ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΩΝ “ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ COVID”

Παραθέτω τις δυο πρώτες παραγράφους του “ρεπορτάζ” [in.gr]…
Στα κοινά σκουπίδια των νοσοκομείων θα πρέπει να πετάγονται οι τροφές που περίσσεψαν από τους νοσηλευόμενους με κοροναϊό, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς του ιού από αυτά, έκρινε η Επιτροπή των ειδικών.
Παρόλα αυτά, αυτό που χρειάζεται είναι να λαμβάνονται όλα τα προληπτικά μέτρα από τους εργαζόμενους, με τη χρήση προστατευτικών γαντιών κατά τη συλλογή τους, καθώς επίσης και να κλείνονται σωστά οι σάκοι των απορριμμάτων.

…Υπενθυμίζοντας ότι οι ίδιοι “ρεπόρτερ” διαχειρίζονται την υπόθεση “πανδημία” από καταβολής της, όπως και την υπόθεση climate change. Αλλά και την “ιμπεριαλιστική” επίθεση στην Ουκρανία του Βλάντιμιρ Πούτιν, παρουσιάζοντας τον τελευταίο ως σχεδιάζοντα την επανίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης και του Συμφώνου της Βαρσοβίας.

Για να επανέλθουμε στα του κορωνοϊού “ανεπίκαιρα”, σε κοιμητήρια του Δήμου Καβάλας έχουν διαταχθεί
αναγκαστικές εκταφές, ένεκα του αδιαχώρητου που έχει δημιουργηθεί από τους “νεκρούς από κορωνοϊό”. Οι οποίοι, λέει, απαγορεύεται να εκταφούν πριν περάσουν …10 χρόνια. Επειδή έμεινα ψιλοάναυδος, έψαξα λίγο και η μόνη εξήγηση που μπόρεσα να βρω είναι ότι: ο …νεκρός από κορωνοϊό, λόγω ιδιαίτερης μεταχείρισης, περιλαμβάνουσας απίθανες λεπτομέρειες όπως τοποθέτηση σε διπλή σακούλα, σφράγισμα κτλ, …αργεί να λιώσει.
Ένα είναι σίγουρο : η αναρώτηση κάποιων “τι άραγε θα γράφει ο ιστορικός του μέλλοντος γι’ αυτή την περίοδο” είναι άνευ νοήματος. Δεν θα υπάρξει ιστορικός του μέλλοντος γιατί απλούστατα δεν θα υπάρξει μέλλον. Το έργο τελειώνει
εδώ.

2
(Visited 102 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. dnk February 26, 2022 at 3:29 pm

    Αν η μόνη απόλυτη βεβαιότητα για το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον είναι η ύπαρξη του θανάτου και ο ιός είναι ο Θάνατος ο ίδιος,τότε μόνο μια “τελική” αποτέφρωση του Σύμπαντος μας σώζει😺…https://m.youtube.com/watch?v=M3S5bLZDNA8

    Reply
  2. Timothy Price February 26, 2022 at 3:38 pm

    Double bag them dead bastards.

    Reply
    1. Oannes February 26, 2022 at 6:33 pm

      One of the things I read in an article talked about dead people “from covid” put …in the same room with dead from other reasons, by reckless gravediggers. Talking pure paranoia here.

      Reply

Leave a Reply