ΣΥΡΙΖΑ : ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ VIRTUAL ΗΓΕΤΗ

Ακόμα δεν τον είδαμε, για ηγέτη τον ψηφίσαμε.
Για το ότι ζούμε ιστορία εν τη γενέσει, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το τι ακριβώς ιστορία είναι …μένει να αποκαλυφθεί.
Απ’ ό,τι έμαθα ο
ΛΟΑΤΚΙ εφοπλιστής έχει την υποστήριξη της νεολαίας – αυτό που δεν κατάφερα να μάθω είναι τι ποσοστό αντιπροσωπεύει αυτή των ψηφοφόρων του κόμματος.
Ο κύριος Κασσελάκης πάντως δήλωσε “πραγματικά συγκινημένος” απ’ τις εκδηλώσεις του κόσμου, στο εκλογικό κέντρο όπου προσήλθε να ψηφίσει.
Και έριξε το σύνθημα της ημέρας :
“πάμε να πάρουμε τη χώρα πίσω”.
Στο λήμμα της Βικιπαίδειας μπορεί κανείς να διαβάσει ότι το επάγγελμα του κυρίου Κασσελάκη είναι …καινοτόμος επιχειρηματίας πολιτικός [το “καινοτόμος” για την Βικιπαίδεια συνιστά επαγγελματική ιδιότητα].

6
(Visited 104 times, 1 visits today)

15 Comments

  1. stcigar September 17, 2023 at 10:13 pm

    Έχω αρχίσει να αισθάνομαι σα δεινόσαυρος-φάντασμα🦕👻

    Reply
    1. Oannes September 18, 2023 at 8:01 am

      Εγώ πάλι πιστευω ότι είσαι πολύ πιο “νεαρός” από το φιλαράκο με το σκουλαρίκι παρά τω πλευρώ του ηγέτη [βλ. φωτο post].
      Άσε που από τότε που ήμουν ο ίδιος νεαρός είχα πάψει να τσιμπάω με το promotion της νεότητας, τουτέστιν αισθανόμουν γέρος.

      Reply
      1. stcigar September 18, 2023 at 8:11 am

        Εντωμεταξύ πρόσφατα έπαθα ένα ευχάριστο σοκ όταν πληροφορήθηκα ότι τελικά οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν ακριβώς, αλλά μετεξελίχθηκαν σε.. πουλιά, τα οποία είναι από βιολογικής απόψεως οι κοντινότεροι συγγενείς τους. Not bad at all.

        Reply
        1. Oannes September 18, 2023 at 9:50 am

          Για να πω την αλήθεια, “πράγμα περίεργο για άνθρωπο που ασχολείται με τη μουσική”, δεν υπήρξα ποτέ λάτρης των πουλιών. Κάποια είναι συμπαθητικά / αξιαγάπητα / αξιοθαύμαστα κοκ. αλλά έως εκεί. Και οι ήχοι που βγάζουν δεν είναι πάντα μουσικοί, ούτε υποχρεωτικά ευχάριστοι – ένας από τους λόγους που κοιμάμαι με ωτοασπίδες είναι το τσιρπ-τσιρπ που ξεκινάει 4:00 – 4:30 τα ξημερώματα.
          Έχoντας παρακολoυθήσει πάντως τις τραγουδιστικές τους δραστηριότητες [εντάξει, όχι στο βαθμό που το έκανε ο Messiaen ο οποίος ήταν και ορνιθολόγος!] έχω διαπιστώσει ότι τρόπον τινά …όντως τραγουδάνε.
          Όταν είχα πληροφορηθεί τη βιολογική καταγωγή τους είχα αισθανθεί ένα είδος κωμικής …δικαίωσης : “Τα πουλιά είναι ιπτάμενα ερπετά!”.
          Τούτων δοθέντων, ένα από τα πιο αποτρόπαια θεάματα που μπορεί κανείς να δει είναι το γνωστό τσαμπί νεκρών πουλιών με το οποίο επιστρέφουν οι κυνηγοί από τις εξορμήσεις τους. Για να μη μιλήσουμε για πρακτικές όπως τα …ξόβεργα που θυμάμαι απο τα καλοκαίρια στο χωριό – στις μέρες μας πρέπει να έχουν εγκαταληφθεί. Οι “αβροί” χωρικοί συνήθιζαν να χαλάνε τα ζωντανά ακόμα, ακινητοποιημένα πλάσματα, με τα ίδια τους τα χέρια.

          Reply
          1. stcigar September 18, 2023 at 10:00 am

            Ούτε κι εγώ είμαι φαν του είδους ή της μουσικής τους, αλλά εκτιμώ ιδιαιτέρως το γεγονός ότι.. πετάνε. Ως εκ τούτου, όσο εξαρτάται από μένα, πουλί σε κλουβί δεν μπαίνει στο σπίτι.

            Reply
            1. Oannes September 18, 2023 at 10:13 am

              Καλά επ’ αυτού ούτε συζήτηση. Η ύπαρξη των κλουβιών είναι ένα από τα πράγματα με τα οποία απορούσα πάντα – και μάλιστα από ανθρώπους που αυτοπροσδιορίζονται ως bird lovers. Οι σκύλοι είναι τελείως διαφορετική υπόθεση : ο καημένος ο σκύλος [άσχετα από το πώς έχει προκύψει το φαινόμενο] έχει δεδομένα ανάγκη την παρουσία του ανθρώπου.

              Reply
              1. stcigar September 18, 2023 at 10:23 am

                Συμφωνώ. Βασικά ο άνθρωπος είναι ο κύριος αν όχι ο μοναδικός λόγος της ύπαρξής τους. Χωρίς αυτόν θα είχαν πιθανότατα παραμείνει ακόμα στην κατάσταση του λύκου.

                Reply
                1. Oannes September 18, 2023 at 10:32 am

                  Exactly.

                  Reply
    2. Oannes September 18, 2023 at 8:05 am

      Αυτή που είναι όλο το χαρτί βέβαια στην ίδια φωτο, είναι η ολογραφική παρουσία του ηγέτη.

      Reply
      1. stcigar September 18, 2023 at 8:14 am

        Εκεί που νόμιζα ότι ο Μητσοτάκης είχε φτάσει την πολιτική του φαίνεσθαι σε δυσθεώρητα ύψη, εμφανίζεται ξαφνικά ο συγκεκριμένος και ανοίγει εντελώς καινούριους ορίζοντες. Now the sky is the limit.

        Reply
  2. stcigar September 18, 2023 at 8:17 am

    Σου είχα πει τις προάλλες ότι για το Μητσοτάκη πριν τις εκλογές είχα ένα πολύ άσχημο προαίσθημα. Ε λοιπόν με αυτόν έχω ακόμα χειρότερο.

    Reply
  3. ΕMMANOUEL September 19, 2023 at 1:13 pm

    Αν εχεις γερα νευρα και χιουμορ ακουσε καποιες ζουμερες πληροφοριες διανθισμενες με το γνωστο γλαφυρο υφος των εκπομπων για την περιπτωση Κασελακη απ το 50’40” εως το 1h 05′ περιπου ..
    https://www.youtube.com/watch?v=7sXF34yc_7Y&t=3048s
    Δεν ξερω κατα ποσο ισχυιυν αλλα αν ακους σε μια κουβεντα ιδρυμα Κλιντον , Ιδρυμα Νιαρχος , οff shore , εφοπλιστικες οικογενειες ( Νομικος ) και ελβετικες πολυεθνικες να εισαι βεβαιος οτι καπου ειναι παρουσα κι η υπερηφανη ελληνικη “αριστερα” !
    Φυσικα παρασαγγας πιο σοβαρο ειναι το “τροχαιο” (ετσι πηγαν να το παρουσιασουν στην αρχη ) με πεντε νεκρους και καμμια δεκαπενταρια σοβαρα τραυματιες (μεταξυ των οποιων και ατρατιωτες των ειδικων μας δυναμεων) της ελληνικης ανθρωπιστικης αποστολης στην Λιβυη που σταδιακα αποκαλυπτεται οτι μαλλον επροκειτο για επιθεση..
    Τι να πω , αυτος ο Κουλης ειναι χρυσοχερης ρε παιδι μου ..

    Reply
    1. Oannes September 19, 2023 at 1:22 pm

      Thanks!
      Ως προς το θέμα της Λιβύης ειδικά, δεν αισθάνομαι ότι έχω να προσθέσω κάτι στα ήδη γραφόμενα από [πιο] αρμόδιους, ως εκ τούτου μόκο, προς το παρόν τουλάχιστον.
      Αλλά γενικά πάνω που σκεφτόμουν ότι αρκετά με την “ειδησεογραφική” παράμετρο, και να το γυρίσουμε περισσότερο σε θεωρητικό-μουσικό στιλ, συνειδητοποιώ ότι αυτοί οι κωλάνθρωποι δεν πρόκειται να μας αφήσουν ήσυχους. Φαντάσου ότι ετοιμάζουν φουλ πανδημία, ξανά. Όχι πλέον παραλλαγή Covid αλλά νέο ιό, “πραγματικά θανάσιμο”, για τον οποίο …υπάρχει ήδη εμβόλιο – περισσότερα σε λίγο.

      Reply
      1. Oannes September 19, 2023 at 1:38 pm

        …Έχοντας παρακολουθήσει κάμποσο ήδη, μπορώ να πω ότι η ιστορικοπολιτική ανάλυση του “γραφικού” Χίου με καλύπτει απόλυτα.

        Reply
    2. Oannes September 19, 2023 at 1:48 pm

      …Και αυτά που λέει για την Αγαπηδάκη είναι [εκτός από λογικά, και] σοκαριστικά.

      Reply

Leave a Reply