ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ;

Να σχολιάσω τα γομαροσύνη και τη στρεψοδικία των δυο “δημοσιογράφων”;
Να θυμίσω ότι
προχθές μόλις έκανα την υπόθεση ότι η στοχοποίηση του κυρίου Μαρουσάκη ως … “αιρετικού” [Covid 19 style] είναι θέμα χρόνου;
Τέλος πάντων,
εχθές σημειώθηκε το παρακάτω περιστατικό – το link μου έστειλε φίλος του blog.

6
(Visited 98 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. stcigar July 15, 2023 at 6:31 am

    Για την περιοχή του κέντρου που μένω εγώ πάντως, η επίσημη θερμοκρασία που βγάζουν τα μετεωρολογικά προγράμματα στο ίντερνετ, δεν ξεπέρασε τους 39 βαθμούς για λίγο χτες το μεσημέρι. Παρόμοιες είναι και οι προβλέψεις τους για σήμερα. Στο αυτοκίνητο βέβαια που το μέτρησε η κυρία δημοσιογράφος, εκείνη την ώρα θα έχει τουλάχιστον 50. Ίσως θα πρέπει να συμπεριλάβουμε την παρατήρησή της σε κάποιο καινούριο ανέκδοτο για τις ξανθιές!

    Reply
    1. Oannes July 15, 2023 at 7:09 am

      Έχω την εντύπωση ότι και αυτή και το αξύριστο ιπποποταμάκι διαθέτουν το μυαλό που απαιτείται για να αντιληφθούν αυτά που λες. Αυτό που τους “καίει” είναι η απουσία στοιχειώδους ταλέντου στην ηθοποιία και το σαφέστατα ένοχο βλέμμα, της ξανθιάς ιδίως.
      By the way ο ορισμός του καύσωνα υπάρχει στη Wikipedia και φυσικά δεν έχει σχέση με αυτά που “ζούμε”.

      Reply
  2. stcigar July 15, 2023 at 6:52 am

    Βασικά το σκεπτικό πίσω από τις κινδυνολογίες των τελευταίων ετών είναι ότι έρχεται αμέσως ο Μεγάλος Αδερφός για να σε σώσει. Αν επρόκειτο για πραγματικό κίνδυνο που θα έκανε το κράτος να φαίνεται ανήμπορο, τα ΜΜΕ θα υποβάθμιζαν το πρόβλημα και χέστηκαν όλοι αν ζεις ή αν πεθαίνεις. Αυτό ακριβώς εξάλλου έγινε με την έξαρση των ιώσεων μετά τις μάσκες και τα εμβόλια και με τον ανεξέλεγκτο πληθωρισμό μετά τις καραντίνες και τη.. συμπαράσταση στην Ουκρανία.

    Reply
    1. Oannes July 15, 2023 at 7:34 am

      Ακριβώς. Το κλασικό “φτιάχνω την αρρώστια για να πουλήσω το φάρμακο”.
      Και στο πλαίσιο αυτού ξαναγράφονται με το βλέμμα στις νεότερες γενιές, κριτήρια και κανόνες. Αυτό είναι το “βαθύτερο” νόημα του Great Reset : Ξεκινάμε Ξανά, με τα lockdown ως ενδεδεγμένη πρακτική [μέχρι προχτές τα αναθεμάτιζε η επιστημονική κοινότητα], με καιρικές συνθήκες σαν αυτές να χαρακτηρίζονται “Αποκάλυψη”, και με την ταυτότητα φύλου να προσδιορίζεται από το “συναίσθημα”.

      Ο κορυφαίος εφιάλτης είναι φυσικά αυτό που προωθείται απ’ τα παιδιά της Blackrock ως λύση – πασπαρτού : το […παγκόσμιο, τι άλλο;] ψηφιακό νόμισμα.

      Reply

Leave a Reply