ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SUN-13092020-2101 the vaccine cult

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

3
(Visited 79 times, 1 visits today)

5 Comments

  1. Anonymous September 14, 2020 at 8:58 am

    Ανεξαρτήτως πάντως από θέματα ασφαλείας, δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνουν εμβόλιο πριν τις προεδρικές εκλογές για ευνόητους λόγους. Άχρηστο είναι ούτως ή άλλως το εμβόλιο για τη γρίπη, ακόμα κι αν δεν έχει σημαντικές παρενέργειες, θα μπορούσε όμως να έχει θετικό ψυχολογικό αντίκτυπο στην παράνοια που ζούμε. Αλλά όχι, το ένα τους ξυνίζει, το άλλο τους βρωμάει, σταματάμε τις δοκιμές γιατί ένα πειραματόζωο εμφάνισε μια άσχετη αντίδραση, το ρώσικο εμβόλιο είναι ρώσικο κλπ κλπ. Ακόμα κι αν βγει ο Μπάιντεν δεν μπορώ να φανταστώ τους “γνωστούς” ότι θα δεχτούν οποιαδήποτε λύση των “έκτακτων” μέτρων τώρα που γλυκάθηκαν με την αναπάντεχη επιτυχία της “επιστημονικής” τρομοκρατίας. Όπως είχε πει κι ο στρατηγός Κονδύλης μετά την επιβολή της δικτατορίας του: “Αν ήξερα πόσο εύκολο ήταν, θα το είχα κάνει από δεκανέας!”

    Reply
    1. stcigar September 14, 2020 at 9:01 am

      Ο Στέφανος είμαι Σωκράτη, απλά το σύστημα με είχε βγάλει προσωρινά εκτός!

      Reply
      1. Oannes September 14, 2020 at 9:46 am

        Το πόσο σωστή ακούγεται η φράση του στρατηγού σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα.
        Έβλεπα μόλις πριν λίγο “ρεπορτάζ” απ’ τα σχολεία και παρέλαση “σχολιαστών” – last but not least η οντότητα “Τατσόπουλος”. Με τον τελευταίο έχω μείνει κυριολεκτικά ενεός. Δεν φαντάζεαι [εκτός κι αν άκουσες] τι έλεγε ο στόμας του ανθρώπου. Ελπίζω να το ξεπεράσω σύντομα.

        Reply
        1. stcigar September 14, 2020 at 9:56 am

          Όχι, δεν έχω ιδέα. Ελπίζω να μην ήταν πάλι το γνωστό τροπάρι για τους ψεκασμένους και τα σχετικά. Είναι το μόνο επιχείρημα που τους έχει απομείνει και του δίνουν και καταλαβαίνει..

          Reply
          1. Oannes September 14, 2020 at 10:13 am

            Σ’ αυτό το μήκος κύματος αλλά με τρόπο πολύ προκλητικό και εξυπνοκώλικο …όταν λέμε για κλωτσιές …για κλωτσιές. Θα μού’ρθει κάποια στιγμή διάθεση και θα “εντρυφήσω”.

            Reply

Leave a Reply