ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ CAPTAIN JERK, 08082021-2050 WTF??? έρχεται πραξικόπημα;;;

Δεν θα δημοσίευα αυτό το βίντεο, αν δεν έβλεπα τον αριθμό των θεάσεών του στο YouΤube – 153.000, ανέβηκε σήμερα. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθώ ξανά με την ένστολη διασταύρωση Yoko Ono – Σωτηρίας Μπέλου. Η οποία ονομάζεται “Μαρία” και ως τέτοια [έτσι απλά, “Μαρία”] αποθεώνεται σε ένα κατεβατό 940 σχολίων που συνοδεύουν το βίντεο.

4
(Visited 125 times, 1 visits today)

10 Comments

  1. stcigar August 8, 2021 at 9:36 pm

    Θα θυμάσαι πώς καταλήξαμε μια εποχή να εκτιμήσουμε σκουπίδια σαν τον Άδωνι: εναλλακτική τότε ήταν ο Βαρουφάκης. Όχι πως είχε τις χειρότερες των προθέσεων, μη σου πω κιόλας ότι κάπου είχε τα δίκια του. Απλά ο άνθρωπος ήταν στον κόσμο του. Το ίδιο δηλαδή που είναι και άτομα σαν κι αυτή.

    Reply
    1. Oannes August 8, 2021 at 9:55 pm

      Συμφωνώ, προσθέτοντας ότι στη θέση της Βαρουφάκειας γραφικότητας αυτή έχει κάτι το ανησυχητικό. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω, ακόμα τουλάχιστον.

      Reply
  2. Timothy Price August 8, 2021 at 9:45 pm

    No CC translator on the video. I ran the comments through Google Translator. Seems Mary is seen on the level of the saintly one.

    Reply
    1. Oannes August 8, 2021 at 10:07 pm

      She talks about an ongoing plan, hatched by the Turks with the help of anarchists and illegal immigrants, which will manifest itself one of these days, in a series of attacks on key state structures. The whole narrative is chaotic and eschatological. Still worrying somehow. Maybe it’s her physical presence, maybe something else I can’t determine yet.

      Reply
      1. Timothy Price August 8, 2021 at 10:15 pm

        Thanks for the clarification. Sound ominous.

        Reply
  3. stcigar August 8, 2021 at 10:42 pm

    Να ξεκαθαρίσουμε στο μεταξύ πως η κοπέλα (δεν ξέρω αν υπάρχει ο χαρακτηρισμός “ελληνορθόδοξη λεσβία”) δεν είναι ούτε κατά φαντασία στρατιωτικός – έτσι και ήταν θα είχε ήδη αποστρατευθεί – και ότι απευθύνεται αποκλειστικά σχεδόν “ψεκασμένους”. Πράγμα που με φέρνει στην καρδιά του προβλήματος, ότι δηλαδή αφενός μεν άτομα σαν κι αυτή διευκολύνουν αφάνταστα το έργο των καθεστωτικών, αφετέρου δε – και το κυριότερο for that matter – ότι ανάμεσα σε δυο ξεδιάντροπους ψεύτες διαλέγω αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό μου.

    Reply
    1. Oannes August 8, 2021 at 10:53 pm

      Καλά τα περί μη στρατιωτικού και ψεκασμένων εννούνται. Αυτό που με ανησυχεί είναι το πυκνό πλήθος που φαίνεται να την ακολουθεί και ένα είδος “πεισιθάνατης” αποφασιστικότητας που έχω διακρίνει κατά καιρούς σε ανθρώπους του είδους. Το ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν πολλοί τέτοιοι μας οδηγεί στην άλλη διαπίστωσή σου που εννοείται συμμερίζομαι, ότι “άτομα σαν αυτή κάνουν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους καθεστωτικούς” και στο λόγο που το πράγμα μου φαίνεται λιγότερο γραφικό και περισσότερο ανησυχητικό.

      Reply
  4. stcigar August 8, 2021 at 11:11 pm

    Αν το “πεισιθάνατο” που αναφέρεις ήταν όντως αληθινό και όχι απλώς δικτυακό, θα ήμουν ο πρώτος που θα το το προσυπέγραφε με τα τέσσερα κι ας ήταν ψεκασμένο μέχρι το μεδούλι. Προς το παρόν όμως βλέπω απλώς ξεδιάντροπα ψέματα εκατέρωθεν και τυχαίνει να έχω μια σχετική αλλεργία στο θέμα.

    Reply
  5. dnk August 9, 2021 at 9:37 am

    Από “στρατηγικής” άποψης,θυμίζει και τις “κινήσεις ματ” των “ενστόλων” της εκκλησίας με τις εικόνες που “δακρύζουν”😈…

    Reply
    1. Oannes August 9, 2021 at 9:11 pm

      Γενικά υπάρχει πολλή αρρωστημένη παράνοια σ’ αυτό το πράγμα και μακάρι ένα είδος ενστίκτου που με ειδοποιεί ότι θα ξαναδούμε σύντομα αυτό το ον, να αποδειχτεί μούφα.
      Οπότε [κάναμε πλάκα με κάτι φίλους] cut και πήδημα στο μέλλον, σε ένα μήνα από τώρα η Ελληνίδα Yoko Ono είναι πρωθυπουργός της χώρας! 😄

      Reply

Leave a Reply