ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SAT-29082020-1000 by the pricking of my thumbs…

Βίντεο προ μηνών, απ’ το ξεκίνημα των επεισοδίων στη Μινεάπολη. Κοιτάξτε το χορό των μεταλλαγμένων κατσαρίδων, πάνω απ’ τον άνθρωπο που προσπαθούσε να προστατεύσει το μαγαζί του. Αν δεν κατάφερε να επιβιώσει, είναι γιατί δεν είχε αυτό που ο “17χρονος ρατσιστής φονιάς της Kenosha” είχε φροντίσει να προμηθευτεί: ένα όπλο.
Εκεί φτάνει το πράγμα.
Μια φράση μόνο, για όσους θεωρούν ότι τέτοιες καταστάσεις βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από μας, με όλο αυτό το σκυλολόι που καταπλέει από Αφρική και Ασία:
Κοιμηθείτε …κι η τύχη σας δουλεύει.

2
(Visited 130 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar August 29, 2020 at 10:32 am

    Πλάκα πλάκα μήπως η φάση με τον κορωνοϊό έχει αποτρεπτική επίδραση στα μεταναστευτικά ρεύματα?

    Reply
    1. Oannes August 29, 2020 at 10:44 am

      Ένας Θεός ξέρει. Φοβάμαι ότι το αντίθετο είναι πιθανότερο: με καταστάσεις ύφεσης και φτώχειας στο Δυτικό Κόσμο, οι κάτοικοι του “Αναπτυσσόμενου” θα αντιμετωπίσουν πιθανώς πρόβλημα επιβίωσης. Οπότε, άντε να τους σταματήσεις…
      Αν υπάρχει όντως, εγώ είμαι σίγουρος ότι υπάρχει, σχέδιο αναδιάρθρωσης πληθυσμών μέσω μετανάστευσης, δεν αποκλείεται όλη αυτή η μαλακία με τον κορωνοϊό να εκπονήθηκε [και] προς ενίσχυσή του.

      Reply
    2. Oannes August 29, 2020 at 11:05 am

      …Από την άλλη, μπορεί [και μακάρι] εν όψει μεγιστοποίησης των μεταναστευτικών ορδών, κάποιοι να αποφασίσουν επιτέλους να προστατέψουν σοβαρά τα σύνορά τους.
      Δεν βλέπω ποιος θα το έκανε αυτό εδώ, με την εξαίρεση διάφορων τύπου Βελόπουλου. Σ’ αυτών την αγκαλιά, αργά ή γρήγορα, θα καταλήξουμε.

      Reply
  2. stcigar August 29, 2020 at 12:55 pm

    Το πού οδηγούν τα πράγματα οι ελίτ είναι νομίζω ξεκάθαρο και η επέλαση της παρανοϊκής μικροβιοφοβίας απλώς επιτάχυνε τις προϊούσες διαδικασίες. Αυτό που είναι δύσκολο να προβλεφθεί είναι η μορφή και η έκταση των αντιδράσεων καθώς και η έκβαση των συγκρούσεων που θα προκύψουν.

    Reply

Leave a Reply