ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΣΟΡΟΣ

Ο Alexander Soros, αναλαμβάνων τα ηνία των επιχειρήσεων του πατρός, δηλώνει “πιο πολιτικοποιημένος από εκείνον”. Πρόκειται φυσικά για καλοδιατυπωμένη [ = συγκαλυμμένη] απειλή.
Η, επαγγελματική ας την ονομάσουμε, ιδιότητα με την οποία αναφέρεται στην Wikipedia ο Alex είναι
“φιλάνθρωπος”. Αποφοίτησε το 2018 από το Berkeley με PhD στην ιστορία. *
Μια από τις κινήσεις με τις οποίες εξασφάλισε το φιλανθρωπικό του status, ήταν η απλόχερη συνεισφορά στο Jewish Funds For Justice. Επρόκειτο φυσικά για απόπειρα επανόρθωσης : η στάμπα του
Εβραίου Nazi collaborator, διέπει τις “σχέσεις αγάπης” του πατέρα του με το κράτος του Ισραήλ, αντίστοιχες εκείνων με τη γενέτειρά του, Ουγγαρία.
Η δραστηριότητα του Alex εστιάζεται σε “προοδευτικές υποθέσεις που δεν έχουν ιδιαίτερα διαδεδομένη υποστήριξη” . Είναι επιτελικό στέλεχος του οργανισμού
Global Witness [αφήνω το αγγλικό κείμενο γιατί είναι διασκεδαστικό] which campaigns against environmental and human rights abuses associated with the exploitation of natural resources.
Got the message?
Οι πρώτες δηλώσεις του good son αναφέρονται στους στόχους που θα υποστηρίξει : εκλογικά δικαιώματα,
** ισότητα των φύλων [εννοώντας φυσικά, και των 69, στο πλαίσιο της woke βιολογίας] και φυσικά το ισχυρό, αν όχι το μόνο, χαρτί των δημοκρατικών : το δικαίωμα στην άμβλωση.

Ο νεαρός διάδοχος έχει επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο 14 φορές τους τελευταίους 18 μήνες.
Δεν έχει φυσικά πρόβλημα να δηλώνει ότι χρήματα της Open Society Foundation θα διατεθούν για την αντιμετώπιση της εφιαλτικής πιθανότητας επανόδου του
Trump στην εξουσία : “As much as I would love to get money out of politics, as long as the other side is doing it, we will have to do it too.”
Αδιάψευστος μάρτυς του διανοητικού status του ανδρός, η φωτογραφία [δεξιά] με την
Kamala Harris που ανάρτησε στο Twitter.
Πάγια πρακτική άλλωστε της “ελίτ” στην οποία ανήκει είναι ακριβώς αυτή : προώθηση σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη πολιτικών – μαριονετών, με IQ κάτω απ’ τον μέσο όρο, και συγκρότηση δεκάχρονου παιδιού, στην καλύτερη περίπτωση.

* Παρεμπιπτόντως, αξίζει να ασχοληθεί κανείς λίγο με την ιστορία του ίδιου του Berkeley των τελευταίων δεκαετιών : αναφέρομαι στην μετεξέλιξή του από προπύργιο του free speech των ‘60s, στη woke σφηκοφωλιά των τελευταίων χρόνων : ο “συντηρητικός” διανοούμενος που θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει ομιλία στο Berkeley, πρέπει να είναι έτοιμος για τις συνέπειες : παρεμπόδιση πρόσβασης, εκτεταμένα επεισόδια [καταστροφές, φωτιές κτλ.], αστυνομία σε ρόλο τροχονόμου.

** Το κρυφό μήνυμα πίσω από αυτό αφορά βεβαίως στους …μετανάστες και το “δικαίωμά τους” να ψηφίζουν άμα τη αφίξει επί αμερικανικού εδάφους, χωρίς καν υποχρέωση επιδείξεως οποιωνδήποτε στοιχείων αναγνώρισης. Αν κάποιος το ακούει αυτό ως “ακραίο, ακόμα και για τα στάνταρ των κυβερνώντος κόμματος”, μπορεί να το ψάξει.

6
(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Reply