ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ

“Τα εμβόλια μας διχάζουν αλλά οι ΛΟΑΤΚΙ μας ενώνουν” : ο Πρωθυπουργός – Τραγέλαφος προβαίνει σε συσχετισμούς που αναδεικνύουν την σταθερά τρικυμιώδη κατάσταση στο εσωτερικό του κρανίου του.
Αυτό, σε συνδυασμό με την παρατηρούμενη
υποβάθμιση IQ μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας * θα μπορούσε να αποκαλύπτει ένα ερεβώδες συμβολιστικό υπόβαθρο πίσω από την εκλογή του Dementia Joe : “επιφανούς” ενός Πλανήτη που οδηγείται μαζικά στην πανδημιοφοβική / εμβολιολατρική άνοια.
Στο λογύδριό του ο Κούλης, έχοντας μόλις ανακοινώσει μέσω των κυβερνητικών μαντρόσκυλων
Γεραπετρίτη – Γεωργιάδη τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους **, μιλά περί κοινωνικού αποκλεισμού [εννοώντας εκείνο των …ΛΟΑΤΚΙ ***] που δεν είναι μόνο αντιδημοκρατικός αλλά και βαθιά αντιπαραγωγικός, και περί ενσωμάτωσης του διαφορετικού και αναγνώρισης ίσων δικαιωμάτων σε όλους.
Η
εναλλακτική της τρικυμίας εν κρανίω ερμηνεία των ανωτέρω, αφορά στην περίπτωση ενός πολύ χαλασμένου ανθρώπου σε θέση εξουσίας, που κάνει πλάκα και γελά μέσα στα μούτρα του “λαού του”.

ΥΓ. Παρατηρείστε [φωτό] τις εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με τους φερετζέδες – ουράνιο τόξο.

* έχω τη θλιβερή εντύπωση ότι καθένας μας έχει, ήδη, κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο που εκδηλώνει συμπτώματα φοβικής παρ-άνοιας. Κι αυτό ανεξαρτήτως ηλικίας, για να μην πω ότι οι μεγαλύτεροι είναι πιο ανθεκτικοί στο “υγειονομικό” σφυροκόπημα…

** …αντιπροσωπεύοντες το 50% του πληθυσμού τουλάχιστον.
Μπάη δε γουέη, στο
Συμβούλιο της Ευρώπης θα γίνει καμιά προσφυγή για τα αίσχη αυτών των κτηνάνθρωπων; Ή απευθυνόμαστε στους διεθνείς οργανισμούς
μόνο όταν πρόκειται για …”πρόσφυγες”;
Για λεπτομέρειες περί αποφάσεως του Συμβουλίου, βλ. post Η MADAM PRESIDENT ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ

*** …αντιπροσωπευόντων μια …υπερδραστήρια μειοψηφία της τάξεως του 3%.


3
(Visited 125 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. dnk June 30, 2021 at 1:03 pm

    Μήπως ένα “συμπυκνωμένο” “Nazi punks fuck off” έδινε την δέουσα “ανοσολογική απόκριση”;

    Reply
    1. Oannes June 30, 2021 at 5:18 pm

      Κάπως έτσι…

      Reply

Leave a Reply