένειας [επισημασμένης από αρχαιοτάτων χρόνων] ύπνου και θανάτου : ο τελευταίος είναι η διείσδυση σε ένα είδος διευρυμένης ονειρικής κατάστασης, υπερβαίνουσας τα “υποκειμενικά” όρια, αποτελούσας δηλ. ένα είδος “αντικειμενικής πραγματικότητας”, η οποία περιλαμβάνει τα όνειρα όλων. Εν ολίγοις μήπως …είμαστε όλοι νεκροί και δεν το ξέρουμε.

      Reply
      1. stcigar November 30, 2021 at 10:52 am

        Εκ.. πείρας πάντως έχω την εντύπωση ότι και ο ύπνος δεν έχει μόνο υποκειμενική-σολιψιστική διάσταση. Σε πολλές περιπτώσεις τα όνειρα φαίνεται να διαπερνούν την πραγματικότητα περίπου όπως οι ακτίνες Χ σε σχέση με το επιφανειακό και απατηλό φως της ημέρας και μάλιστα χωρίς χωρικούς και χρονικούς περιορισμούς.. Και οπωσδήποτε αποτελούν καλύτερη πηγή πληροφόρησης από τις ειδήσεις.

        Reply
        1. Oannes November 30, 2021 at 11:41 am

          ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ (ΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΝΑΤΑ) ΟΤΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ …ΞΥΠΝΙΟΣ.

          Reply
        2. dnk November 30, 2021 at 4:07 pm

          Ο ύπνος “θρέφει” και τα “αντισώματα”…

          Reply

Leave a Reply