ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, TUE-29062021-2145 wtf, lol etc.

Προετοιμασία για συνέντευξη τύπου…

2
(Visited 72 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Εmmanouel June 30, 2021 at 9:14 am

    Υπαρχουν και πιο κωμικοτραγικα περιστατικα.. Ολος ο πλανητης εβλεπε το σουπερ ντερμπυ Αγγλια – Γερμανια χθες στα πλαισια του Εuro. Eκτος απ το γονατισμα για BLM στην αρχη υποχρεωσανε (?) τους αρχηγους των ομαδων να φορεσουν πολυχρωμο περιβραχιονιο για να “τιμησουν” την παγκοσμια μερα LGBTQ ! Ειδα και πλακατ στην κερκιδα υπερ των ‘δικαιωματων” της κοινοτητας.. Σιχαθηκα την μπαλλα , μιλαμε ..

    Reply
    1. Oannes June 30, 2021 at 9:30 am

      Η μπάλα, όπως και γενικότερα η ποπ κουλτούρα [με τη μουσική πρώτη και καλυτερη] λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής τάσεων άνωθεν εκπορευόμενων.
      Αυτό έχει ξεκινήσει ΠΟΛΛΕΣ δεκαετίες τώρα, με τη συμμετοχή των πιο “υπεράνω υποψίας” λαϊκών ειδώλων, εξ αγνοίας [=καλών προθέσεων] ή και εν πλήρει επιγνώσει…

      Reply
  2. Εmmanouel June 30, 2021 at 10:39 am

    Απολυτως σωστο , εγω αυτο που αναρωτιεμαι ειναι δεν βρεθηκε κανενας απ τους δυο αρχηγους (που δεν ειναι αδερφες οι ανθρωποι) να χει την αξιοπρεπεια να πει εγω δεν συμμετεχω σε τετοιες γελοιοτητες , δωστε το περιβραχιονιο σ εναν αλλο .. Φυσικα θα τους επαιρναν παραμαζωμα τα media μετα , αλλα και παλι .. Πολλα ζηταω , χα χα .

    Reply
    1. Oannes June 30, 2021 at 5:23 pm

      Υπάρχει ένα περιορισμένο μενού θεμάτων στα οποία το consensus είναι εκ των ων ουκ άνευ. “Διαφορές” επιτρέπονται στα επιμέρους, αλλά …όχι στα θέματα του συγκεκριμένου μενού. Ακόμα και ο Τραμπ, με όλη τη μούρη που πούλησε από δω κι από κει, και με τους ΛΟΑΤΚΙ μια χαρά τα πήγε …και yes man των φαρμακευτικών κατέληξε.

      Reply

Leave a Reply