ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μέσα στον γενικευμένο μαζοχιστικοντετεκτιβιστικό ορυμαγδό για την ανακάλυψη του αληθινού υπευθύνου* της ανατίναξης, των διασταυρούμενων εκτιμήσεων και των αλληλοδιαψευόμενων διαψεύσεων, ιδού [κάτω] τα μόνα στοιχειωδώς αξιοποιήσιμα στοιχεία που υπέπεσαν στη δική μου αντίληψη.
Να σημειώσω το σημείο της συνέντευξης του
Scott Ritter [προηγ. post], περί εξελιγμένων τεχνικών των της Χαμάς [δασκαλεμένων απ’ τους Βορειοκορεάτες] στο underground hiding. Περί δυνατότητας δηλ. ακόμα και μετά την ολική καταστροφή ενός κτιρίου οι υποδομές κάτω απ’ αυτό να μείνουν ανέπαφες.

* Ο οποίος, αν δεν είναι οι Ισραηλινοί [πιθανώς ακόμα και αν είναι] δεν είναι ακριβώς υπεύθυνος με την έννοια του συνειδητού εγκληματία. Υποθέτω δηλ., καθότι εδώ πλέον δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον εαυτό σου.
Θέλεις εν πάση περιπτώσει να πιστεύεις ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση πρόκειται περί λάθους – άσχετα απ’ το πώς έχει καλλιεργηθεί το υπόβαθρο γι’ αυτό.

5
(Visited 86 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. stcigar October 18, 2023 at 11:27 am

    Είναι μάταιο στον πόλεμο να ψάχνεις ποιος είναι ο καλός και ποιος είναι ο κακός. Καλός ισοδυναμεί με νεκρός. Πραγματικός εχθρός του κακού είναι μόνο το χειρότερο.

    Reply
    1. Oannes October 18, 2023 at 11:31 am

      Συμφωνώ, εννοείται. Πρόκειται καθαρά για θέμα επικοινωνιακής διαχείρισης του …θέματος. Υποθέτω ότι ανεξάρτητα απ’ το δράμα των σκοτωμένων, κάποιοι έχουν πάρει βαθειά ανάσα, καθότι βάζει την επιχείρηση στον πάγο επ’ αόριστον [τουλάχιστον μέχρι “διερευνήσεως”].

      Reply
  2. EMMANOUEL October 18, 2023 at 12:29 pm

    Το θεμα δεν ειναι ακριβως ποιος το εκανε , αλλα whatever next ? Ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις του γεγονοτος στην πορεια των πραγματων ? Τα μουσλιμια γυρω γυρω εχουν αρχισει και τα παιρνουν στην κρανα σε εκθετικο βαθμο και δεν νομιζω να τους πεισει κανεις οτι ηταν “ατυχημα” οσες κι αν ειναι οι αποδειξεις .. Παντως δευτερη χοντρη επικοινωνιακη “ηττα’ για το Ισραηλ μετα το στραπατσο της πρωτης μερας ..
    Να θυμησω και κατι νοσοκομεια στην Ουκρανια που τα χτυπησαν (?) οι Ρωσσοι ? Το συγκεκριμενο στην Γαζα ειχε παρει προειδοποιηση απ το Ισραηλ να εκκενωθει διοτι αποτελουσε στοχο η’ για να μην γινει ρημαδιο απο αστοχια, δεν ειμαι βεβαιος , ετσι ακουσα (Σ.Καλντεριδης) . Μα τοσο μ..κες οι Εβραιοι ? Εκτος αν καποιοι απ τους Εβρ. μεσα στον στρατο ειναι πιο φανατισμενοι απο αλλους .. Ουφ , ας τα λουστουνε τωρα ..

    Reply
    1. Oannes October 18, 2023 at 12:55 pm

      Το πρώτο και βασικό “next”, ελπίζω τουλάχιστον, είναι μια αναβολή του μπουκαρίσματος μέχρι να “διερευνηθεί” το ζήτημα, τουτέστιν πιθανώς μέχρι να τελεσφορήσουν κάποιες διαπραγματεύσεις. Η οποία αναβολή θα συνέβαινε ούτως ή άλλως αλλά τώρα γίνεται πιο “εύλογη”. Κατά τη γνωστή αμερικανιά : η καταστροφή του νοσοκομείου …αγοράζει χρόνο για το Ισραήλ, το οποίο βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση. Αυτός που δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσει είναι ο Νετ., ο οποίος εξελίσσεται σε “μοιραία προσωπικότητα”.
      Το σίγουρο είναι ότι οι Μουσουλμάνοι θα τα είχαν πάρει ακόμα περισσότερο στο κρανίο αν η εισβολή είχε ξεκινήσει, χώρια τις κινητοποιήσεις από διάφορους.

      Reply
      1. EMMANOUEL October 18, 2023 at 1:31 pm

        Nα μια “εκδοχη” που βολευει ωστε να ηρεμησουν καπως τα πνευματα .. Δεν φταιει ουτε το Ισραηλ , ουτε η Χαμας ! Το χαβει κανεις ? Εγω αν ημουν μουσουλμανος δεν θα το πιστευα με τιποτα βεβαια ..
        https://futurewarfare.gr/2023/10/18/osint-pws-h-islamikh-pji-eplhje-to/
        Μου το εστελε μετα απο σχετικη ερωτηση ο κ. Μαζης.. Τελος παντων , αν δεις οτι κι οι Χεζμπολαχιοι και λοιποι αντιδρασουν ηπια μπορει και ν αληθευει .. Η’ απλα ν αγοραζουν κι αυτοι χρονο οπως το Ισραηλ για χ δικους τους λογους ..

        Reply
        1. Oannes October 18, 2023 at 1:40 pm

          Ο Μάζης, αν δεις το βιογραφικό του, δεν είναι ακριβώς ανοίκειος με το Ισραήλ – όχι ότι έχω πρόβλημα με αυτό, όπως ξέρεις του είχα πάντα αδυναμία. Τώρα, την επικεφαλίδα είδα, θα το δω μετά για λεπτομέρειες. Και μόνο το ότι η “πραγματογνωμοσύνη” έχει γίνει από ισραηλινούς πάντως, καθιστά το πράγμα “λιγάκι” αφερέγγυο.

          Reply
          1. EMMANOUEL October 18, 2023 at 1:50 pm

            Κατι παραπανω απο λιγακι αφερεγγυο , χα χα . Κι αυτο που λες για τον κυρ Γιαννη ισχυει , ειναι ευνο”ι”κα διακειμενος .. Οπως λες κι εσυ ομως , δεν εχει νοημα να κανουμε τους ντετεκτιβ , θα φανει .. , ,

            Reply

Leave a Reply