“ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ…”

…”Σφίγγει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι θα χάνουν χρόνο και χρήμα. Εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα χρειαστεί να κάνουν τουλάχιστον ένα rapid test [ή μοριακό] την εβδομάδα, τα οποία φυσικά θα πληρώνουν απ’ την τσέπη τους – ειδικά για τους εκπαιδευτικούς ισχύουν τα δυο τεστ την εβδομάδα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, ο εργοδότης υποχρεούται να τους βάζει σε αναστολή χωρίς αποζημίωση”.
Αυτά από την “εφημερίδα” Το Βήμα.
Τον χρόνο που θα χάνουν ομολογουμένως οι εργαζόμενοι δεν τον κατάλαβα. Προφανώς ο ποιητής εννοεί το χρόνο διεξαγωγής του τεστ.
Ως προς την φερεγγυότητα των τεστ πάντως, όσοι διαβάζουν το μπλογκ γνωρίζουν ότι είναι
ανύπαρκτη : το CDC πρόσφατα έδωσε εντολή να αποσυρθεί το “σοβαρό” PCR ως μη δυνάμενο καν να πραγματοποιήσει διάκριση μεταξύ κορωνοϊού και ιού της γρίπης [βλ. post CDC “ΤΟ PCR TEST ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ“]. Η απόσυρση θα γίνει τον Δεκέμβριο – ως τότε, τα “κρούσματα” …κρούσματα. Το rapid ως γνωστόν [;] αποτελεί ανέκδοτο.

Αλλά βασική μου απορία παραμένει άλλη, και θα συνεχίσει να είναι έως ότου απαντηθεί :
Οι ανεμβολίαστοι υποχρεούνται σε τεστ, για να μη μολύνουν, κυρίως τους άλλους ανεμβολίαστους. Ωστόσο έχει αποδειχτεί ότι και οι εμβολιασμένοι μπορεί να κολλήσουν το ιό. Μπορεί να μην κινδυνεύουν να νοσήσουν σοβαρά [άποψη που αντικρούουν επίσημα στοιχεία απ’ το Ισραήλ, σύμφωνα με τα οποία οι περισσότεροι νοσούντες / σοβαρά νοσούντες / νοσηλευόμενοι / νεκροί, είναι
εμβολιασμένοι]. Αυτό δεν τους εμποδίζει όμως να μεταδώσουν τον ιό, αντιπροσωπεύοντας επίσης κίνδυνο.
Γιατί λοιπόν δεν είναι υποχρεωτικό το τεστ
και για τον εμβολιασμένο;
Προφανώς γιατί δεν πρόκειται για τεστ, αλλά για
εργαλείο τιμωρίας του ανεμβολίαστου.

Χωρίς να είμαι “εκ φύσεως αισιόδοξος” κάνω για άλλη μια φορά την πρόβλεψη / εκτίμηση ότι όλη αυτή η γελοιότητα θα ξεφουσκώσει σαν χυδαία μπλόφα που είναι : τα βασικό target group των νυχτερινών μαγαζιών είναι νεαρής ηλικίας. τουτέστιν κατά συντριπτική πλειονότητα ανεμβολίαστοι. Ανεξάρτητα από αυτό, ποιά αγορά αντέχει να λειτουργεί με το 60% της πελατείας της – στην καλύτερη περίπτωση;

3
(Visited 84 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Timothy Price August 14, 2021 at 10:03 pm

    The powers that be want to break the markets they don’t control. I think most constitutions and laws have a lot of verbiage about discrimination being illegal. A manufactured pandemic is reason enough to ignore the laws and discriminate in the minds of the power grabbers.

    Reply

Leave a Reply