ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Από pronews.gr :
Σε αναγνώριση του γεγονότος ότι οι καραντίνες που επιβλήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του Covid-19 θα προκαλέσουν μόνο στην Ευρώπη ένα εκατομμύριο νεκρούς από καρκίνο προχώρησε η επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στέλλα Κυριακίδου.
Αναλυτικότερα, η επίτροπος αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στους ογκολογικούς ασθενείς, με τη διακοπή των διαγνώσεων και θεραπειών του καρκίνου.
Μάλιστα, η κ. Κυριακίδου εκτίμησε ότι υπάρχουν 1 εκατ. μη διαγνωσμένοι ασθενείς με καρκίνο στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας.
Ο καρκίνος πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας κάθε χώρας, επεσήμανε. Ανέφερε ότι στην Ευρώπη ο καρκίνος είναι η δεύτερη κύρια αιτία θνησιμότητας και ευθύνεται για το 26% όλων των θανάτων.
Τα παραπάνω φυσικά θα είχαν αποφευχθεί αν οι κυβερνήσεις δεν προχωρούσαν άκριτα σε κινεζικού τύπου καραντίνες που εν τέλει σε συνδυασμό με τα εμβόλια κατά του Covid-19 θα έχουν αθροιστικά περισσότερα θύματα από αυτά που έχουν καταγραφεί ως αιτία θανάτου από τον Covid-19 μέχρι σήμερα.


Απορίες :
1. Πόσο καίρια ακούγεται η διαπίστωση / επισήμανση ότι ο καρκίνος πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας κάθε χώρας …δύο χρόνια + από τότε που τα υγειονομικά συστήματα είναι ολοκληρωτικά απορροφημένα στον αγώνα εναντίον ενός κρυολογήματος;
2. Αυτή είναι η πρώτη πρόβλεψη που γίνεται, συμπτωματικά αφορώσα στο
“ψυχολογικό όριο” του 1.000.000; “Λιγάκι δύσκολο”. Είναι δεδομένο ότι είναι απλώς η πιο πρόσφατη μιας σειράς παρόμοιων προβλέψεων.
Επομένως, γιατί
τώρα η κοινοποίηση; γιατί όχι όταν ακόμα αφορούσε σε 750.000 χιλιάδες νεκρούς από καρκίνο, ας πούμε;
Εντύπωσή μου είναι ότι η είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός
ακήρυχτου πολέμου για τον οποίο έχουμε ξαναμιλήσει – μεταξύ συνεχιστών της “πανδημίας” και εκείνων που θέλουν την μαζέψουν. Πρόκειται για δυο τάσεις, στους κόλπους ενός περίπλοκου συστήματος, εντός του οποίου διαπλέκονται βιομηχανίες δραστηριοποιούμενες στο φάρμακο, τον τομέα της ενέργειας και τα οπλικά συστήματα.

2
(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Reply