ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ MASS SHOOTINGS;

Σούπερ βίντεο, στον απόηχο ενος ακόμα mass shooting για το οποίο διαρρηγνύουν ττα ιμάτιά τους τα mainstream media.
Στο ερώτημα του
Clayton Morris : “τί κρύβεται πίσω από όλες τις περιπτώσεις μαζικών δολοφόνων στην Αμερική των τελευταίων πολλών χρόνων;” η απάντηση δίνεται από τον ίδιο. Δεν είναι η ανεξέλεγκτη οπλοχρησία, ούτε η …τοξική αρρενωπότητα.
Είναι η χρήση
αντικαταθλιπτικών φαρμάκων.
Ανεξάρτητα τώρα απ’ το αν η σχέση αιτίου-αιτιατού ισχύει απόλυτα – δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω, άσχετα απ’ το ποιοι άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο – η αναδίφηση της επιχείρησης καθήλωσης του συνόλου σχεδόν του αμερικανικού πληθυσμού σε
ψυχιατρική καταστολή [70% των Αμερικανών παίρνουν αντικαταθλιπτικά από νεαρή ή και παιδική ηλικία] είναι ζοφερά ενδιαφέρουσα.
Αυτό καθώς : 1. από πρόσφατη μελέτη προκύπτει ότι τα περί ρόλου των χαμηλών επιπέδων σεροτονίνης στην κατάθλιψη
στερούνται επιστημονικής υποστάσεως και 2. Οι παρενέργειες των αντικαταθλιτικών, γνωστές στις Big Pharma και επιμελώς αποκρυμμένες επί δεκαετίες, περιλαμβάνουν ψυχωτικά επεισόδια, απόπειρες αυτοκτονίας και δολοφονικές τάσεις.
Να σημειώσω ότι η πρακτική των Big Pharma δεν διαφέρει επί της ουσίας από εκείνην των καπνοβιομηχανιών, με την επικουρία “ειδικών” εποχής, οι οποίοι παρείχαν επιστημονικό άλλοθι στις δικές τους, αισχρές διαφημιστικές καμπάνιες.
Α, και ότι η πρόσφατη μελέτη στην οποία αναφέρεται ο CM είναι ίσως η
δέκατη που υποπίπτει στη δική μου αντίληψη. Και ότι η μοίρα της προδιαγράφεται ίδια με των προηγουμένων : μια τρύπα στο νερό.
Πρόσθετο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προσωπικές μαρτυρίες συντελεστών του σόου, και οι παρένθετες παρουσίες των
Tom Cruise, Tucker Carlson.

4
(Visited 63 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. stcigar November 8, 2023 at 11:37 am

    Και μόλις που σκεφτόμουνα (όταν ανέφερες προηγουμένως τους “ειδικούς”) να επισημάνω το γεγονός ότι πλέον οι περισσότερες αυτοκτονίες – καθώς και όλο περισσότερες δολοφονίες – γίνονται υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων..😲

    Reply

Leave a Reply