ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, SAT-02102021-1236 πολάκης : μήπως “και λίγα λέει” ;

Λίαν ενδιαφέρον ζευγάρι αναρτήσεων στο Twitter.

3
(Visited 101 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. Εmmanouel October 2, 2021 at 3:02 pm

    Γενικα υπαρχει ( σκοπιμη ? ) συγχυση για τις φαρμακευτικες αγωγες για τον ιο ,Ειναι αποτελεσματικες η’ δεν ειναι , εχουν παρενεργειες η’ δεν εχουν? Ακουμε για χλωροκινη , ιβερμεκτινη , ενα φαρμακο ( ποιο ? ) απ το Ισραηλ . καποια αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα , κι επισης εσκασε κι αυτο
    https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/1021607_merck-hapi-gia-ton-covid-meionei-50-ton-kindyno-nosileias-kai-thanatoy
    Ο Πολακης γιατι επιμενει λοιπον με τα μονοκλωνικα που ειναι υποτιθεται κι ακριβα αντι να ενημερωσει τον κοσμο και να ξεκαθαρισει το τοπιο ( αν οντως αποτελουν λυση εννοω) γι αυτες τις πιο απλες και προσιτες αγωγες που θα μπορει ο καθενας να προμηθευτει απ το φαρμακειο ? Μα για να κανει αντιπολιτευση του κωλου (“α εχετε τα μονοκλωνικα , αλλα δεν τα δινετε στους φτωχους” ) ..

    Κι ενα σχολιο στο παραπανω δημοσιευμα του Pronews , με καθε επιφυλαξη παντα
    ” Η Μerck αποκήρυξε την ιβερμεκτίνη, την πάμφθηνη ιβερμεκτίνη, με πάνω από 65% ποσοστά αποθεραπείας σε 65 μέλετες, σε δεκάδες χιλιάδες (και όχι σε 775 ατομα), έχοντας ήδη χορηγηθεί σε δις δόσεις, με ελάχιστες παρενέργειες οι οποίες διακόπτονται με την χρήση του φαρμάκου, ένα φάρμακο που πήρε Νόμπελ το 2015. “Προτιμάει” ένα καινούργιο φάρμακο, το οποίο επίσης δεν γνωρίζει ουδείς τι παρενέργειες έχει και Θεός οίδε πόσο θα κοστίζει με δοκιμή σε 775 άτομα. Ενώ το φάρμακο του Ισραήλ που θεραπεύει σε 5 ημέρες πάνω από το 90% των βαριά νοσούντων, μένει στα συρτάρια και πάει με το πάσο του. Ένα ακόμα πάμφθηνο φάρμακο.”

    Reply
    1. Oannes October 2, 2021 at 5:38 pm

      Θα το “συζητήσουμε” αύριο, σήμερα έχω κοινωνικές υποχρεώσεις. Αν θες την άποψή μου πάντως, συζητημένη και με γνωστούς μου γιατρούς, η απλούστερη και πιο αποτελεσματική “λύση” με την έννοια της θωράκισης του οργανισμού / αποτροπής μολύνσεως, αλλά και επιβοήθησης της ανάρρωσης, είναι ένας συνδυασμός βιταμίνης C [2.400 mg safety level], βιταμίνης D3 [2.000 IU safety level] και Zinc [11 mg safety level] προληπτικά, με αύξησή τους “κατά βούλησιν” σε περίπτωση νόσησης. Οι “ειδικοί” βέβαια ως επί το πλείστον ισχυρίζονται ότι οι βιταμίνες δεν κάνουν τίποτα …guess why.

      Reply
  2. Εmmanouel October 3, 2021 at 8:46 am

    THANX for the tip.! Γιατι εμενα η βασικη μου απορια ειναι αν , χτυπα ξυλο , παρουσιασει κανεις συμπτωματα τι ενεργειες μπορει να κανει απ το σπιτι του μονος του , ωστε να αποφυγει το “σφαγειο” των ΜΕΘ . Και δεν ξερω αν υπαρχουν γιατροι που εχουν τα κοτσια (η’ αν ξερουν κιολας ) να καθοδηγησουν ( τι ακριβως να παρεις . δοσολογιες κλπ ) ωστε να περασει οσο γινεται ανωδυνα η κριση . Οι γιατροι ειδικα εδω στην Χιο ειναι κατα βαση χεστες κι απολυτως συστημικοι , το πιο πιθανο ειναι να σου πουν τραβα νοσοκομειο αντι να σου προτεινουν καποια ηπια μη εγκεκριμενη αγωγη ..

    Reply
    1. Oannes October 3, 2021 at 10:23 am

      Οι πάντες σχεδόν είναι χέστες, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών πανεπιστημίου [τυχαίνει να ξέρω κάποιους]. Παλιότερα έλεγαν κατ’ ιδίαν πράγματα που δεν τολμούσαν να πουν δημόσια. Τελευταία παρατηρώ το φαινόμενο …ούτε κατ’ ιδίαν να μην τα λένε.
      Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν αποτελεί φυσικά κάποιου είδους πανάκεια, αλλά έχω καταλήξει σ’ αυτό κατόπιν “ενδελεχούς ερεύνης” από καταβολής πανδημίας [με βιταμίνες κλπ. ασχολούμαι ούτως ή άλλως από δεκαετίες. Ο διαιτολόγος – διατροφολόγος μου (phD) με τον οποίο συζητάω τα πάντα, με έχει αποκαλέσει “κίνδυνο για το επάγγελμά μας”😊]. Πιστεύω, όπως και πλήθος “εδικών” ότι αποτελεί μια καλή γραμμή άμυνας του οργανισμού που δυσκολεύει την νόσηση αλλά και μειώνει την οξύτητά της.
      Καλό είναι να λαμβάνει κανείς ούτως ή άλλως βιταμίνες – συμπληρώματα, από 50 χρόνων και μετά, για προληπτικούς λόγους [που σημαίνει, σε λελογισμένες, κατώτερες των προτεινόμενων, δόσεις].
      Ως προς την υδροχλωροκίνη έχω γράψει εξ αρχής, και στη συνέχεια επαναλάβει σε κάθε ευκαιρία, ότι ακυρώθηκε για δυο λόγους:
      1. Ένα ταπεινό, προσιτό στον καθένα και αποτελεσματικό φάρμακο [οι μελέτες του Didier Raoult δεν μπορούν να απρρίπτονται με τέτοια ευκολία από τον κάθε κομπογιαννίτη – ο τύπος ήταν επί χρόνια ΚΟΡΥΦΗ στο χώρο του] έθετε σε κίνδυνο τα μεγαλόπνοα σχέδια των ερπετών για εμβόλια, πρωτοποριακές θεραπείες, αλλαγές του τρόπου ζωής μας και …μεγάλες επανεκκινήσεις.
      και
      2. Υποστηρίχθηκε εξ αρχής από τον Ντόναλντ Τραμπ. Το “προμοτάρισμα” της χλωροκίνησης έγινε εν μια νυκτί politically incorrect, εν ονόματι αναποτελεσματικών [και πανάκριβων] σκευασμάτων τύπου ρεμδεσιβίρης. Ως προς τα άλλα δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, και δεν μπορώ να έχω άποψη.
      Για τα μονοκλωνικά πάντως ο Πολάκης φαίνεται να έχει δίκιο: η αποτελεσματικότητά τους αναφέρεται παντού σχεδόν ως δεδομένη, όσο για την τιμή τους αυτό που λέει ο άνθρωπος του Θεού [εκεί φτάσαμε, να γίνουμε απολογητές του Πολάκη!] είναι ότι το έξοδο είναι ασήμαντο μπροστά σ’ αυτό που έχουν ήδη σπρώξει στα μπουρδελοεμβόλια.
      Ως προς τις ΜΕΘ, μη μασάς. ΑΜΑ ΤΗ ΕΙΣΟΔΩ, ο μη γένοιτο, κάποιου σε νοσοκομείο [ώστε να αποφευχθεί τυχον μεταγενέστερο σενάριο του τύπου “δεν έχει σώας τας φρένας απο κακή οξυγόνωση”], μπορεί να ζητήσει, και οι κωλογιατροί είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν, την υπογραφή δήλωσης βάσει της οποίας αρνείται τη διασωλήνωση. Και σε περίπτωση που δεν μπορεί [πλέον] να επιβλέψει την τήρησή της, αναλαμβάνουν συγγενείς και φίλοι.

      Reply
  3. stcigar October 3, 2021 at 10:59 am

    Και μια συμβουλή ταπεινής λαϊκής σοφίας προς τους αγαπητούς ανεμβολίαστους:
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ!!!

    Reply
    1. Oannes October 3, 2021 at 11:19 am

      Σωστό. Η ενδεδειγμένη στάση κατά την άποψή μου είναι αυτή που έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει ως …hashtag στο Twitter, περί σαμποταρίσματος της εστίασης: να παν να γ@μηθούν οι ρουφιανομαγαζάτορες και τα κωλομαγαζάκια τους.

      Reply
  4. dnk October 3, 2021 at 12:11 pm

    Θα μπορούσαμε να πούμε,με λαϊκή αντίληψη πάντα,ότι τα μονοκλωνικά δρούν ως ιδιαίτερα εκλεκτικές αντιβιόσεις-υποκατάστατα του ανοσοποιητικού,όπου το κάθε ένα τους “κουμπώνει” στα “αντίπαλα” σωμάτια του ιού,εξουδετερώνοντάς τα.Χρησιμοποιούνται σε αυτοάνοσα για να καταστείλουν την δράση των “άτακτων” αντισωμάτων του πάσχοντος.Δεν στερούνται κι αυτά παρενεργειών,ούτε παρέχουν κάποια εγγύηση απόλυτης αποτελεσματικότητας,αλλά αυτά θα μπορούσε να τα εξηγήσει κάποιος γιατρός που θα τολμούσε και θα κατάφερνε να αρπάξει το μικρόφωνο εν μέσω της “εμποροπανήγυρης”😸…

    Reply

Leave a Reply