ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Οι μειονότητες έχουν σήμερα την τιμητική τους…
Το φαινόμενο για το οποίο μιλάει ο άνθρωπος του Θεού στο βίντεο δεν έχει όμοιό του.
Κι απ’ ότι λέει, δεν έχει συμβεί μια και δυο φορές αλλά
…τρεντάρει στις τάξεις των “Ρομά”.
Όταν ξεσπάει φωτιά προς τα λημέρια τους, η πυροσβεστική “επιχειρεί” με
αστνομική προστασία.

3
(Visited 79 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. stcigar August 26, 2022 at 12:18 pm

    Απόσο μπορώ να θυμηθώ – γιατί μεγάλωσα σε περιοχές με άφθονους “ρομά” – οι γύφτοι δεν ήταν πάντοτε αυτό που είναι τώρα. Ούτε ναρκωτικά πουλούσαν, ούτε κυκλοφορούσαν με όπλα και μαχαίρια, ούτε σε ξάφριζαν την ώρα που σου έλεγαν τη μοίρα, ούτε πετούσαν πέτρες και ξύλα στα λεωφορεία. Μικρός είχα φάει αρκετό αναίτιο ξύλο από συμμορίες “λευκών” (κάτι μαντράχαλοι που διασκέδαζαν πλακώνοντας παιδάκια στο δρόμο) αλλά γύφτος δε με είχε πειράξει ποτέ. Πουλούσαν τα χαλιά και τις πατάτες τους, έπαιζαν κλαρίνα και ταμπούρα στα πανηγύρια, οι πολιτικοί εξαγόραζαν τις ψήφους των.. εντάξει δεν ήταν ακριβώς νομότυποι, αλλά ούτε και δημόσιος κίνδυνος. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε..

    Reply
    1. Oannes August 26, 2022 at 12:34 pm

      Μια αιτία θα μπορούσε να αφορά στην αποθράσυνση στην οποία ο οποιοσδήποτε καθίσταται ευεπίφορος, με το που θα αισθανθεί ότι είναι στο απυρόβλητο, ως προστατευόμενη μειονότητα ας πούμε. Κάτι αντίστοιχο (x 10) συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, με πρωταγωνιστές τους looters των BLM, αρχής γενομένης απ’ τη “δολοφονία του George Floyd” και του …defund the police movement.

      Reply
      1. stcigar August 26, 2022 at 12:45 pm

        Σίγουρα. Και οι άλλες προστατευόμενες μειονότητες εξάλλου επιδεικνύουν αντίστοιχη αποθράσυνση στον τομέα τους. Το παλαίποτε κυρίαρχο σύνθημα της “ανοχής απέναντι στο διαφορετικό” τούς φαίνεται πλέον αναιμικό έως και προσβλητικό. Τώρα δεν ικανοποιούνται με τίποτε λιγότερο από “υποταγή στο διαφορετικό”!

        Reply

Leave a Reply