Η HEATHER McDONALD ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Να πω ότι χάρηκα, δεν το λέω. Να πω κι ότι λυπήθηκα …πάλι ψέμα θα ‘ναι.
Στο βίντεο η ηθοποιός
Heather McDonald καμαρώνει για την εξαιρετική κατάσταση της υγείας της μετά από …5 δόσεις, με το ακροατήριο να την αποθεώνει.
Αυτά, δευτερόλεπτα πριν
καταρρεύσει και σωριαστεί επί σκηνής.
Όπως λέει ένα απ’ τα σχόλια που διάβασα, “καμιά φορά η κωμωδία γράφεται από μόνη της”…

2
(Visited 112 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar February 27, 2022 at 10:04 am

    Εντωμεταξύ λένε οι περισσότεροι ότι την τρίτη δόση δεν την πολυκατάλαβαν, αλλά εμένα με διέλυσε. Και το καθυστέρησα κιόλας μέχρι τελευταία στιγμή το καταραμένο μπας και δε με πιάσει πολύ, αλλά τίποτα. Ούτε που θυμάμαι πότε αρρώστησα τελευταία φορά με με τέτοιους πόνους και πυρετό. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά σε μένα κάθε νέα δόση και χειρότερα.

    Reply
    1. Oannes February 27, 2022 at 10:49 am

      Σε διαβεβαιώ επειδή έχω μπει σε διαδικασία σοβαρού ψαξίματος [σε επίπεδο …γκάλοπ] ότι ειδικά η τρίτη δόση γ@μεί και δέρνει. Έχω μεγάλο αριθμό περιστατικών [δεν μιλάω για πόνους και πυρετό], ατόμων κάθε ηλικίας με παρενέργειες πράματα και θάματα. Όχι θανάτους, αλλά ποιος δηλ. μπορεί να εγγυθηθεί οτι κάποιοι απ’ αυτούς δεν θα μπορούσαν να έχουν “καταλήξει”. Και το κάθε ηλικίας περιλαμβάνει από 30χρονους μέχρι 80χρονους, που πιθανώς σημαίνει ότι, κατ΄αναλογίαν μ’ αυτό που έλεγαν [ψευδώς] για τον ιό …το εμβόλιο δεν κάνει διακρίσεις.

      Reply
      1. stcigar February 27, 2022 at 11:11 am

        Δεν ξέρω ρε φίλε, πραγματικά εδώ έχουμε μπλέξει με τρελούς. Δηλαδή έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που ξεκίνησε η μαλακία και μιλάμε ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σταλήθεια😳

        Reply
        1. Oannes February 27, 2022 at 11:47 am

          Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω εξ ου και όλο και πιο συχνά με πιάνει ένα “ματαιότης ματαιοτήτων” : ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, γιατί ασχολούμαστε, ποιος μας γ@μεί εμάς και τις απόψεις μας. Υποθέτω [-ελπίζω] ότι αυτό ξεπερνιέται βάσει του ιδίου δόγματος με το οποίο ξεπέρασα παλαιότερα το πρόβλημα “αδιαφορία του ευρέως κοινού για …αποκλίνουσες μουσικές δραστηριότητες” : you ‘ve got to do what you ‘ve got to do.

          Reply

Leave a Reply